Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiecie co, jk sobie przypomnę z jaką zazdrością patrzyłam na kobiety w ciąży 😁 😁, A to trzeba było im współczuć ciężaru...he he he..zapomniałam jak to ciężko się nosi. Ale wiecie co, jak sobie pomyślę że MY musimy nosić ciężar, znosić bule porodowe. A tu urodzi sie dzidziuś i mężom będą gratulować...i ciekawe kto będzie pił tydzień...a my będziemy biedne na to patrzeć. Ja juz swojemu zapowiedziałam jak sie to skończy.....Mója DEPRESJA POPORODOWA skupi się na jego osobie.. 😉 😉 😉

eloite no czasem ja bym też mojego gdzieś oddała 😁 co on się jeszcze naogląda...
a dzisiaj idziemy do szkoły rodzenia, więc przejdzie test wytrzymałości....on nienawidzi szpitali!!!

• Mamusia
eloite wskoczylam szybko pod prysznic i zrobilam sobie lekkie bicze wodne 🙂 i troszke lepiej ulzylo 🙂
ELuska fotki nice 😁 wisla krakow 😁
Monia no wlasnie wiem, jedna moja kolezanka czekala 3 dni a druga 2 tyg a 3 tuz przed porodem dopiero dostala eh wkurza mnie to bo nie mam kaski ;/ a za to zawsze juz bym mogla cos kupic dla malej i tak stoje w miejscu 😞

• Mamusia
Kurde dziewczyny macie tak, ze czujecie implusy w dole macicy? rownomierny jak by wam krew pulsowala albo cos takiego?
Znow wlasnie mi sie cos takiego zaczelo, poszukam cos na ten temat w necie bo ciekawi mnie to strasznie 😞 czy to jakies skorcze przygotowywawcze czy co ?

Aa no młodziutka 🙂 Ale i tak wygladam na mniej niz bym miała 😁 A co do tego co Loli pisała ja nie mam nic takiego.. Jedynie co to ostatnio dzidzia sie jakos zle ulozyla i myslalam ze z bólu wyskocze z krzesła 😞