Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Elu bo ja jak zrobilam to pierwszy raz to tez mi sie rozlewaly musisz wlozyc palucha do tej wody chwilke odczekac i ta warstwa co masz dokola palucha zebrac np wykalaczka albo czyms takim i delikatnie wyciagnac moze wtedy ci sie nie beda rozlewac 🙂

• Mamusia
Wiem wiem, ale nawet czasami z samymi naklejkami mozna zrobic piekny efekt.
Kurde dziewczyny tyle mam do zrobienia dzis a czuje sie poprostu beznadziejnie totalnie zmeczona brzuch mnie lekko boli czuje sie jak ten wieloryb ;/ nie wiem czy to od tego wczorajszego wysilku czy co?
Jeszcze znow dostalam tych skorczy przygotowywawczych 😞

Aga, kiedy Ty cholera idziesz do jakiegoś normalnego lekarza który Cię porządnie zbada?? na samolot i niech Cię przejrzy! ma któraś jeszcze takie skurcze? mi tak czasem spina lekko brzuch, ale nie wiem czy też tak masz i oto Ci chodzi?
też mam dzisiaj trochę roboty, sprzątania po weekendzie...i strasznie nie chce mi się za to zabrać niestety 😞

Hey Mamuśki !! 🙂
Myśmy właśnie zjedli śniadanie, tatusia wyprawiliśmy do pracy już o 8
i teraz sobie jak radzimy sami, dzis staram sie juz deptać na tą noge mimo iż jeszcze boli troche :P
ale nie ma żle :P
Mój znów będzie ok 22 więc czeka mnie dzień nudyy 😁
poukładam sobie może znów rzeczy małego albo coś se znajde do roboty w ciągu dnia 😉
Mały dzis tak wiercił w nocy że szokk 🙂

• Mamusia
Agus one trwaja po 10 min i przestaja czytalam o tym ze od 32 tygodnia one powinny wystepowac ale u mnie juz dosc wczesniej wystapily moja kolezanka tez tak miala ale jakies 2 tygodnie przed porodem moze 2 razy, moze przez te upaly eh musze uwazac bo te upaly tez doprowadzaja do wczesnego porodu dlaczego??
Elu super focie 😉
Dosik pokazuj pokazuj 😉

• Mamusia
hej laski dopiero co nadrobiłam 30 stron.....hmmmmm od czego tu zacząć.....Dosik współczuję ''kontuzji''i uważaj na siebie,oby szybko ci przeszło....,fotki super tylko Agaa obiecała a nie wkleiła jeszcze tych z wesela........wszystkim kobietkom zmagającym się z teściową bardzo współczuję ,ale co zrobić taki ich urok..... 🤢 Ania 8888 faktycznie ja narzekałam na plecy mi pomogły masaże męża i ciepły termofor tyle ,ze wtedy nie było takich upałów .....teraz to raczej męczarnia z termoforem leżeć......Agaa co do zdjęć to ja też na każdym wychodzę jak obca osoba dziwnie mi się twarz zniekształciła........he he ale co tam trudno 😜 😜 😜
wy jesteście biedulki narzekacie co chwilę na coś a mi na szczęście nic nie dokucza zero bólu ,skurczy czy czegoś tam i ja tam w ciąży całe życie mogę chodzić nawet w upałach chociaż czasem ciężko......jut idę na badania krwi i moczu a w środę do ogólnego na ciśnienie ,ale jak sobie na codzień mierzę jest ok więc to tylko u gina mam stresa i mi skacze he he 😁 😁

Dosik fotka suuuperowa 🙂 bardzo fajnego masz męża 🙂
hmm Rudy nie znam, więc ten nr nic mi nie mówi 🙂 ale od plazy niedaleko 🙂

kurcze, wkleje zaraz foto....ale chyba se na nim głowę utne, bo strasznie mi się nie podoba 😉 ja tak po prostu nie wyglądam 🙂

mnie naszczęście jak narazie bóle i skurcze nie dokuczają,
chce juz piątek iść do tego ortopedy i niech mi ściaga tą szyne gipsową z nogi wrr 🥴
Agula miałyśmy się widzieć w ta środe ale z Tą nogą to chyba ciężko będzie, bedziemy musiały przesunąć termin kawy 😁

[URL=http://img38.imageshack.us/i/img3179p.jpg/][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/5415/img3179p.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

taki ze mnie bebol 🙂

Dosik to oczywiste że Cię nie będę fatygować na kawę w tym stanie 🙂 jeszcze będziemy miały okazję się spotkać 🙂 😘 oby tylko z tą nogą było wszystko OK!

Dziewczyny pokaże wam jeszcze jedną fotke ale to już moją
jeszcze ze stycznia z panienskiego od kuzynki 😁
podoba mi sie to zdjęcie 😁
tu jeszcze nie wygladałam jak hipcio 😁

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/004209cd463a6c7b.html