Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

sioperka sukienka mi się bardziej podoba! butki też niczego sobie 🙂 lubię taki krój 🙂 widzisz, mówiłam że kupisz coś ładnego 🙂
Loli u mnie śluz non stop...nie chcę ciągle chodzić z wkładką, bo nie zdrowo...ale tak, jest go dużo...może nie chlupie, ale jest 🙂 póki jest białawy to nie mamy się co martwić 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

tak masz racje to zalezy od organizmu tylko ja to zawsze po 8 tyg od porodu dostalam okres 😞 przy synusiowi bralam zastrzyk i przez rok czasu nie mialam okresu ale sie za to nacierpialam i powiedzialam ze nie wezme go juz nigdy w zyciu

• Mamusia
Witam 🙂 Nie będę nadrabiać bo zbytnio nie mam czasu. U moich rodziców rozruby 🤪 Dach zmieniają i przed 6 już miałam pobudke. Potem byłam w mieście z rodzicami. Kupiłam 6 kg truskawek i będę zaraz kompociki na zimę robiła. Moje krzaki na ogrodzie przykryłam firanką i na wieczorny zbiór będą jak ta lala. Rano dżemik z nich zrobię 😁 No i jeszcze muszę iść na ogród powyrywać troszku buraków do zamrożenia. Zimą na botwinke jak znalazł będą czy do jakiejś zupki 😜 Normalnie dzień farmera 😁 Co do kocyków i pościeli...Jak zobaczyłam ceny w sklepie to mnie przeraziło. Ta pościel,która mi się podoba kosztuje ok.180zł. A reszta ohydne ma wzory. Ale mi ta pani powiedziała, że ona i tak w większości kocykiem przykrywała. Bo i poduszka specjalna musi być itp. Dlatego się zastanowie...Poduchę chce na pewno kupić jakąś fajną...A na pościel zerkne na allegro i może za miesiąc kupie. Muszę pomyśleć...Dowiedziałam się kiedy wraca Krystian. Najpóźniej 12 sierpnia...Więc już połowa za nami i teraz z górki. Lecę do słoiczków 😉

• Mamusia
laurana ja na zgagę(ALE JUŻ TAKĄ NAPRAWDĘ MOCNĄ I MĘCZĄCA) biorę GEALCID do ssania 24 tab.za niecałe 10 zł o smaku truskawkowym mi pomagają momentalnie....ulga od razu po pierwszej tabletce 🙂
ALE JESTEM DZIŚ Z SIEBIE DUMNA JUŻ MAM PRAWO JAZDY W PORTFELU HE HE 😁 😁 😁 😁
CIEKAWE JAK TAM ANULKA.....dobrze,że już mam to okropne zdawanie z głowy.. 😜

Hey Myszkii 😉
Dziś byłam u lekarza i z moim małym aniołkiem wszystko wporządku 🙂
słyszałam znów jego serduszko 😁
I ogolnie lekarz powiedział że wszystko dobrze 🙂
Ale troche mnie zadziwił bo powiedział ze to juz jest 29 tydzien nawet pod 30 podchodzi 😁
Po wilkosci macicy i po czymś jeszcze to tam stwierdził 🙂
Jejku dopiero sobie zdałam sprawe jak juz nie dużo czasu zostało do przyjści maleństwa na świat 🙂
Ostatnio często zgage miewam 🤨
ale ogolnie nie jest żle.
Wczoraj wieczorem padłam, po całym dniu pracy nad pokojem
ale powiem wam już wygląda ładnie 😁
jeszcze tylko mebelki, łóżeczko dla Kacperka, nasze łożko i bedzie idealnie 🙂
a Jak wy tam się dzis czujecie dwupaczki ? 🙂

• Mamusia
Dosik no to super,że u was wszystko dobrze oby tak dalej.....ja do lekarza śmigam jutro i zobaczymy czego się nowego dowiem....ciekawa jestem ile przytyłam heh 😜 😜 😜 a równo za miesiąc czeka mnie usg 3d już n ie mogę się doczekać ,bo wtedy najwcześniej znów usłyszę serduszko mojej malutkiej księżniczki 🙂a tak to u mnie samopoczucie ok 🙂