Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Eluś to jak Ty go sobie wyrwałaś? Nie lubię bólu na paluszkach...Boli okropnie. Jaks ię zadzior czy coś zrobi, albo jak się za mocno pazura utnie 🥴 Wiesz no patrząc z boku to tak wyglada, że go wykorzystują i wcale bym się nie zdziwiła, gdyby po tym próbnym okresie nie dostał umowy na dłużej 😠 U mojego w pracy też różne akcje szły, ale co zrobisz? Odezwiesz się to Ci powiedzą papa na Twoje miejsce czekają inni. chociaż jakoś nie mogą nikogo na Krystiana miejsce znaleźć hehe 😜 Sami kierowcy bąbowcy 🤪 Ale też jak sobie pozwolisz wejść na łeb to będą jeździć po Tobie jak po łysej szkapie...Ech..Nie wiem co wam doradzić.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ojj Eluska domyslam się jaka jesteś, tez bym sie wkurzyła jakby mój miał jutro znienacka iść ;/
ale głowa do góry spedzicie jeszcze razem dużo czasuuu 🙂
biedulooo jeszcze tego palucha se narobiłas ;**

ooo widzę że tu jakaś dyskusja trwała 🙂 hmm z tym nagłym twardnieniem brzucha, to ja też tak mam, ale bez bólu...i jak poweidziałam o tym ginowi to mi powiedział, że to jest właśnie przez za duży wysiłek i nazwał to 'stawianiem się macicy'...

my po grillu, zamienione dwa,trzy słowa...dzisiaj już z nim na pewno nie będę rozmawiać, bo se troche wypił...zapowiada się cudowna niedziela, może chociaż wybory pójdą po mojej myśli 😜

czuję się samotna...była para która się ściskała i całowała, a my daleko od siebie 😞
dobrze, że mamy takich znajomych którzy nie widzą i nie pytają czy coś się stało...uff...
idę do łóżka, dobranoc brzuszki 😘

Uderzyłam w ściane jak sprzatałam dzisiaj a ze mialam dlugie i mocne pazurki to poszedl tylko jeden ale pękł na środku. Auu... On ma juz z nia podpisana umowe ale moze ja rozwiazac kiedy bedzie chciał i przysiegam znajde mu lepsza prace i nie bedzie musiał tyle tyrac. Glupia baba niech jeszczxe raz do niego zadzwoni a jej powiem co o niej mysle 😠 i ona ma cudowne godziny do dzwonienia albo 6:30 rano albo po 22 no gratuluje kultury 😠 a z brzuszkiem to tez mi twardnieje a to nie sa te skurcze Braxtona czy jakos tak? hmm

bry 🙂
ja wczoraj też na grilu u rodziców - pojadłam jak dzika, aż się później ułożyć do spania nie mogłam :P i jeszcze niunia się rozbrykała ze HOHO 😁
a jak się dziś czujecie brzusie? mi z tym brzuszkiem tez czasem się tak dzieje ze twardnieje jakby stawał na baczność - ale nie boli tylko takie dziwne uczucie jest 🤢
Miłej niedzieli 😘

• Mamusia
A my łącznie tej nocy to może z dwie godzinki spaliśmy 🤢 Wykończona jestem. Ale jutro już do doktorka 😜 Pisałam Krystianowi o tym USG, że znalazłam tak tanio i mu truje dupke, a on do mnie Myszo, ale Ty już podjęłaś decyzje, że idziesz prawda? 😁 heheh Skąd on to wie 🤔 😜 😁 Powiedziałam, że w sumie tak...A on, że w takim razie nie ma nic przeciwko. W ogóle mnie zaskoczył. Napisał mi, że nie wiedział, że ciąża to tak trudna sprawa i że CZYTAŁ , że najgorsze będą trzy miesiące po narodzinach maluszka 😮 Ożesz kurde...A dzisiaj ma wolne więc wygnam go nad morze niech idzie się pluskać orka moja 😜

• Mamusia
Co słychać mamuśki? 🙂 Uff jaki upał...Nawet kąpiel nie pomaga. Z utęsknieniem czekam na wieczór i chłodek. Rodzice i mają jakiś gości...Brr 😠Nawet w niedziele nie ma spokoju 😮 Byli nad naszym jeziorem i ponoć nie ma nawet gdzie stanąć 😮 To przywlekli dzieciaki do nas żeby się w stawie mogły pokąpać. Chyba zaraz za bilety zacznę kasować 😜

• Mamusia
Hej laski 🙂
Kurde nie bylo mnie poltora dnia i 30 stron do nadrobienia ale wsumie nie bylo tak zle 😁 otworzylam sobie cipsy i dzielnie was czytalam sobie 🙂
Iwwwaa bardzo ci wspolczuje jesli chodzi o maluszka ale trzymam kciuki ze wszystko bedzie wpozadku.
Ania8888 tez bym sie wkurzyla na swojego ale mam nadzieje ze juz wszystko wpozadku 😘
U mnie wsumie nic ciekawego, jem jak jakis glodomur normalnie non stop chodze glodna.
Non stop chodze do wc :/ czasami mam klucia w macicy :/ nie wiem ;/ brzuch jak arbuz wielki ciezko juz sie przewrucic z boku na bok :/ a juz nie mowiac o zasypianiu.
Nie wiem kiedy sie odezwe do was bo neta nadal nie mam.
Buziaki i milego dnia zycze wam :*

hej dziewczyny!
mało coś piszecie, ale wiadomo weekend 😉
hmm Loli wspomniałaś o kuciach w macicy, chyba wczoraj takie coś pierwszy raz mi się zdarzyło...ale ze 3 razy i spokój 🙂 za to mała wariuje czasem tak że cały brzuch mi się trzęsie!! ale robi to tylko przez chwilkę a potem pada chyba zmęczona 🙂 dzisiaj mi się w ogóle śniło że urodziłam...ale chyba zamiast dziecka, to jakieś zwierzątko?????? królika albo cuś futrzastego 😮
dziwny sen...
w kościele to myślałam że dzisiaj zejdę...czy Wam też się tak źle oddycha?? ja praktycznie cały czas przez buzię, bo nosem jakoś mało leci...i z dnia na dzień czuję że jest gorzej 😞
w domu siedzę to jakoś tego upału nie odczuwam...zamknęłam sobie okno od strony grzejącego słońca i jest o niebo lepiej! nawet nogi nie napuchły 🙂
Loli jeszcze troszku, wytrzymaj kocik 😘 jak sobie pomyślałam, że za dwa m-ce to już część z nas będzie rozpakowana to aż mi się buzia śmieje 😉

Ale cisza weekendowa a ja czekam na 2 danie i przysiegam cały dzien sama w domu nawet gęby nie ma do kogo otworzyc bo moj pies ciągle spi.. Masakra..