Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Haha ja to mam taki mini całkiem rozmiar małe S 😁 😁 Moja mam nawet w ciąży miała duzy brzuch. Może dlatego ze ja mam dosc wąskie biodra? No nie mam pojęcia 😁 No ale wkoncu musze czyms sie wyrózniac od innych :d No Loli tez chudzina jeszcze wieksza niz ja a jaki mam brzuchol duzy?? 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oczywiscie mnie chwilke nie bylo to kilka stronek do nadrobienia jak nic 🙂
Ja sie wzielam za lekkie pozadki i padam juz na pyszczek 😞 zrobilam chyba z 3 prania (oczywiscie swoje) wykapalam IGULA 😁 poplywal sobie, posprzatalam mu i sie wlasnie tak zastanawiam czy nie zrobic mu wlasnie takiej malej domowej rehabilitacji wlasnie zeby plywal bardzo duzo moze cos lepiej bedzie mial z ta raczka no okaze sie.
Posprzatalam caly domek i normalnie mnie plecki tak bola ze juz nie moge.
A tutaj dzis nasza rocznica 5 lat wjec na wieczor trzeba sie szykowac zeby POSIOPERZYC bo co 😁 hehe.

Iwwwwa kurde super ze sie odezwalas, ehh no wiem kochana ze ciezko teraz z mieszkaniami niestety szukamy nadal ale dziekuje oczywiscie za pomoc.
A na kawke nooo kurde jak najbardziej, szkoda ze ty tak daleko troszke bedziesz odemnie mieszkala no ale jakos spotkanie napewno gdzies zorganizujemy.. szkoda ze na inne lotnisko bedziesz leciala bo ja pewnie jakos w listopadzie bede w pl wjec moglybysmy sobie razem samolocikiem poleciec z naszymi bobaskami 🙂
A z dzidziusiem napewno wszystko bedzie ok 😘

Loli masz racje zniknac z forum na godzinke i juz kilka stron do nadrobienia 🙂
Ja troszke sie przespalam ale czuje sie oslabiona,posililam sie zupka kalafiorowa i zaraz ide sie szykowac na ostatnie zajecia w szkole rodzenia.
Loli zycze Ci Wam udanej 5 rocznicy wypowiem sie chyba za wszystkie dziewczyny ze czekamy na pikantne szczegoly z wieczoru 😁

• Mamusia
Hej :0
Ja dopiero teraz bo troche w domu ogarnialam, i rytulal na firankami odprawialalm.... 🤢
Oczywiscie sama bo po co... Po co pomoc zonie w ciazy zakladac firany, jak mozna powiedziec NIE UMIEM 😠 😠 😠 😠 😠
Maz ma zadanie tylko lezec i ogladac TV nic wiecej.... A zona jest pokojowka kucharka sprzataczka i jeszcze huj wie kim... 🤢 Jestem wsciekla kuzwa jak osa.... Juz mam dosc robienia wszytskiego do okola a on nic wiecej tylko chrupeczki pilocik i wyleguje sie na tapczanie.... i jaki to on jest zmeczony... CZYM KURWAAAAAAA????????wytlumaczcie mi bo chyba za glupia jestem i tego nie pojmuje.
Poryczalam sie w huj, potem dokonczylam wieszac te za.... firany i spac.
Sram na niego.... tez ma 2 rece i 2 nogi.... niech sam sobie robi jesc i co tylko chce. Ja tez nie umialam i musialam sie nauczyc. I to oni powinni latac kolo nas a nie my kurna kolo nich...
A co to bedzie jak maly sie urodzi i potem jak pojde do pracy????? bede musiala to wpierdalac co papaj zeby miec sile wszytsko robic bo 30 nie dorzyje a poadne na morde.

Przepraszam za slownictwo, ale ehhhhh 😠 😠 😠 😠 jakos musze sie rozladowac.
A teraz bede nadrabiac i zaraz odpisze na te wasze bazgrolki 😜

Loli no jak to? 🙂 nam nie opowiesz 😁 ciotki będą czekać na wiadomość ile razy, jak, gdzie sioperzyłaś 😁 😁 nie mów że nam jutro relacji nie zdasz? 😁 😁

Elu poważnie z tymi skarpetkami? hmm to ciekawy przypadek jesteś 🙂
z majtkami nie mam problemu 😜 ale skarpetki ( rzadko ubieram bo ciepło ostatnio ) ale mam duży problem! i znalazłam plus chodzenia w ciąży w lecie!! pomyślcie sobie tak ubierać buciory i skarpetki zimą!!!!!!!! masakra trudno 🙂

Anulaaa biedulo nasza ;***
wiem jak Cię to wkurza bo mój tez długo miał ten problem dopiero wczoraj mi we wszystkim pomagal i byłam w ogromnym szoku 🙂
Eluś co z Tobą bardzo Cię boli uważaj kochaniutka na siebie 😞 ;***
Lolinku a Ty uważaj na sioperzenie bo to ponoć poród przyśpiesza i moze wywołac 😁

