Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja uciekam dwupaczki bo mnie cos glowa boli postaram sie byc jutro jak net bedzie yyh... papa 😘 a jak mnie moj pusci jeszcze dzisiaj na kompa to jeszcze wejde 😘

cześć kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
strasznie za Wami tęskniłam 😁 😁 😁 😁 nie nadrobie wszystkiego, bo jest tego od piątku 78 stron 🙂 ostatnich 20 tylko przeczytałam 😁

Eluś kochana gratuluję córeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!! ależ się cieszę;D jutro uzupełnie tabelkę bod zisiaj już nie dAJĘ rady 🙂

dziewczyny Wy tu takie dcuchoty przechodziłyście, a w zakopcu deszcz i totalny brak pogody! ale jak fajnie było z tego względu! wzystko sie dało zrobić 🙂 spacerki z mężem były najlepsze 🙂 nawet sobie nie zdawałam sprawy że umiem tak długo wytrzymać chodząc po górkach 🙂 małych, ale jednak! byliśmy w mega ogromnym aqua parku i wiecie kogo widziałam?????????
JARKA JAKIMOWICZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 ale brzydal 😜 w tej samej wodzie dupki moczyliśmy hehe
no i na tym koniec przyjemnych rzeczy....bo już w stronę zakopca spierdoliło!! bo inaczej tego się nie da nazwać! nam się auto! coś zaczęło śmierdzieć, zatrzymujemy się a z auta się dymi!!! koło nam się zakleszczyło! potem: zagotowała nam się woda w chłodnicy...potem! coś piszczało! porażka! teraz jak wracaliśmy to tłumik ciągneliśmy niemal po ziemi!! huk straszny, a tu tak gorąco 😞 jestem padnięta, dlatego dzisiaj już idę spać, a jutro znowu dołączę do Waszych rozmów za któymi tak tęksniłam 😁 bo ja też chce pogadać o proszkach i białym jeleniu 😁 😁 hehe, ale dzisiaj nie mam już siły 🙂

sierpniówki się rozpakowywują???? OMG!!! 🙂

a moja Ewa jak dokazuje fajnie!!! jutro Wam może coś pokażę jak mi się uda 🙂

buziaczki kochane :*********

dobrze, że już w domu jestem 🙂

• Mamusia
Wrócila moja :*
Ojoj no to nie fajnie ze pogoda nie dopisala lekko ale wazne ze sie wypad udal i jestes kochana zadowolona, a z autkiem to jakis koszmar biedulka.
Jutro pogadamy 😉
I juz sie nie moge doczekac co tam ciekawego masz dla nas do pokazania.

• Mamusia
Jejku dziewczyny zgubilam gdzies swoja liste zakupkow dla maluszka ;/ i teraz napisalam te zeczy ktorych jeszcze nie mam masakra jakas tyle zeczy ze szok ;( przerazilam sie lekko, bo ja juz w takim jestem stanie ze ledwo co do sklepu ide a jeszcze tyle zeczy musze kupic ;(

• Mamusia
Z tego co zauwazylam to zazwyczaj wlasnie na wieczor kolo 20-21
Czasami zdazaja sie popoludniu..

Kochana tyle mam zeczy na glowie ze juz poprostu nie wiem 😞 meczy mnie to mieszkanie strasznie dzis znow dzownilam do 3 domkow i kazdy mi mowi ze nie bo dziecko ryczy i tyle :/ dlaczego dziecko spostrzegiwane jest tylko od placzu ?
Ehh aa szkoda gadac 😞

Spokojnie co do rzeczy to ja też miałam jeszcze nie dawno malutko rzeczy.
A co do ludzii to ehhh ;// mają jakies porąbane poglądy, że co odrazu dziecko to przeszkoda ;/ wrr co za ludziee 😠 😠 😠 😠
Spokojnie napewno znajdzie sie ktos tolerancyjny i cos znajdziecie ;***
a te skurcze masz częstee i mówiłaś o nich lekarzowi ?? ;>

• Mamusia
Dosik tylko ze ja juz szukam z jakis miesiac i zadnych efektow nie ma 😞 juz praktycznie koniec lipca 😞 a ja nawet i w polowie sierpnia sie moge rozpakowac i nic kompletnie nie jest przygotowane tylko wszystko pod lozkiem albo w szafie w workach 😞 az sie normalnie poplakalam dobrze ze nie ma mojego 😞 ehh

Hmm jesli chodzi o skorcze to one trwaja po 5 min nachwilke przestaja i ponownie czasami trwaja tak po 20 min...
Jak mowilam lekarce to powiedziala ze troszke zawczesniej jak na takie skorcze i ze gdyby one nie ustaly to mam sie zglosic do szpitala tyle mi tylko powiedziala na ostatniej wizycie ;/ zamiast wziasc mnie na jakies KTG czy cos to nic ;/ ehh porazka jeszcze z tymi lekarzami no nic poczekam do tego 10 sierpnia na to USg i sie wtedy wszystko okaze co i jak 😞

Agusia wróciła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 U mnie pogoda tez nie była za dobra i pewnie aka jak u Was.. Kurcze to autko dało WAM W TYŁEK NIE ZLE WIDZE< ALE FAJNIE ZE WYPAD UDANY 🙂 shift mu sie wciska kurde.. Loli spokojn ie ja tez duzo rzeczy nie mam a jak sie pytalam wczoraj co jest mi potrzebne do szpitala to sie nic nie dowiedziałam.. Dramat. Ale widziałam takiego maluszka ze jejku, noworodek słodki 🙂 Dobra uciekamy sie myc do jutra brzuchatki 😘

Jak masz tak często powinnaś sie zgłosić kochana 😞 bo wiesz moze sie robic rozwaracie albo cos mój lekarz kazał mi sie zgłaszać by zawsze w szpitalu to sprawdzili, dla moejgo spokoju i dla zdrowia dzidzi
A co do mieszkania to wieszz to rozumiem Cię 😞 przyjeżdzaj do Polski i zamieszkacie z nami mamy 3 pokoje !! :* Bieduloo obyscie jak najszybciej cos znalezli 😞 :* Trzymam mocno kciuki !

• Mamusia
Eluska dzieki za pocieszenie, ale jednak pare tygodni pewnie wczesniej sie od ciebie rozpakuje, wjec kochana masz troszke czasu nawet i o to 2-3 tygodnie..

Dosik ehh wrocic do polski raczej nie ma takiej mozliwosci 😞 kochana jestes i dziekuje za propozycje :*

Ja mowilam lekarce ze to wystepuje czasem nawet i 2 razy dziennie ale ona nic nie zareagowala , a to byla moja ulubiona polozna wiesz ja tutaj nie ma takiego lekarza jak ty ze dzwonie i jade do niego zawsze inna polozna mnie obsluguje :/