Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dobra już mi nie piszcie o opłatach za gazowe bo zaraz się tu ciąć zacznę 😜 Tym bardziej, że później ja już bez pracy zostaje tak na prawdę...Ale nie chce teraz o tym myśleć 😜
Dosik kiedy masz 3D? Ja w urodziny Krystiana i pewnie się porycze doktorkowi, że go przy nas nie ma. Ciekawe czy będzie w szoku jak szwagier przekaże mu ten prezent odemnie 🙂 A ja odrazu jak wrócę od lekarza to powklejam mu zdjęcia z 3D o ile mój staruszek laptop da radę odczytać płytke 🤨

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

już się tych zdjęć pierwszych naszych maluszków nie umiem doczekać;D i nie tylko swojego 😁
bo normalnie jestem ciekawa przystojniaków od Ciebie Dosik i buuterfly 🙂 żeby Franek wreszcie otrzymał pasujące do niego imię 😁 blond cudu od sioperki, niezwykłej urody córeczkę od Loli! wyobrażacie sobie jej oczy??? tej małej?? 😁 magia 😁 ach no i dzieciątek od naszych Ań 🙂 zdrowego Sashy od eloite 😁 jajka niespodzianki od naszej małej Eli 😁 😁 ach w głowie się kręci 😁 wiem, pozapominałam o reszcie dziewczyn ale można by tak wymieniać i wymieniać 😁

Buuterfly w przyszłym tygodniu zobaczymy jak mój będzie pracował 🙂
do tego lekarza zadzwonie i odfrazu mu mówie kiedy chce 🙂
Aguś też juz chce widziec tee maluszki wszystkie 😁

• Mamusia
ja dzis tylko na chwilke zaraz biore auto i na zakupy obiadowe a potem do garow bo mam dziś3 chłopa do wykarmienia, szwagier meza przyjechal i pomaga mu klasc plytki no i tesc eszcze :/ sie ogotuje.. a i jeszcze mały smyk ale on chyba mało zje 😁 a teściowa mnie podkurwiła z rana ale to norma. zadowolona jestem z siebie ze jej nic nie odpowiedzialam tylko wyszlam! bo jej przeszkadzalo ze zrobilam kanapke na sniadanie januszowi a tesciowi nie! no bez przesady, wszystko miał gotowe, przygotowane, moze jeszcze trawić za nich będę! oczywiscie januszowi pozniej to powiedziala tez! rrrrr monstrer normalnie. ok spadam

Aniu ja nawet nie chce myśleć jak Wy się kasą za to przygotowywanie jedzenia dzielicie, bo chyba by mnie szlag trafiał...nie chciałabym gotować w moim przypadku dla wujka i dziadka mojego męża którzy mieszkają pod nami....no bez przesady! 😠

Domi to szykuj wolny termin 😁 😁

Oki zobaczymy jak już będzie poza brzuszkiem 🙂

powiem Wam, że zamontowałam sobie wczoraj rolety na okno przez które wpadało mi najwięcej słońca i jestem zachwycona, bo w pokoju mam normalnie prawie zimno 🙂 stopy to mam zimne 🙂 fajne dawno nieodczuwalne uczucie 😁

• Mamusia
Byłam z moją psicą na spacerku i przy okazji szukałam wiśni...I pozamiatane 😠 Normalnie przez te ulewy a potem susze nie ma wiśni...Na dwóch malutkich drzewkach kilka znalazłam to tak za dwa dni muszę zasuwać i je zerwać żeby szpaki nie zjadły 😮 A z tego wyjdą może ze dwa słoiki wiśni 😞 A tak mi się marzyły takie wiśnie wydrążone w zalewie z alkoholu. Takie do deserów i ciast na wyjątkowe okazje 🥴

też to zauważyłam Elu, a jak pójdziesz do sklepu to są masakra drogie...ja nadal czekam jeszcze na tanie kalafiory, ale narazie nadal ciężko...
wczoraj kupiłam czereśnie, bo mi smak przyszedł....12zł za kg! oblęd, ale są też niesamowicie pyszne 😉

Mnie się wydaje że przez rolety jest mniejszy przewiew dlatego wole mieć je odsłonięte 🙂
bo jak je zasłonie to ani powietrze tu nie dochodzi :P
Dziś robie spagetti na obiad mniam ale mam już smaka na nie 🤪
a teraz przydało by sie t troche ogarnąć bo nie wiem o której Ci goscie będą 🙂
więc zaglądna póżniej myszkii 🙂 ;**
Miłego Dnia !! 🙂

