Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze to dziwnie że zawsze inne ja mam jednego stałęgo lekarza i tak jak mówisz zawsze moge do niego przyjść dziwne ze u was tego nie ma 🤨
A propozycja wiesz aktualna 😁 mamy duży domek 🙂
ważne byście mieli dach nad głową jak bedzie juz dzidzia 😉
Spokojnie nie możesz sie denerwować znajdziecie cos wkonu napewnoo! ;**

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ehh no troszke dziwne ale nic na to nie poradze 😞
Wiesz jakos na poczatku mialam ta nadzieje ze jakos to pujdzie ale teraz jak dzownie to juz nawet nie mam motywacji ani nadzieji ze mi ktos powie ( nie nie ma zadnego problemu jesli chodzi o dziecko) juz nawet jak dzwonie to wiem ze dostane wiadomosc ze przykro mi ale nie....

Loli napewno znajdzie się ktoś życzliwy :*
Glowa do góry nie możesz myślec negatywnie
Ok kochana ja lece się kąpać i spać bo padnięta po tym wypadzie w góry jestem :*
Wyśpijj sie i Dobranoc :*

• Mamusia
Witam. Pisałam już,że mam do odsprzedania rzczy po mojej córci Wiktorii. oto link do wszystkich zdjęć! 🙂

http://picasaweb.google.pl/112642762168847547414/Ubranka03#

proponuję również sprzedaż na sztuki. przy zakupie całego zestawu oferuję różnego rodzaju gratisy 😉

kontakt gg - 20749246

Niech brzuszki zdrowo rosną! ;*

• Mamusia
Ja miałam jakieś durne sny...Że wrócił Krystian, dzwonie do niego czy przyjedzie do mnie a on, że nie bo coś tam coś tam, że może jutro, że dziś zajęty i było mi tak okropnie przykro. Później mi się śniło , że jeździliśmy w nocy taksówką do sklepu i przejechaliśmy kilka metrów a gościu, że 50zł się należy. I się z nim kłóciłam...Zaczynają mnie mocno boleć plecy. A rano tak brzuch boli, że wstać nie mogę.

cześć kochane 🙂 jakie miłe powitania :******* hehe dziękuję 🙂

powiedzcie mi, co z Anulką naszą?? w szpitalu jest?? bo nie doczytałam 😞

Loli jasny byk, myślałam że chociaż z tym mieszkaniem będziesz już miała spokój, a tu dupa 😞

co do gór jeszcze, to cudownie 🙂 widoków wprawdzie nie było, bo cały czas mgła i pochmurnie, ale zdjęcie jakieś tam mam, więc potem jak się ogarne to coś prześlę 🙂
nie przypuszczałam że w ciąży mogę mieć zakwasy 😜 łydki i piszczele napieprzają z tych spacerów 🙂 aaaa no i w nocy prawie każdej lekkie skurcze łydek...no i tak jak Wam pisałam, gdyby nie to auto, to było by cudownie! mój chop wściekły, przeklinał i się denerwował...bo auto mamy od niecałego roku! 8 latek, a się sypnął ze ho ho! i chyba doprowadzimy go trochę do ładu i spróbujemy sprzedać....CHCE KTÓRAŚ???? 😜
pomyślałam sobie co by były gdybyśmy z mała tam jechali!! ten smród i hałas!! o jacie....całe szczęście że jeszcze w brzuszku 🙂

co do niej jeszcze, to jest coraz aktywniejsza 🙂 i czasami czuję ją w poprzek brzucha 😁 i mój M jaki zainteresowany bardzo! najbardziej w czasie ciąży...bo zauważył ( wow! ) że jak potrzyma trochę rękę i potrząśnie to ona pod to miejsce podchodzi 🙂 i on cały happy i jakie to niesamowite 😁 no nareszcie przejaw jakiegoś zainteresowania 😜

