Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A co wy tak sobie szalejecie z tymi suwakami? Ja od rana mam jakieś skurcze i ogólnie źle się czuję. Napisałam o tym mojemu a w odpowiedzi usłyszałam, że obciął sobie włoski i gra w piłkę na play station 😮 Boshe...No coments. Więc leżę tak cały dzień w łóżku. Połowę przespałam. Do szpitala mi nie spieszno bo jeszcze gaci z siatki nie mam 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Przecież mu się odwdzięczasz Loli. Nosisz jego małą księżniczkę i męczysz się strasznie. Biegasz po sklepach z brzuszkiem żeby uszykować mu jedzonko. Sprzątasz w doku, żyły sobie wypruwasz żeby znaleźć mieszkanie. No i kochasz go i jesteś mu wierna. Więc on też jest szczęściarzem. A życie jest długie...I jeszcze nie raz może się tak okazać , że to Ty pójdziesz do pracy czy cos a on bedzie na twoim utrzymaniu.

• Mamusia
Eh Elu no tak duzo prawdy napisalas ale tak czy inaczej mam nadzieje ze jak zobaczy moja mala ksieznczke to sie z niej zakocha 😉 i bedzie pieknusia, jak widze te wszystkie dzieciaczki takie piekne kochane poubierane slodko to normalnie teraz pewnie coraz bardziej sie bedzie mi dluzylo

• Mamusia
Nie Twoją tylko Waszą 🙂 I on ma świadomość tego , że to wasza królewna i dlatego chce wam zapewnić wszystko co tylko może. Fajnie, że masz tak odpowiedzialnego faceta.I dorosłego. A w malutkiej zakocha się po same uszy bo będzie wiedział, że to jedność ,która powstała z was dwojga. I choćby nie wiem co się działo to ona już do końca życia będzie dla was łącznikiem. W ramach podziękowania możesz mu powiedzieć to, że bardzo doceniasz to co robi i widzisz jak bardzo się stara. Wbrew pozorom faceci są jeszcze gorsi niż my i potrzebują żeby im powtarzać prosto z mostu jacy to są cudowni i że żaden inny facet taki nie jest tylko ty kochanie 😉 A później może masaż, jego ulubiona potrawa czy cuś ☺️ I słodki buziak 😘

• Mamusia
hej laski widzę,że weekend mija leniwie.....my dzisiaj byliśmy na małej przejażdżce w ogrodzie dendrologicznym i nad jeziorkiem i już w domku .....mój teraz będzie miał zmianę na 12do 22 przez ten tydzień ,więc na usg w czwartek nie da rady ze mną ZNOWU PÓJŚĆ......... 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞........moja mama ze mną pójdzie ,........smutno mi trochę ,bo na żadnym nie był i teraz też mu się nie uda........całą ciąże nie dać rady to już przesada 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 🥴 🥴 🥴 🥴 🥴 🥴 ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️.....wiem ,ze to nie jego wina ,ale wkurza mnie to..........JUTRO STUKNIE MI 34 TYDZIEŃ WIĘC PROSZĘ MI TU NIE WSPOMINAĆ O PORODACH W 36!!!!!!!!jutro też mam wizytę u lekarza to okaże się ile przytyłam i jak tam się mała miewa,a usg już w czwartek 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 dobrze ,że mój chociaż płytkę sobie obejrzy 🥴

• Mamusia
Ej dziewczyny przy smarowaniu zauwazylam na brzuszku takie fioletowe naczynka czy to sa jakies objawy pierwszych rozstepow?
WYglada to jak taka mala zylka koloru fioletowego ? 🤨 🥴
Nigdy czegos takiego nie mialam 🤢

• Mamusia
Eloite a jak oni Ci go przekręcali? Nie wiem czy pisałaś a ja nie dowidząca ciapa nie przeczytałam 😜
Jeśli nie chcesz to nie pisz 🙂
A z tymi rozstępami też mi się tak wydaje.Bo ten mój koło kolczyka też tak wygląda. Zrobiła bym zdjęcie, ale i tak nie będzie widać.

Ja wam mówiłam o moich cholernych rozstępach na brzuchu po obu stronach ;/ yhhh 😠
ale wkoncu widze cos sie tu dzieje na naszym forum 😁
a na dworze pada wieje cudnie wkoncu chłodniej 🙂

• Mamusia
Oj nie polecam nikomu tego zabiegu. Mi wykonali go tylko dlatego, że bali się ew. powikłań przy wcześniejszym porodzie.
Zostałam posmarowana jakimś żelem, po którym lekarz włożył mi rękę, a położna uciskała brzuch. Ból niesamowity, ale nie wiedziałam na co się piszę. Nie trwało to długo, mały szybko się przekręcił. Nie mniej jednak dziewczyny nigdy się na to nie zgadzajcie. Miałam wrażenie, że mnie rozerwie. I czytałam również, że nie praktykuje się już ucisku na brzuch bo to bardzo ryzykowne.
Jedyne czemu nie mogę zaprzeczyć to fachowość i uprzejmość obu stron.