Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aga ja tez juz coraz czesciej o tym mysle zeby byc po i nie raz mi sie snil szpital lub cos w tym sytlu masakra jakas...
Oby zlecialo to jak najszybciej bo zaczyna sie robic nieciekawie 😞
Meczy to okropnie i nie da sie praktycznie nic robic, a lezec w domu to mi sie nie chce ale zazwyczaj nie mam nic innego do roboty to leze 😞
Nawet jak bym chciala isc na jakies zakupy czy cos to sie lekko boje bo czasem mam tak ale nawet zejde do kuchni i musze sobie usciac bo tak jakos mi jest slabo a co dopiero chodzic po sklepach, nie wiem jeszcze tyle zeczy musze kupic a tutaj coraz bardziej sie juz z tego domu nie chce wychodzic przez ta pogode 😞
Wczoraj jak bylam sie przejsc z moim to tyle kobiet juz z takimi noworodkami chodzi ze szok, wszystkie na spacerki bo taka piekna pogoda. My jak urodzimy to moze jeszcze bedzie cieplawo ale napewno nie az tyle zeby sobie poszalec 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja się obawiam teraz jednego:
pójdę do szpitala w taki upał, tam nie dość, że duszno to nawet okna nie pozwolą uchylić.
żadnego nawiewu..
jakoś kiepsko to widzę..

a mój synek dzisiaj strasznie się wierci, kopie i (o dziwo!) nie wstydzi się pokopać też innych rąk a niżeli moje 🙂
czytałam dzisiaj o zajęciach na pływalni dla niemowlaków i chyba pochodzimy sobie z Sashką na takie zajęcia 🙂

Hey Mamcieee 😁
A my cały dzień dziś poza domem 😁
od rana na działce fajnie było basen był już z wodĄ :d
bbył brat z córka, mama tata JA I MĄŻ 😁
ale fajnie nam minoł dzień 🙂
przynajmniej poza domem szybko zleciał :P
mały kopał sobiee każdy mógł go poczuć nie był wstydliwy dziś 🤪
teraz musiałabym troche ogarnąć pokój boo rana tak się zwineliśmy szybkoo że łoo :P

Loli jak bym miała leżeć całe dnie i nic nie robić, to też mnie szlag święty trafi! a Ty jeszcze tv nie masz...masakra! w necie sobie seriale oglądaj, jakoś Ci przeleci 🙂 fajną stronke mam, jak chcesz to Ci podam.
eloite...nooo z tym szpitalem pod względem ciepła to może być nieciekawie, ale może akurat potrwa to góra do niedzieli i wrócisz do domku. oby!!

macie laski pozdrowienia od naszej czekoladki 🙂 ( "pozdrów wszystkie zboczuchy" 😁 ) także problem z netem ma...uhhh!

a ja normalnie cud techniki u kolegi wczoraj widziałam...palmptop? nie wiem czy dobrze to napsiałam..ale normalnie ma tam internet, tv...i wgranego windowsa, więc wszystkie sttronki wyglądają jak na normalnym kompie! BOSKO! no ale bajer kosztuje 1300zł... ale jestem zauroczona tym wynalazkiem 😉 i sobie pomyślałam, że wszędzie gdzie tylko bym nie była to jest net i mogę się z Wami skontaktować 😁 pomarzyć fajna rzecz... 🙂
oki idę chyba spać...chociaż nie bardzo mi się chce, tak mam ciepło w sypialni...do jutra!

cale cisza 😮 😮 😮
a ja rozcięłam sobie biodro 😞 czym? - parapetem 🤢
weszłam na balkon żeby pranie powiesić, i się dźgnęłam biodrem w parapet - szrama na 2 cm 😞 😞
parapet blaszany i chyba źle zagięty bo jakieś ustrojstwo wystawało 😞

• Mamusia
Hej dziewczynki. Normalnie tylko ze cztery razy się obudziłam dziś w nocy 🤪 Liczę sekundy do wizyty u doktolka 😜 Już ładnie pięknie przystrzyżona itd 🤔 Teraz tylko czekam...Muszę dziś witaminki kupić i jakieś słodyczki. Ktoś wysłuchał moich próśb i dziś jest chłodno jupiiii 🤪

• Mamusia
Hej Mamuski 😉)

co tam po weekendzie?? bo widze cisza jak makiem zasial.... 😉
Co z Wami kobitki??
My wc zoraj bylismy nad jeziorkiem 😁 😁 😁 ahah fajno bylo... zal mi tylko tych wszytskich babek co gapily sie na mnie albo podchodzily i pytaly "..gdzie pani kupila taki stroj ".... bo albo moja corka w ciazy albo zona albo ktos tak albo same ciezarne.. 🤪 A ja mialam poprstu struj normalny i bluzke ktora ma gume na cyckach (zwinelam ja na pol) i wsadzilam pod gumke od stroju.. a reszta powiewala.... ahhahaha
Karolowi otwarly sie oczy na biznes i ze on to opatentuje 😜 hahahahaha opalilysmy sie zdziebko mocno, woda super.... polecam naprawde... 😉

