Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no naprawdę nigdy za bardzo nie mogłam na niego narzekać, a teraz jak jestem dwupakiem 🙂 to jest naprawdę wspaniały 🙂 może godzinami leżeć i trzymac mnie za brzuszek, głaskac, całowac, rozmawiac z małą itd. a co do pikanterii obiecał ze nadrobimy wszelkie zaległości 😁 😁 (no ja mam nadzieje 😉 )

Hey dwupaki ! 🙂
widze cicho tu jak to w weekend :P
widze rozmawiacie o zakazacvh współżycia, ja pytałam mojego lekarza czy ma coś przeciw temu albo czy może to czemuś zagrażać ale powiedział że w moim przypadku można korzystać 🙂
hihi 😎
Wczoraj byliśmy z wiekszą ekipą znajomych na grilu
a dziś zaraz znó jedziemy do moich rodziców na działke z tesciami i męzem 🙂
Więc miłej niedzili brzusie ! ;**

• Mamusia
hej ja właśnie wróciłam ze spacerku oczywiście byłam sama,bo u nas wojna trwa(mój mnie przepraszał,ale i tak nie przyjęłam tych przeprosin ,bo wiem że są z jego strony wymuszone i tak naprawdę nie widzi żadnej swojej winy...po prostu tak dla świętego spokoju chce się dogadać ,a mi nie o to chodzi bo za dwa dni znów będzie to samo)....pogoda jakaś taka dziwna ,że nie chciało mi się długo łazić....niby chłodno ,a nie ma czym oddychać.. 🤢 zaraz sobie arbuza zjem ,bo taka mnie nagle chęć na niego wzięła 😜 😜 😜........a tak po za tym to u mnie taka nudna niedziela,że nawet pranie zaczęłam robić.. 🙃 🙃oby ten dzień już zleciał.....

• Mamusia
Sioperka nic sie nie martw u mnie tez jakos tak dziwnie,
Jeszcze chwile temu beklam placzem bo przypomnialam sobie swoj domek,rodzinke itp bo troszke mi teskno do niej 😞 i juz wiem ze caly dzien mam zmarnowany :/
Moj pojechal do kolegi chcial mnie ze soba zabrac ale nie chcialo mi sie, a po drugie co ja bede robic z nimi? no i tez siedze i nie wiem wlasnie co by tutaj zrobic..

a ja jestem troche wystraszona, bo od południa cztery razy miałam jakieś dziwne skurcze, bolesne w dole brzucha 😞 mam nadzieje, że to nic, ale idę leżeć...
miłego końca weekendu brzuszki 😘

qrka dziękuję za pocieszenie! kupię prezent za dwie stówy tak jak mówiłam 🙂

• Mamusia
Agaa masz rację lepiej sobie poleż i odpocznij może to z przemęczenia....a ja mam właśnie wrażenie,że moja małą ma czkawkę 🤪 🤪 🤪 🤪.....bardzo rytmicznie brzusio mi lata i to już dłuższą chwilę he he.........Loli nie ty jedna dziś ryczałaś ....ale głowa do góry 🥴

• Mamusia
Ech dziewczyny co wy tu takiego doła łapiecie? U mnie była ta rąbnięta baba i mi mama mówi, że ona chce mi pościel kupić do łóżeczka 😮 Ciekawe kto ją o to prosił i czy w ogóle ja sobie życzę żeby ona pod swój gust mi pościel kupowała. Jeszcze z poduszką i kołderką 🤢 Nosz kurwa....Sama chce sobie kupić taką jak mi się podoba a nie taką jaką mi 60cio letnia baba przywlecze do domu.

• Mamusia
Elu pewnie taki dzien poprostu dzis ze kazda z nas ma jakis problemik, ale oby kolejne dni byly lepsze 🙂
Jutro napewno bedzie lepszy dzien bo ide na wizyte i uslysze serduszko mojej malutkiej 😉

Wiecie co dziewczyny zauwazylam ze naprawde teraz juz mi brzusio lekko urusl ;/
I czuje to i ludzie chyba jednak maja racje ze po 7 miesiacu to brzuchol rosnie strasznie szybko..

• Mamusia
Sioperka ona to mojej mamie powiedziała. Więc ja na ten temat niby nic nie wiem. Z nią na zakupy nie chce iść 😜 A gadać jej też nie będę...Wkurza mnie tylko to, że robi to za moimi jak by plecami. A zresztą...Kij z nią 🤪 Najwyżej sprzedam na allegro 😁 Loli obyśmy jutro wszystkie miały dobry dzień 😘
Dziewczynki jadłyście kiedyś smażone kwiaty akacji lub czarnego bzu? Bo ja zamierzam wypróbować 😜 Już nawet mam kwiatki.

• Mamusia
Ela ja wlasnie ostatnio ogladalam tutaj program o gotowaniu i przystrojeniem potrawy byly bratki pieknie wygladaly i podobno mozna tez je jesc ale jakos nie jestem do tego przekonana 😁 pieknie wyglada ale jak smakuje? jak salata? hmm nie mam zielonego pojecia
Ela uwazaj z takimi miksturami , szczegolnie teraz , ale jak jestes taka odwazna to czekam na twoja opinie 24H po 😁

• Mamusia
Hehehe wariatka 😁
Widzialyscie moze jaka sobie tabelke zrobily Pazdzierniczki? bardzo fajna nawet fotki maja brzuszkow 🙂 tylko ze ich tam jest skromnie strasznie, zostawiam link jak ktoras zainteresowana to zapraszam 🙂 ciekawe przez jaki program to robione zostalo 🙂
http://www.mortishia24.yoyo.pl/tabelka.html
[URL=http://img508.imageshack.us/i/18052010069p.jpg/][IMG]http://img508.imageshack.us/img508/204/18052010069p.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Hej 🙂
Butterfly: ten zastrzyk jest w przypadku wystapienia konfliktu serologicznego. W pierwszej ciazy jezeli Matka ma RH-, a dziecko Rh+, to organizm Matki wytwarza przeciwciała, ale sa one zbyt slabe, żeby przedostac sie do Dziecka i MAluch rodzi sie zdrowy, ale w organizmie one sa one zapamietywane i w przypadku nastepnej ciazy szybciej i mocniej reaguja i moga uszkodzi płód, dlatego po pirwszej ciazy daje sie zastrzyk, który temu zapobiega 🙂

• Mamusia
Pss. a ja dzis zjadlam cala mase truskawek 🙂 mialam sie uczyc, ale poszlam sobie na pole pozrywac i teraz mam pelen brzuch truskawek.. i chodzi za mna kogiel mogiel 😁
Ktoras z was mowila o kontach na facebook'u, jak was znaleźć?
Mnie można znaleźć:
Marta Kowalczyk
Częstochowa, odezwijcie sie 🙂

CZESC brzuchatki!!!! Wróciłaaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😜 😜 😜 Tęskniłyście?? Wiem, że tak 😁 Hihi u mnie było cuuuuudniee!!!! Tylko przeszła taka ogromna burza w nocy ze rany!! Pozatym była wielka produkcja mleka a zqapomniałam wkładek i to w nocy wiec sie troszke nameczyłam :/ No ale za to siedzielismy na polku byl grill i ogolnie cudnie, wkoncu troche czasu razem spędziliśmy, przydało się nam 🙂 a teraz znowu szara rzeczywistosc 🙂