Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No nie wiem ...swirusy sa, zamiast tylko na jakies badanie to odrazu lezec kaza... 😮 bez sensu...
Ale mam nadzieje ze mi USG zrobia dzidzulka w nagrode i go zobacze znowu 😁 😁 😁 😁 😁 hyhyhy
No 16 to niezle, ale podpisuje sie do Eloite 😁 hihihi
zaraz zerkne sobie na te sierpniowki 😁 Loli my raczej w sierpni tez sie rozepniemy 😜 hehe potem Dosik i Madzia... 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Juz jesteśmy 🙂
Dziewczyny naszczeście wszystko jest w porządku to były fałszywe skórcze, tkz te przygotowawcze do porodu 🙂 znów mam 1,5 kg na + 😆
Boshee co mi dzis lekrz powiedział po 10 sierpnia może Pani urodzić 😲 😲 😲
a ja takie wielkie oczy 😁 to juz nie długo 😁 Ale on mi mówi no naprawde :P
byłam w szoku 😁 Słyszałam znów serduszko małego 🙂 ogolnie powiedział ze wszytsko dobrze tylko ze wielkość mojej macicy jest jak na 34 tydzien ciaży :P
I powiedział ze jak bede miała skurcze takie regularne i w krótkich odstępach czasu to mam jechać odrazu do szpitala i niech mnie zbadają, powiedział ze w przyszłą środe na wizycie da mi skierowania na poród 😁 jejku ja dalej w szoku jesm 🙂

O jej.. 10 sierpien?? kurcze to juz strasznie nie długo 🙂 ZCiesze sie ze z maluszkiem wszystko ok. Tez bym, byla w szoku kurde kopie mnie tak jakby po pęcherzu tak nisko i takie dziwne uczucie łoooo...

hej dziewczynki zaraz mam obiadek i siadam do nadrabiania zaległości pochwalę się Wam tylko ze ja już po obronie => z pracy 5 ale na dyplomie 4.0 (bo średnia za całe studia się liczy 😜 ) ale najważniejsze ze już mam głowę wolną 🤪

Anulkaa biedulo bedziesz w szpitalu :*, a co do urlopu to wyobrażcie sobie ze mój lekarz tez idzie na urlop na cały sierpień ;/ ;/ ;/ 😠 masakra ale mam juz załatwionego drugiego tego co tez pracuje tam gdzie bede rodzić 🙂 wiec nie jest tak żle :P