Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eluśka brawo za pomyslunek o studiach - dasz radę na pewno, Ty z Krakowa więc masz duży wybór, a na zaocznych naprawdę nie jest źle - sama dopiero co takie skończyłam. Także trzymam kciuki 😘 i uważaj na siebie, a tak w ogóle to ja tez jestem strasznie urazowa ostatnio, podobno sie nam cos przestawia (tylko nie pamiętam gdzie 😜 już z kolei ) ze możemy tracić równowagę i byc troszkę mniej zgrabne w tym ostatnim trymestrze - także uważać tam na siebie brzuszki 😁
ps. Aga pytałaś kiedy obrona - 19 lipiec także za 2 tygodnie MGR 🤪 (jakby mi to coś dawało 😉 )

no właśnie też tak mówię, że super że o tym Ela pomyślała 🙂 grunt to do przodu...a po co nam ten mgr? hmm z jednej strony to fakt, a z drugiej to zobaczyć Kasiu jaka to satysfakcja tego 19go będzie 🙂 że tyle się przeszło i nareszcie JEST!! a kiedyś na pewno coś z tych naszych tytułów będziemy mieć, zobaczysz 🙂

a to co nam się przestawia to nie jest przez przypadek BŁĘDNIK? chyba tak to się nazywało 🙂

PISZCIE JAK KTÓRAŚ NIE DOSTAŁA TEGO MAILA! bo już powinno u Was być 🙂

hahaha! 😁 może i błędnik 😜 chociaż mi to się ostatnio dużo tych rzeczy przestawia 😁 😁 😁
Aga tabelka I klasa 😎
oki ja lecę kucharzyć - idę tłuc schaboszczaka - ale mi się nie chce 🤢
bede później, pa brzusie 😘

no to skoro to samo, to kaciała też traci wg mnie równowagę, a skoro za tą odpowiada błędnik to jesteśmy w punkcie wyjścia 😜 tylko co nam to daje ta wiedza, skoro i tak jesteśmy ciapowate, lub kaciałowate 🙂 ( tak to się odmienia? 😜 )

Hehe odmieniaj jak chcesz 😁 Może byc i tak 😜 No nic nam wiedza nie daje niestety. Dobra ja uciekam bo jade z moim dupkiem po spodnie dla niego do pracy. Milego popoludnia 😘

Asiu...hmm no z tego co ja widzę to jesteś...pozycja 28. nie dostałaś maila?

Loli ja dzisiaj się wysiliłam...i zrobiłam po swojemu devolaia z młodymi ziemniakami i ogórkami kiszonymi 🙂 zaraz po obiedzie zjadłam jogurta, bo mi mało było i już myślę co by tu jeszcze...a mała mnie kopie niemiłosiernie mocno huh!!

• Mamusia
Moja Lunka ostatnio strasznie linieje. Wyczesywałam ją do tej pory bo strasznie się czochrała. Myślałam, że ta sierść ją jakoś drażni ,łaskocze...Ale ona dostaje jakichś ataków drapania. Jak by miała nerwice natręctw Nie idzie jej powstrzymać. Przy tym robi sobie straszne rany i ma później pozlepianą sierść od krwi i jak by wyrwane kawałki skóry Nie kąpie jej w wannie. Więc to napewno nie od szamponu, wody czy tego typu. Jedyne kąpiele to teraz pływanko w stawie. Jedzonko jakie dostaje to m.in. ryż i wątróbki drobiowe i do tego witaminki. Nie dostaje suchej karmy. Jedzenie też ma urozmaicane. Nie ma tak , że cały tydzień je jedną potrawe. Ma ponad rok... W kwietniu przeszła pierwszą cieczkę. Zauważyłam po tym, że strasznie pociemniał jej brzuszek a cycochy zrobiły się takie jak by obwisłe. Ale nie ma żadnych objawów ciąży urojonej. Wczoraj rozdrapała nawet sobie bliznę pod okiem i leciała krew. Pcheł również nie ma. Nie wiem co robię źle Może gdzieś popełniam błąd, a go nie widzę...Przez te rany i strupy nie mogę jej czesać a ona dalej się czochra. Do tego nie ma mnie w moim domu ,gdzie mamy naszego doktora i klinike . A tu się boję iść do tych wiejskich paproków...Łupieżu też u niej nie widzę...Mówię wam...Jak nie urok to sraczka normalnie. Jeszcze młody wbił mi się z prawej strony w żebra aż oddychać i siedzieć mi ciężko 😞

hmm Eluś ja bym radziła wizytę u weta, bo jeśli ona się tak mocno drapie, tzn że coś jest bardzo nie tak...sama nic nie zrobisz. a juz nie myślę o tym że mozesz sie od niej czymś zarazić 😞

Asiu żartujesz? 🙂 u mnie dzisiaj normalnie jest zimno!! mam zimne nogi i okno tylko uchylone leciutko 🙂 zimno jak dawno nie było, a ja się czuję cudownie w tej pogodzie...tylko spać się chce 🙂