buuterfly gratuluję 33tygodnia 😁 ajjj jak to leci 😁 😁

u mnie dziś dokładnie 8 m-c wybił 🙂

• Mamusia
A dziękuję Aguś 🙂 Z malutką to już pewnie była by męczarnia tak jechać. No i extra , że na samym końcu chłopu się przypomniało, że w ciąży jesteś 😜 Ale..Lepiej późno niż wcale 😉 Anulka miała strasznie popuchnięte nóżki i w ogóle i dlatego ją skierowali na obserwacje. Może dziś ją wypuszczą 😞 A może miło by było napisać do niej sms jak się czuje i w ogóle? Co myślicie?

a sms bardzo dobry pomysł 🙂 na pewno będzie jej miło! napisz i pozdrów od nas.

kurcze, ale to nie tak że jego teraz olśniło 😜 chodzi o to że on zobaczył że z małym dzieckiem w brzuchu już się można bawić i radość z tego czerpie 😁 😁

• Mamusia
Str.59
,,Hej laski
my juz po lekarzu
znowu 1,5 kg do przodu czyli lacznie 9 hyhy no KTG nic nie pokazalo, ale oczywiscie rano wstalam i skurcze powiedzialam lekarce ona ze to normalne ze macica cwiczy itp ale jak by zaczely mocno bolec i czesciej wystepowac to jechac do szpitala w razie w na KTG.
No a moje nogi ja przerazily.... i dala skierowanie do szpitala na USG nerek niby ale nie wiem bo tu nie pisze nic o USG tylko na oddzial.... ide zaraz i sie dowiem. Bo to i tak jutro bo musze byc nadczo i pelen pecherz. ,,

Specjalnie odkopałam 🙂 Zaraz do niej napiszę 🙂

• Mamusia
HEj pipki 😁
wrocilam 😁 😁
polezalam soie dzien pod kroplowka, badania porobili i jest ok. nie wiedza czemu te nogi tak puchna...poprostu tak nieraz jest... 😉
Ale te laski co mialy termin i lerza masakra jak sie meczyla jedna cala noc..
A co tam u Was kochane??
Aga gdzie moja pocztowka??? 😁 😁 😁
:**

Heyy Myszkii 😉)
My już na nogach 😁 znów widze słonce za oknem co nic dobrego nie wróży :P
A ja dziś znów do lekarza ale do takeigo który będzie ze mną przy porodzie i będzie mnie prowadził juz do konca bo jak wspominałam nie chce rodzic na Goduli, a po drugie ten mój lekarz idzie na cały sierpien na urlop ;/;/
Padałam wczoraj taka śpąca z tych górskich spacerków że łooo 😁
a jak tam wy sie czujecie ? 🙂

oo Anusia moja:*** a ja właśnie grzebałam w postach żeby się doczytać c zegoś więcej...i jedyne co znalazłam, to to że któraś znowu pluła na monitor ( laurana? 😁 ), rozmowa o goleniu znowu, o jakich jajkach, o seksie 😁 😁: 😁 😁 i mi się żal zrobiło że mnie przy tym nie było 😁

Aniu super że wszystko ok 😉 a nogi to tak bardzo Ci spuchły? nienaturalnie bardzo?

Loli słoneczko moje! ja tam wyczytałam żeś Ty tak bardzo tęskniła 🙂 🙂 a najbaredziej to mi się podobało 'oddawajcie góloliczki moja agusie' 😁 😁 muaaaa kochana:****

hehehehe nie znam 😁 dokształćcie mnie 😁

Anuś, jak nadrobisz to będę podziwiać 🙂 bo ja nie dałam rady, a teraz żaluję ile mnie ominęło 🙂

Dooooosiczku mój 🙂 🙂 przeca napisałam w pierwszym poście po przyjeździe że to strasznie miłe że tak tęskniłyście 🙂 🙂 a p0ost Loli mi się w łocy zucił 🙂
a jak Ty się bawiłaś? w Wiśle byliście??