Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
To ja mam lepszy pomysl.
Umowimy sie tak np na 13 wrzesnia zeby po srodku w miare bylo hehe ja mam akurat wtedy termin. I tego dnia kazda jakies schody zalicz czy okienko umyje i zrobimy zbiorowy porod wszystkie razem i w jednym miejscu, moze w tym autokarze co mial kiedys podjechac i co?
I w tym autokarze wylozymy jabłka czeresnie, bylwy i cala reszte i kazda sobie wezmie troche i po robocie

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

właśnie chciałam powiedzieć że był już kiedyś pomysł zbiorowego porodu 😁

patrzycie czasem na tabelkę lipcówek? 🙂 one tam wszystkie przed terminem rodzą 🙂

taaa....mój guziczek F5 już całkiem wyrobiony jest 😜

• Mamusia
tu macie fajne filmiki o porodzie.. jeden jest w 3d czy cos...
http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-labor-and-birth_3658872.bc

yyy no ja patrze wg USG bo maly jest duzy to wole w razie co poczekac niz zebym miala sie denerwowac ze jest za wczesnie... 😉

a wiesz ze nie powinnaś patrzeć na termin z USG? 🙂 Anulka ja jak bym miała tak patrzeć to mam termin na 5go a nie na 21go!! 🙂 mam siedzieć na szpilkach przez cały m-c? 🙂 czekaj zmienie sobie na 5go i zobaczymy w którym tyg będę 🙂

no masz...31 tydzień z 29go wskoczył 🙂 mi dwóch lekarzy powiedziało zeby się tym nie sugerować, bo po prostu d ziecko się urodzi większe....a z OM na kiedy Ci wypada?

za duża...ma główkę i brzuszek za duży w porównaniu do nożek, które też ma długie po rodzicach...ale skoro w czasie badań lekarz nie ma przeciwskazań, to się nie martwię...

właśnie mi koleżanka piszę, ze jej znajoma urodziła 2 tyg po terminie!! przecież to nie możliwe no nie? przychodzi dzień termin z OM biora do szpitala i wywołują...no nie?

żartujesz??? nigdy w życiu! 😜 okna to chyba wszystkie pomyje! to mogę urodzić nawet w październiku??? 🙂 ha! czyli m-c koło oczekiwania może nas czekać 🙂 🙂
zapytam lekarza czy u nas też tak jest...że czekają jeszcze dwa tygodnie! co za bezsens! jak nie ma przeciwwskazań to czemu nie wywołać już w 38-39 tygodniu?!