A dzis u gin...
przytylam 2 kg... Anemia dalej... KTG milam robione albo maly tego nie lubi i kopal w te urzadzenia... 😜 nagralam po kryjomu troche karolowi, ale pewnie pomysli ze gdzies przy torach stalam bo jak ciuchcia slychac.
A maly.... 🤪
to moj maly 😉 wykapany stary 🤪 😎 czolo, linie wlosow, usta ma po nim 😜 eheh
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/166/e03a51a492ea76ebmed.jpg[/IMG][/URL]
No a ogolnie wszystko oki, serduszko, nereczki raczki i JAJECZKA na swoim miejscu... 😉
wazy 2050 😉)termin sie nie zmienil... za duzy tez nie bedzie ale to po rodzicach 😉
I nie wiem co to znaczy ze polozenie jest POPRZECZNOGLOWKOWE??/ glowke jak robila usg mial na dole a girki do gory wiec nie wiem....

AGA to bylo do mnie??? tylko ze ja nie wiem o co chodzi?? czemu sobie monitor zaplujesz?/

• Mamusia
Mój dopiero 1285g waży 😜 Maluszek taki...A strój to też myślałam, że kupiony 🤪 Fajny pomysł miałaś. Ja jak już się wylecze to też uderzę nad jezioro.Jeszcze ani razu będąc w ciąży nie pływałam.
Eloite a możesz coś więcej o tych zajęciach napisać w basenie? Bo ja już dawno o tym myślałam. Co będę siedzieć sama w domu z małym? A tak i on będzie ćwiczył i ja szybciej wrócę do formy ☺️ I może jakieś fajne mamuśki się pozna. Tylko wątpie , że u nas będą takie zajęcia.

• Mamusia
hej mamuśki!witam po weekendzie....przyznam się z góry ,ze miałam do nadrobienia 40 str i jeszcze tego nie zrobiłam ,ale zaraz zacznę czytać......wesele powiem wam ,że udane nawet o dziwo się wybawiłam trochę i było fajnie......ale wytrzymałam z moim tylko do 2 i potem zawinęliśmy się do domu spać.....na poprawinach już taka wytrzymała nie byłam ,bo byłam nie wyspana i malutka moja strasznie się wyginała ,ze aż nie wiedziałam jak mam siedzieć,ale i tak było ok.....teraz kolejne wesele 7 sierpnia tam będzie już ze mną gorzej....ale i tak pójdę 🙂a tak po za tym to jutro mam już 32 tydzień 😁 😁 😁 😁
AHA FOTKI WAM WRZUCĘ Z WESELA JUTRO ,BO DZIŚ JESZCZE OD TEŚCIOWEJ Z APARATU ZDJĘCIA SOBIE ZGRAM ,BO ONA MA WIĘCEJ I WAM JUTRO COŚ TAM WSTAWIĘ 😜

Kasia Ty uważaj na siebie! co to za wieszanie prania na wysokości? 😞 ach dobrze że to tak się skończyło...
Anulko moja 🙂 bo wrzucasz takie foto na nk że aż się pośliniłam 😁 laska! jak ja bym chciała wyglądać tak jak Ty w stroju! masakra 🙂 ja to powoli nawet łydki będę przykrywać, bo się jakieś dziwne robią 😞 coś strasznego...a jak mnie lekarz opieprzy w czw że znowu za dużo przytyłam, to go ugryzę a potem już chyba nic nie będę jeść 🙂
sioperka czekam z niecierpliwością na fotki 😁 Ty wiesz < napalony > ? 😜

ania87!! mam nadzieję że nam napiszesz jak wyniki z glukozy! trzymam kciuki!

gdzie moja Loli? 😞 problem z netem pewnie jest...echhh

ale to nie na wysokościach tylko na balkonie stawiałam suszarkę 😜 a balkon duży tylko ja coś chyba ostatnio urosłam i nie wymierzyłam odległości 🙃

mhmm myślałam że równowagę straciłaś...
no tak, ja mam to samo!! myślę np. że przejdę między krzesłem a komodą, a tu dusza blada...nie da rady... 🙂
qrka my chyba jesteśmy zdecydowani na ten wózek z coneco 🙂 co pokazywałam...tylko kurcze chciałabym go na żywo przetestować. a Wy już swój macie?

no właśnie jeszcze nie bo dziś dopiero przelew puściłam, ale już się doczekać nie mogę 😁 my go przetestowaliśmy na żywca w sklepie, zaglądnijcie do hurtowni jakiejś albo sklepu z wózkami może akurat mają 🙂