Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

niestety nie bardzo byłam we wtorek na wizycie i się okazało jeszcze ze mam szyjkę dość krótką 🤨 i kazał się oszczędzać 🤨 a tak bym poszła na basen ze az mnie skręca, no ale wolę poczekać bo niechce zeby dzidzia teraz się zaczęła wybierać na tą strone brzucha 😉, niech jeszcze u mamusi pomieszka trochę 🙂 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

fredka czy fredzia...cos takiego ;-)
kurcze, to mogła zostać! super mieć bliźniaki na forum! 😁
do jakiejś Asi już maila napisałam żeby do nas wpadła i podałam linka 😁
werbuję pipoli 😁

jeszcze w 24tc znalazłam takie co mają terminy na koniec września...ale patrzyłam tylko na te ze zdjęciami...i tylko jedna z nich miała wpisanego maila, to napisałam 🙂 głupio zrobili że teraz nie można prywatnych wiadomości do siebie wysyłać 🤢

Aniu weszłam w kalendarz ciązy i w 25,24tc i tam są 'mamusie z tych tygodni' i tam patrzyłam...ciężko się znimi skontaktować, bo nie można wyslać prywatnej wiadomości...
ale ta marrrtini mnie ciekawi 🙂

• Mamusia
No ja wlasnie juz pojadlam i 8 stron do nadrobienia no wiecie co wstydzilybyscie sie ;p ilez mozna pisac 😁
A jesli chodzi o kobitki ktore do nas juz malo co zagladaja to i tak to bardzo duzo sie wykruszylo 😞 pamietam ile tutaj na samym poczatku bylo kobitek, teraz juz pozostaly tylko je wytrwale 😁
Oby po narodzinach nie upadlo nasze wrzesien2010 😁 moze jakas nowa nazwe sie wpisze albo cos?

• Mamusia
No wlasnie w pon zalatwialam zaswiadczenia od poloznej na to 190 funtow jednorazowe co masz po 25 tyg ciazy i wlasnie czekam, moja kolezanka po 3 dniach dostalam wjec z ciekawosci podejde dzis do bankomatu moze akurat juz cos wplynelo 😉

• Mamusia
Ja tu nie pracowałam. Pracowałam w polsce, i kiedy mój szwagier sciągną tu mojego męża co sie stało w ciągu 3 dni (to była dla nas szybka decyzja) To ja żuciłam prace i tu przyjechałam wraz z synem. Więc oprucz benefitów na dzieci nic mi sie tu więcej nie nalerzy.

• Mamusia
Witam dziewczynki, pozwoliłam sobie do was zajrzec, bo u mnie na forum pustki a martwi mnie jedna rzecz 😞 dzis niosłam dosc ciezkie zakupy i po powrocie zaczał mnie bolec brzuszek i jest napiety, czy cos sie słego z dzieckiem moze dziać??? wzięłam nospe, moze pomoze.