Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

ja kiedyś staników nie prałam nowych! to jest dopiero masakra, później coś do mnie dotarło...i teraz piorę wszystko! 🙂 tzn hmmm...nowych spodni jak kupuję to nie piorę, wy pierzecie?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
heh znalazlam 😁
wiec duzo lasek tak ma.... i bardzo duzo pisze ze to czkawka... 😉 smiesznie bo moj jak ma czkawke to skacze przez 5 min. a te drrzenia to trwaja kilka sekund.
Inne ze to cos tam pracuje tak do porodu...
Potem ze dzieci teraz zaczynaja ssac i popierdywac sobie i to jest to 😜 heh

Ta ostatnia wersja mi sie najbardziej podoba 😜

Loli jak nie polecicie pierwsze? 🙂 Ania pierwsza a Ty druga 🙂 nie ma złudzeń 😁

Aniu a wiesz że to Ci na dobre wyjdzie? my tu wszystkie z tygodnia na tydzień kilogramów więcej a Tobie będzie szybko ubywać 🙂 w ten sposób na to popatrz:*

• Mamusia
Ania czkawka to nie jest bo ja ja rozrozniam, poza tym jak mialam ostatnio to usg 4D to mały akurat miał czkawke i nawet mam to nagrane wiec to nie to.
He he popierdywac niezle, to po porodzie ja nie przebieram swojego skoro teraz juz taki pierd!

Elu ale te ciuchy wyglądają na takie świeże 😁 a poza tym nie wiem czy też tak macie, ale ja do pierwszego prania do noszę gacie strasznie długo i jakoś nie chcą się szybko zbrudzić 😁 bardzo to dziwne 😜

• Mamusia
O no Loli.. mnie tez jak bolal zab to wyrwalam 😜 ale nog to ja nie polecam wyrywac 😜 hihi
Elus stoje za Toba!! tez robilam w odziezowym i moze az rzeczy nie piore wszystkich albo bielizne owszem... a dla dziecka tym bardziej... wiem ze to niby takie sterylne to nie dobrze ale jak polezy w szafie czy ktoras z nas bedzie je dotykac pracowac itp to wystarczy 😉

Eee noo ja chcem po Loli 😜 zeby opowiedziala jak bylo 😉

• Mamusia
Obok mojego butiku jest Soda. Pracuje w niej taki Kamil.I kiedyś mierzyłam u niego spodnie. I mi mówi , żebym je wyprała jeśli kupie. Spytałam co on tak nagle z tym praniem 🥴 A on, ze miał ostatnio klienta...Wyfiołkowany i takie lowelasik perfumowany, że hej. I Kamil mu tam donosił te spodnie i niechcący zauważył przez niedosuniętą kotare, że koleś mierzył dżiny....bez gaci 😮 Centralnie na gołą dupe i fiutka je wciągał 🤪 Od tamtej pory cała nasza ekipa pierze spodnie odrazu 😁 To tylko jeden przykład a mam więcej 😜