Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny ja tylko na chwile 😞mam nadzieje że wszystko u was ok .jutro postaram sie nadrobić zaległości z 3 dni 🙂znając wasze zdolności to napewno było mnóstwo ciekawych i gorących tematów 😁 😁 😁pozdrawiam i słodkich snów życze 😘

• Mamusia
czwarta...
A ja sie przebudzilam ze swoim bo wstawal do pracy no i oczywiscie juz nie dam rady zasnac;/
Eh wczoraj pobolewala mnie noga jak chodzilam,najgorzej po schodach i myslalam ze mi jako tako przejdzie ale dupa dzis tak samo boli nawet czasem bardziej biedne moje udko 😞 pewnie bedzie dzis ciezki dzien 😞

mała Ci pewnie naciska na jakiś nerw i dlatego Cię boli...
moja naciska na moje poczucie humoru, bo gdzieś wyparowało i mam ochotę zabić wszystkich naokoło! taki nerw 🙂

• Mamusia
hej laski ,ale wszystkie tu nerwowe.....chyba ja was po tym moim nieudanym weekendzie nerwicą zaraziłam 🤢 🤢 nie wkurzajcie się 🙂 u nas dziś znów ładna pogoda to może sobie przepiorę materiał na leżaczku i foteliku samochodowym dla małej....tylko tak się zastanawiam czy mogę je prać w zwykłym proszku czy też tym dla dzieci......tyle ,że go jeszcze nie kupiłam....co myślicie???dziś idziemy z teściową po materacyk do łóżeczka,bo chce nam zafundować 😜 😜 😜....oby tak dalej 😁 😁 dziś tez zrobię ostateczną listę rzeczy ,które muszę kupić dla naszej księżniczki jak będzie mi się nudzić to wam prześlę co mi jeszcze brakuje 😉

• Mamusia
Sioperka jesli chodzi o proszek to wydaje mi sie ze w zwyklym mozesz to wyprac jak najbardziej.
A co do listy to kochana sie lepiej nie chcwal ile sie zostalo bo pewnie pare zeczy na krzyz , ja nawet nie chce tego czytac bo sie zalamie w porownaniu do tego co ja mam 🥴 😮 🤨