Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asiu mnie męczy to samo...tzn podobnie, bo puchną mi palce i wyglądają jak małe serdelki 🙂 ale pomysłu nie mam, bo mi też nic nie pomaga 😞 a wsadzałam i moczyłam nogi w lodowatej wodzie, trzymałam uniesione do góry przez długi czas, obkładałam lodem...nic 😠

hmm a niby to jakie właściwości ma sól żeby ją stosować lub nie do moczenia nóg w ciąży?? i czemu aż NIE WOLNO....nie pijemy przeca tej wody po obmoczeniu nóg 😎

• Mamusia
kurde... nie przeczytalam 3 ostastnich stron ale zaraz przeczytam 😉
heh 😉
Loli jedna moja znajoma powiedziala ze bedzie Wam ciezko cos znalesc bo duzo osob odmawia z malymi dziecmi... ale jak tylko cos bedzie wiedziala to da znac 😉
Agusss wisisz mi monitor.... 😜 obslinilam caly ekran i przemoknol 😜

Eeee no co wy straszycie z ta kupa???????????????????????????? ☺️ 🤨
ja od kilku dni to ze na czarno to wiem bo od zelaza, ale kilka razy na dzien ... albo raz ale jak woda ze mnie leci.... 🤢 i to ze co ze to do porodu sie szykuje??? bo lepiej zeby jeszcze sobie posiedzialo w srodku i poczekalo ze 3 tygodnie.... 🤢

AAAA no i jesli u ktores jest Textil market.... a wiem ze u Eli jest... sa staniki do karmienia za 9 zl 🙂)) ja nie kupilam jeszcze bo maja dowiesc rozmiary bo same male 😜

• Mamusia
acha no i co do stopow.... to ja dzis chcialam ubrac klapki ktore kupilam szerokie specjane na te opuchniecia.... i dupaa nie moglam wetkac.
to nic starpetki, i dobrze ze adidasy mam na rzepy..ledwo sie zapiely...
Ale co z tego jak czlapalam sie jak debil 😞 😞 😞 tak ciasno mi bylo... 😞

no w soli niby sie bo to wlasnie sol powoduje opuchniecia..... niby...
i zadne kapiele , masci nic nie pomaga ani trzymanie wysoko... nawet w nocy nie schodzi...
Tak jak juz loli pisalam eeehh

• Mamusia
A bo ja Ci Aguś wiem 🤪 Ale nie nie...Nie korciło mnie żeby się jej napić 😁 Zwłaszcza jak już wyciągłam nogi 😜
Aniu ja gdzieś to ostatnio czytałam, że stanik do karmienia najlepiej kupić tuż po porodzie bo dopiero wtedy wiadomo jaki rozmiar. Ale jak za 9zł to można zaryzykować i nawet na oko wziąć ciut większy 😉

• Mamusia
Ania to ze ciezko to ja wiem tak jak pisalam juz mi pare razy odmowili wjec wiem na czym stoje niecierpliwosc i tyle ;/ ehhh masakra jakas no ale co ma byc to bedzie..

Boze z tymi nogami tak macie az zle? mi tez puchna czasem jak jest jakies wysokie cisnienia albo upaly ale bez przesady zeby nogi nie wlozyc w chodaki 😁
Bidulki moje 😘 😘

• Mamusia
A mi jeszcze zostaly pozadki w szafie ale to chyba zostawie sobie na jutro bo mam dzis juz dosc, troche zeczy zrobilam i plecki mnie bola okropnie a jeszcze po ten wozek musze jechac z godzinke drogi ;/
Czekam tylko az moj wroci z pracy tzw za godzine zjemy jakis obiad i fru... po fure dla malej 😉

• Mamusia
Agus przecierz pokazywalam ten wozio 😉 dzis rano 🙂 to ten sam bo kobieta wystawila ogloszenia ze zdjeciami 😉 dlatego wam wyslalam, tylko z tego co dopatrzylam ma lekkie paski pomaranczowe no ale moze jakos ujdzie myslalam ze caly red jest 🙃