Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Praktycznie caly dzien mnie nie bylo a tutaj tylko 9 stron do nadrobienia laski cos dzis nie ma tematu 😉
Agaa nie podkreca o loewatywie, jedzenie sie juz znudzilo wjec pasuje jakis nowy temat wymotac 😉
U mnie dzis duchota okropna wlasnie skonczylam chlodny prysznic ale nadal parno jak cholera i do tego do dupy sie czuje caly dzien wsumie leze 😞

Ja loli po ortopwedzie cały dzień w domku wole na ten upał nie wychodzić 🥴
mimo iż już mi się nudzić zaczyna ;/ zaraz moze się przejde do sklepu po coś dobrego :P
gości dalej nie ma w sumie to akurat jest mi na ręke 😁

haha Buterfly ja mam jednego kolege co od lat na mnie leci 😁
tylko jakos po ślubie i w ciaży zmnniejszył zaloty aczkolwiek dalej się odezie od czasu do czasu zadzwoni albo cos 🙂 to juz nie te czasy młodosci piękności i wolności że wkółko nas kręcą się facecii 😁 ahh to były czasy 😁

• Mamusia
Nom Dosik napewno z maluszkiem jest wszystko wpozadku, ale wiadomo jak to juz ten nasz lekki instynkt macierzynski sie wlacza ze jak nam lekarz nie powie to do nas nie dotrze 🙂

Upaly upalami ale tutaj cos sie klimat normalnie poprawil albo nawet i zgorszyl bo non stop cieplo wogule nie pada, a jak to sie mowi anglia znana tylko od deszczu, wszedzie w parkach trawy juz nawet nie ma wszystko pousychalo 😞

• Mamusia
Kocham Krystiana ,ale tak szczerze to czasami chciała bym być wolna, ubrać się jak suka,ale ze smakiem nie jak te małolaty teraz i wyjść gdzieś na impreze sama, bez wyrzutów sumienia. Mieć frajdę z tego jak faceci potrafią być płytcy i jak łatwo nimi manipulować...
Ech... 🤨 Masz rację...To były czasy 😜

A ja dziewczyny się musze pochwalić 😁
dziś zamontowałąm sobie nad łóżeczko moje dwie lampki które kupiłam specialnie dla maluszka 😁
gwiazdke i ksieżyc ale to fajnie wygląda 🙃

Gdzieś czytałam ze kobiety tylko wtedy czują się piękne i doceniane gdy właśnie są rozchwytywane, oglądają się za nimi faceci, i są komplementowane 🙂
I generalnie jakas prawda może w tym być :P

Elu to chyba większosć kobiet tak ma, bo to daje poczucie atrakcyjności 🙂
Jak byłam 2 lata temu na wakacjach we włoszech, uganiał się za mną taki Włoch
ale on to patrzał we mnie jak w obrazek a ja na początku byłam 1 tydz z koleżanką potem Mój dojechał, byście widziali jego minke jak mnie pierwszy raz z meżem zobaczył 😁

po wizycie u gina...
może nie pobije Was na rozmiary staników - bo ten stanął w miejscu.......
może nie pobije Was na wagę - bo w ubraniu jest +10kg ( hurra! )

ale za to pobiję Was na wagę dzieciątka!!!! 2375g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kazał mi odstawić witaminy....i powiedział że dziecko urodzi się duże, koło 4kg zakłada! także jak jeszcze któraś z chudzin się odezwie że boi się porodu to proszę Was urodzcie za mnie te 4kg!! 😜 prawdopodbnie będzie CC...

i wiecie na kiedy termin z USG??? qrwa na 18 sierpnia!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

mam trochę mętlik w głowie...muszę to przemyśleć, bo małe dziecko źle ale duże to też niedobrze....

• Mamusia
Mhhh taki włoch ☺️ 😁 Ja byłam w Szwecji to raz się nie na żarty przeraziłam takiego arabusa-pojebusa aż uciekałam przed nim 😮 Jakiś chory koleś...Jak zwierzę...Klucze po kryjomu wyciągłam z kieszenie i w palcach przebierałam szukając ten od głównych drzwi na klatke. Jak już drzwi za mną się zatrzasnęły i stanęłam w windzie to byłam tak roztrzęsiona , że zaczęłam płakać. Wbiegłam do mieszkania, zamknęłam na wszystkie spusty zamki i wzięłam się za mycie garów...Oczywiście takimi łapkami trzęsącymi to tylko sobie krzywdę zrobiłam. Uciachałam się fest nożem 🥴

Agaa bo podali Ci względem rozmarów dziecka termin, mała urodzi się pewnie duża ale w terminie
jejku ale duża jest juz na Ewunia 🙂
Bratowa tez tak miała ona miała termin na 10 Maj a mała była tak duza ze względem USG mmiała termin na 1 kwietnia 🙂 w razultaciie nasza Natalka urodzila się równo w terminie 10 maja przez cesarskie cięcie miała 58ncm i 4300 wagi 🙂

Wy tu o jakichś podrywach piszecie, achhh czemu na mnie jakiś włoch nie leciał czy tam inny 😜
jedynie kumpel taki...ale teraz sie z lekka wycofał 🙂

wiem wiem że wg rozmiarów z usg, to tylko głupia maszyna tak to lekarz powiedział 🙂 nawet wagi dokładnej nie podaje, ale wg niego to ma koło 2kg....

echhhh weź no nie strasz Dosik, bo opcji CC nie brałam pod uwagę....4300g??? gigant...