• Mamusia
Kurde...nie mam sily czytac tych 30 str. cos tam z konca nadrobilam ze srodka i teraz ze 2 str 😜
No Eli naszej dawno nie bylo... juz 2 dzien 🤨
Perelka brzusio super 😉 i dzidziulek taki zaspany 😜 hihih
tez zazdroszcze 4D..Ale Loli nawet jak bylyby te pieniazki na to... to nie ma sensu teraz robic jeszcze 3 tyg i wyslemy im normalne zdjecie 😁 😁 😁 😁
Agaaa... Masz ten korbolek niezly 😜 i Ci musze powiedziec ze chyba Ci sie obnizyl cos mi sie wydaje hmm?? czy tak jakos ujelas brzusia??
Elus nie martw sie tymi skarpetami.. Moja taktyka na starpety to usiasc na brzegu, noge jedna na kolano( tak jak facety siedza) i ubieram...( a brzuszek sobie opada miedzy nogami 😜)
na buty tooo mam rzepy wiec tylko wsume noge na poke wygne sie troche i zapinam 😜 A sznurowanych i tak nie wiazalam 😜
A gacie to wzsza szkola jazdy 😜 trzymam 1 reka 2 sie podpieram jedna noge wsadze, przechyle sie lekko i 2 wkladam 😜 ze spodniami tak samo 😜

I dzieki Bogu ze nie jest zima bo bym szaly dostala sie ubierac 😜 a tak to malo tych ciuchow to wiecie 😜 ahaha
Dosik...ja biore i to niczemu nie zagraza a wrecz pomaga 😉 Wiem ze Ela tez to bierze, perelka tez piszala ze bierze...
Loli Ty tam grzecznie rozbujnikuuuuu 😜

ejj... A Was tez dzici drapia od srodka??? 😞

Tylko ja mam nawet problem zeby noge podniesc do góry i zaczyna mnie to martwic, bo jako tako brzuszek mi nie przeszkadza ale boli jak cholera kurna! no Eli juz dlugo nie bylo ciekawe co z nią 🤨 Dosik juz jestem malowalam paznokcie 🙂

Niom wkońcu ktoś tu jest 😁
pokaż co stworzyłaś na pazurkach :P
ja z nudów to z płyt CD stare zdjecia ogladam :P yhhh
a masz skurcze czy jak Cię to boli kochANA ?

Zwykłym mlecznym malowałam zeby chociaz nie straszyc tymi pazurami. Kurde no przy podnoszeniu nogi czy sama jak wstaje to boli. aaa i jak wstane i probuje isc to okropnie boli bo wtedy tez staje raz na jeden nodze, raz na drugiej. Kurcze cięzko opisac jak to boli. Wczoraj to prawie sie poplakałam bo nie moglam ubrac spodni ani nic! i jeszcze zaczynaja mnie krzyze bolec ehh..

ja też już jestem 🙂 mama pojechała a do mojego przyjechał kolega i robią komputer...i oczywiście piwko do tego! bez komentarza, bo nie chce się denrwować 😠

do buuterfly właśnie napisałam smska, zobaczymy czy odpisze....

• Mamusia
eeeejjjjj 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Sioperzyce moje kochaneee 😁 😁 😁 😁
ogladala z Was ktoras film CIACHO???
koles oswaidczyl sie lasce.... 🤪 ale w jaki sposob 🙃 wasdzil pierscionek sobie w dupe i podczas seksu kazal jej sie zajac jego jaskinia... haha ona wyciaga ten pierscionek i mu w pysk 😁 😁 😁 🤪 🤪 🤪 szal!!
albo tam jest taka laska i ona pokazauje szwagierce swoja fryzurke na szynszyliii 😁 😁 😁: 😁 😁 ahahahaha
i ta do niej ze SEKSI BOMBA SEKSI 😁 ze zajebista i ze sama by ja bzyknela i ze wyglada CZAROWNICUJACO 😁 😁 😁 😁

I ze spieszmy sie kochac facetow...bo tak szybko dochodza... 🤪 ahahahhahaha
to ejst film dla nas!!!!!!!! 😎
Juz widze co by bylo jak bysmy to razem ogladaly

ahahhahaahha 😁
ide dalej ogladac, jak bedzie ejszcze cos dobrego to napisze 😜

uhh teraz to już się nie dziwie Loli i reszcie którą bolą plecki, bo mi dzisiaj tak napieprzają przez te pranie że to masakra jest!! a na pewno boli mniej niż Was...także współczuję! nie wiem jak mam sobie usiąść żeby nie bolało 😞 ale pranie praktycznie suche 🙂