Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Oprócz Dosika to jeszcze któras idzie jeszcze tylko zapomniałam kto 😜 No ja wiem czy lipcóweczką tak zazdrościć? Z jednej strony maja juz maluszki przy sobie a z drugiej jak rodzic w takim upale?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wiecie co zastanawiam sie co sie dzieje z tymi dziewczynami ktore tez tutaj pisaly a teraz dawno nic czy wszystko z nimi wporzadku siedze i patrze na tabelke Agii,a Agus tu poslalas na emaila tabelke ale kurde nie chce mi ja odtworzyc hmmm

nie otwiera Ci się? to pośle Ci taką w formie zdjęcia 🙂 sekundka...
a rzeczywiście jest dużo dziewczyn które się nie odzywają od ho ho...ja już większość z nich 'wyrzuciłam' z tabelki....bo nawet płci nie znałam ani nic...

a później to niby będzie większy komfort do porodu? 😜 będziemy grube i opuchnięte 🙂 ja wole teraz w te upały urodzić i mieć spokój, móc z mała iść na spacer jeszcze! a tak? we wrześniu to już może nie pochodzimy za dużo...no chyba że październik będzie cieplejszy 🙂

No moze im sie nie chce pisac na forum albo cos 🤨 No nie wiem za bardzo. Ja sie juz tak uzależniłam ze tylko włączam laptopa i perwsze to co wchodze na forum i czytam 😁

• Mamusia
witam ponownie już mam wyprane,posprzątane,obiadek przygotowany ja wyszykowana tylko włosy schną jeszcze no i mam chwilkę na forum......JA JESZCZE BĘDĘ MIAŁ USG 3D ,ALE 22LIPCA DOPIERO... 😠
Agaa ta żyrafka faktycznie słodka ,a co do twojego to się nie denerwuj oni tak mają myślą,z do porodu kupa czasu i olewają sprawę mój też tak miął ,ale mu minęło na szczęście, a ty swojemu nawrzucaj i koniec tak jak mówisz ojcostwo to nie tylko zapylić i do widzenia..... 🤨

oo dziekuje Agus 🙂 no wlasnie bog wie co z nimi jest no coz roznie bywa moze nie umia sie zalogowac lub cos innego no ale szkoda ,moja sasiadka ze trzy tyg temu urodzila blizniaczki a jakie kochane teraz maja trzy coreczki bo maja starsza ale sie im przydazylo chodza juz po polku ,ale maly sie wierci normalnie musze sie wyprostowac ,a co do tych podkladow poporodowych to babka mi dala w aptece i wyglada to jak pampers i sie jej pytam czy to napewno to i kosztowaly 6zl 10 szt mam nadzieje ze to to

Agus dosc sie jeszcze nachodzisz na spacerki ja malego urodzilam 31 grudnia a w lutym na poczatku po polku chodzilam moze bym wczesniej lazila tylko idiota zle mnie zszyl i musialam lezec 😠

o boże zjadlam zupke i bardziej sie namachałam i leje sie ze mnie uff... masakra. No ja wchodze jak tylko moge a jak nie moge to i tak wchodze chociaz na chwilke 😁

• Mamusia
Golasy 😁
U mnie dzis super pogoda nie jest wogule goraco ale sie cos do dupy czuje ani lezec, bo wszystko boli ani siedziec.. to co stac na glowie mam 😞 ehh non stop zgaga mnie bierze ale czytalalm ze po 32 tygodnu to juz normalka ;/
Agus przewijak super 😉