Czesc brzuszki!!!!!!!!!!!!!!!! 52 strony!!! Nie nadrobie nie ma szans!!! Wczoraj cały dzien bylam za Krakowem 🙂 Bawiłam sie 2,5 riczna przyszła ciocia mojego dzidziusia. Oczywiscie nie obyło sioe bez ciekawostek i w drodze powrotnej urwał sie nam tłumik i to z przodu gdzies spadł i sie jechac nie dało a wszyscy po piwku bo był mecz i czekałysmy ponad godzine na transport jakikolwiek i wkoncu uratował nas moj kuzyn 😁 ciekawie było 🙂

• Mamusia
A ja idę zerwać pożeczki czerwone bo kilka wisi i mi ich tak szkoda...Zwłaszcza jak pomyślę o -20st mrozu 😮 I o tym, że będę miała chociaż jeden słoiczek pysznych, zdrowych pożeczek z własnego ogrodu. A później muszę groszek zrywać...Aaa i pójdę nie wiecie gdzie 😜 Na ryby 🤪

Ale gafa ale przeciez masz termin na 15 wrzesnia a ja na 16 wiec jak 31?? 😁 ja juz nie wiem. A my stwierdzilismy ze napewno nie bedzie Wiktoria 😁 Bo moj S stwerdzil ze to imie wrednie brzmi a ja mowie tak kochanie ja mam na 3 Wiktoria 😁 I spodobało sie nam Nikola 🙂 ale pewnie jeszcze z 200 razy nam sie pozmienia 🙂

• Mamusia
buuterfly no to masz z tym suwaczkiem tak samo jak ja....ja też teraz mam 32 tydzień i drugi dzień, a nie 31...też mi zamula.... 🤢
ja sobie dziś zrobiłam trochę przyjemności i poświęciłam czas dla siebie.....długi prysznic,depilacja i na koniec wszelkiego rodzaju kremy się na mnie znalazły he he 😉makijaż ,paznokcie i jestem gotowa zaraz lecę na kawkę do kumpeli, a potem czekam na mężusia....miły wieczór może dziś będzie 😜 😜 😜

• Mamusia
Hej, ja przez te wasze suwaczki to taka w tyle sie czuje, juz nie moge sie doczekac 30 tygodnia, a to jeszcze 8 dni.. 🙂 Wczorak kuzynka urodzila córeczke, 3170 chyba ważyła, cos w tych okolicach 🙂 prześliczna, jak ją wziełam na ręce to moj Dawidek zazdroścnik zaczął mnie podkopywac 😉 Mój Maż jak ją zobaczył to stwierdził, że nie wiedział że noworodki są aż tak małe 😁 ciekawe co by powiedział jakby zobavzył 500 g wcześniaka:P ale nic, wazne ze z Małą wszystko ok, ja jestem nastepna w kolejce. a cos mi sie wydaje że urodzę z początkiem września.. jakies mam takie przeczucie od samego poczatku 😉 milego dnia brzuszki 🙂

Siperkaa huhu 😁 to się zapowiada wieczór 😁
Mój osttanie dni jakkoś mało romantyczny :P
Coś mu libido nie wzrasta a mnie niestety wzrasta ☺️
Może potrzymam go troche na sucho żeby po czasie mu się czegoś zachciało :P
My juz po obiadku, ale mam cholernego smaka na pizze z tele pizzy z kurczakiem kebab, sosem śmietanowym i peperoni am am am 😁 🤪
I kusze mojego bysmy zamówili a on oczywiscie nie ma ochoty 😁
na co ten człowiek ostatnio ma ochote :P
widze tu jakaś cichawkaa dziś.
No ciekawe jak tam Anulka nasz czy zdała to prawko 🙂
Buuterfly: Sioperzyć 😁 😁 😁

• Mamusia
Ten Michał o ,którym wam kiedyś pisałam ma dzisiaj urodziny...I dzisiaj do mnie napisał. To sobie zażartowałam , że gdybym teraz nie była taka aseksulana to bym przyszła zawinięta w kokarde jako prezent 😁 Ja tu sobię jaja robię a on do mnie, że z chęcią popatrzył by na taką dziewczyne w ciąży z kokardką 😮 I że to był by całkiem orginalny prezent 😮 To mu napisałam, że nie lubię banału...A on do mnie jeju gdzie ja znajdę drugą taką kobitke 😮 Za chwilę coś tam napisał, że on to już stary kawaler...A ja mu, że ja też panna w dodatku z dzieckiem w drodze i kredytem na 30 lat 😁 I że ja to mam dopiero marną reklame. A on do mnie , że Eee kredyt mozna splacic. Dziecko tez mozna pokochac jak swoje...tylko jak tu rozkochac w sobie panne? 😉 😮 😮 😮 Łożesz kurde....Nie odpuści ten chop jeden.