Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam ponownie...dzięki za komplemanta ha ha 😁 😁 😁 włosy fryzjerka mi robiła też mi się spodobało i na drugie wesele kuzynki chyba też sobie tak lub bardzo podobnie zrobię...dobrze się w nich czułam..a brzusio duży ,ale ta ''sukienka''go też trochę jakby powiększała optycznie bo w zwykłej bluzce aż taki WIELGACHNY nie jest 😜 😜 😜
na weselu co niektórzy się zakładali ,który to już u mnie miesiąc he he większość trafiała,że początek 8 😁 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
o ja pierdziele ,ale mnie dziś moja słodka księżniczka okopuje.....chyba zaś jej się nie podoba jak leże na lewym boku....kurde czasem już nie wiem jak mam się ułożyć ,żeby jej było wygodnie 🤔 🤔......wiecie co nie wiem dlaczego ,ale od jakiegoś czasu mam dziwne przeczucie ,ze urodzę przed terminem i to nie parę dni ale jakoś tak czuję ,ze duża różnica będzie..........dlatego podsumowując popieram Loli i też troszkę wcześniej przepiorę i przygotuję wszystko i torbę do szpitala do końca lipca już spakuję 🙂

sioperka ja takie przeczucie mam przez ten termin z USG i wagę małej...ale podobno nei można się tym sugerować...nie zaszkodzi nam spakować się wcześniej i potem tylko czekać.

moja też dzisiaj kopie mocniej...ale nie wiem co jej się może nie podobać, siedzę przecież tak przed kompem jak przez całą ciążę 🙂

• Mamusia
ać i prasować. U siebie musiała bym wszystko na małej suszarce w pokoju dusić. A jak jeszcze dojdą t remonty to sama już nie wiem. Chyba lepiej będzie jak tu wypiore. Za domem jest sznur na pranie to raz dwa by mi schło i w jeden dzień bym skończyła...A torbę pewnie, że już można spakować. Ja swoje rzeczy dopiero teraz po wypłacie kupię...

jak tylko masz to jak przewieźć i nie będzie problemu to ja myślę że lepiej na świeżym powietrzu niech wyschnie w słońcu. ciuchy wtedy nawet ładniej pachną 🙂

nooo....ciekawe ile nas wyjdzie wyprawka dla siebie, te wszystkie bleee majtki 😜 i pieluchy 🙂

a powiedzcie mi dziewczyny...jak czujecie że bobo kopie Was pod żebrami? da się to ewidentnie poczuć że są to żebra?? bo ja jeszcze nie czułam...

nie mam pojęcia Eluś....ja jedynie buciki kupiłam chyba za 15zł w tesco. i tak w nich chodzić nie będę potem, więc po co mi fajniejsze 🙂 nienawidzę pantofli!! mogłabym po tym szpitalu na boso latać 🙂

• Mamusia
Agaa myślę,że da się te kopniaki w żebra odróżnić ,bo są tak bardzo z boku i dość wysoko no i najbardziej bolesne.....więc sądzę ,ze wtedy właśnie po żebrach mi małą daje.......inne ruchy nie są aż tak bolesne....buuterfly ja do szpitala póki co mam szlafroki 2 w razie czego i na tym koniec...... 🤢 🤢 🤢 🤢 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Ja takiego typowego kopa w żebra też nie miałam...I obym nie miała jak najdłużej 😮 Ale ja chudzina jestem..No sam obwód stanik 65 już o czymś świadczy. I jak mam tam ściśnięte płuca i reszte badziewia to to boli...Młody zaczyna się przeciagać i to wszystko idzie jeszcze bardziej w górę i rozpycha żebra...Boli cholernie

no to ja chyba czuje tak jak Ty Eluś...bardziej że mnie tam coś ciśnie niż kopie, bo nie ma miejsca żeby kopać 🙂
Elu a Wy w ogóle to macie już imię dla Franka? 🙂

o właśnie 😁 zauważyłyście że ostatnio mało o jedzeniu rozmawiamy? jakieś takie pojedyncze pytania padają, co tam na obiad dzisiaj macie...ale chyba nam te mega apetyty przeszły 🙂? możliwe to? 😁