Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No ja nie wiem... ale 2 tyg wiem zew czekaja a jak nic to wywoluja albo cesarka. On pewnie tez ci tak powie.... ze do 2 tyg czekaja wiesz jak masz jakies objawy wczesniej to moze szyh=bciej wywolaja nie wiem bo tyle co kupelom tak robili.
A przed terminem to ci nikt nie wywola co ty.. powiedza ze dziecko nie jest rozwiniete i po co maja cie szprychowac jak za tydzien bys normalnie urodzila

siostra mojej koloeżanki miała wywoływany wcześniej!!!! 🙂 🙂 weźcie nie straszcie 😜 przecież 42 tygodnie to jak słonica....masakra 🙂

• Mamusia
to patrząc na to co piszecie to kurde u nas w mieście z tym jakaś patologia jest.....żona mojego kumpla z pracy był 2 tyg po terminie i nie chcieli jej na oddział przyjąć ,bo niby nie było wskazań i nie chcieli jej porodu wywołać aż dopiero chyba zasłabła czy coś i dopiero wtedy ją przyjęli i się okazało ,że wody płodowe już były zielone ,a mała przez to łuszczycę dostała..... 🤢 🤢 🤢 🤢:

ojj kalafior to bym zjadła! ale u nas to takie knypki małe i drogie w cholerę 🙂

dziewczyny...mam do Was cudowne pytanie 😁 czy wiecie jak wygląda lewatywa? 😁 😁 😁 😁 nie jak się ją robi, ale jak wygląda wizualnie 🙂

hehehe Loli ja Was pytam czy miałyście kiedyś z nią do czynienia 😁

bo ja ( prrrrrrrrrr szalona!! 😁 ) kupiłam sobie dzisiaj!!!!! i powiem Wam że jestem w mega szoku! 🙂 jak byłam młodsza to mama chowała lewatywe pod łózkiem a ja strasznie się jej brzydziłam...bo wyglądało to fatalnie!! długa rurka i taki ogromny zbiornik jak termofor! fujj!
a ta moja...jest piękna!! 😜 i nie boję się jej 🙂 🙂 🙂 🙂

no właśnie! otóż to! dyskretna, jednorazowa buteleczka 🙂 łatwa w obsłudze 🙂
a pewnie że se zaaplikuję, a co 🙂 może nie teraz...ale tak w 37, 38 tc czemu nie 🙂