Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Noo ladnie ladnie... wszystkie sobie spia jeszcze???????????
co to ma tu byc???
Aga przygotowac sie do cwiczen??????? hmm chce to widziec jak prowadzisz ta rozgrzewke 😁 😁 😁 😁
Loli tak jest zawsze ze faceci chca synow, a jak sie urodzi corka to szalu dostaja na jej punkcie 😁
ahha
SYNUS MAMUSI
CORECZKA TATUSIA

i to prawda 😉

• Mamusia
Cicho sza tutaj wielka, więc ja idę do sklepu , wsumie troszke sie obawiam czy dojde ale jakos musze dac rady 🙂

Kurde gdzie ta moja dzidzia suwaczkowa sie mi juz pcha na 9 miesiac 🤨 🤢

Anulka szczerze to coraz bardziej sie boje a TY ???

dzien doberek dziewczyny!!!
ale dzisiaj pospalam 😜 musialam odespac wczorajsze zakonczenie szkoly rodzenia 🙂bylo bardzo fajnie.Dostalismy dyplom 😁 i kilka prezentow od sponsorow szkoly az mi bylo smutno ze juz nie bede co czwartek jezdzic na zajecia 😞 😞

• Mamusia
Cześć dziewczynki :-)
Wpadlam na chwilke tylko, bo zaraz jade ze szwagrem na jego nowe mieszkanie, a ze ja mam samochod kombi wiec moim przewozimy, a szczzerze mowiac to boje sie mu go dac bo nie najlepiej jezdzi wiec pare kursow zrobie sama.
A sie tez usmialam bo przed chwila odwiedzil mnie moj dyrektor ze szkoly (z pracy). Wpadl z wlasnorecznie upieczonym ciastem, ale pyszna jagodzianka. No i oczywiscie plotki, plotki i plotki. Fajny jest, ale jak dziadzius dla mnie 😞
Dzis moje ktocze jakos umilklo na chwilke, oby nie zapeszyc, nawet chodzic moge. Błagam, niech tak juz zostanie.

Pytanko jeszcze do was. Jakiej firmy wózki dla dzieciątka kupiłyście? Bo szukam na allegro i oglądam i różne opinie czytam i sama nie wiem. Bo chcemy kupić wielofunkcyjny z fotelikiem od razu. Ale żeby był w mierę lekki bo ja tu po schodach pokrętnych będę musiała go dźwigać a one są wąskie. I sama nie wiem. No i najlepiej tani hehe. Oj chyba za duzo naraz bym chciala. Napiszcie prosze jakich firm wy kupiłyście. Bede wdzieczna.

Dobra narazie uciekam, zajrze pozniej jak wroce 🙂
Buziaki 😘

iwwwa ja tez mam podobne wymagania co do wozka i chyba taki znalazlam 🙂 lekki,po zlozeniu malo miejsca zajmuje itd. przesle ci linka
http://www.delti.com.pl/wozek-dzieciecy-emu
http://www.delti.com.pl/wozek-dzieciecy-cat

odebrałam moje wyniki i w moczu mam w ciul śluzu...to chyba nie dobrze? nie wiem...
ale krew jakaś popieprzona wyszła 😞 i nie wiem co mam o tym myśleć, bo hemoglobina poniżej normy i hematokryt tak samo...pod spodem notka: wskazana konsultacja z lekarzem!
czy to normalne pod koniec ciaży że wyniki wychodzą pokręcone? w necie wyczytałam, że to z powodu za małej ilości żelaza...no to teraz czekać tylko do czwartku na wizytę.
a mocz mam cholera ciemno żółty 😜 kawowy hyh

na ćwiczeniach fajnie, we dwie byłyśmy z koleżanką!! jak mnie położna pochwaliła że za pierwszym razem udało mi się przeponowo oddychać! i czy ćwiczyłam wyczynowo, bo mi dobrze idzie! wow 🙂 czyli nie ma ze mną fizycznie tak źle 🙂

cześć dziewczynki 🙂 przepraszam ze tak ostatnio uciekłam bez pożegnanie ale stronka ześwirowała i nie chciała się włączyć po moim ostatnim poście 😠
jak się dziś czujecie gagatki 😜
bo moja niunia to sobie chyba miejsca nie może znaleźć od wczoraj taka grandę robi ze WOW 🤪
my byliśmy w szkole rodzenia wczoraj 🙂 ale tylko na części teoretycznej bo po ostatnich wybrykach skurczowych pani doktor przy wypisie kazała nam sobie ćwiczenia odpuścić 😞 chociaż zaglądnęłam z ciekawości 😁 - ale już po wspięciu się po schodach miałam dość 🥴

• Mamusia
No ja tez wlasnie wrocilam ze sklepu ufff masakra jakas normalnie.
Chyba dawno nie wychodzilam z domku wysilek jak cholerka 😞 no ale spacerkiem wszystko powoli , pomalu jak kaczka sie toczylam do domu, wsumie poszlam po proszek dla dzidzi a z 3 siatami wrocilam 😮 🤨 dramat straszny.

Hmm Agaa ja tez wlasnie zauwazylam ze moje siku jest koloru bardzo pomaranczowego, nawet koloru herbaty jak by, oczywiscie nie mocno pazonej 😁 tylko jakiej normalnej.
Hmmm ciekawe troszke mnie zaniepokoilas bo wsumie nie zwrocilam uwagi na to ze to moze byc cos dziwnego bo czasami po calej nocy to wiadomo ze mocz ma ciemniejszy kolorek.

Agga ja tez czekam na moje wyniki wczoraj bylam oddac mocz i krew
ja zawsze mialam cos z moczem zalezy jak duzo odbiegasz od normy ja jutro ide do lekarza i tez jestem ciekawa co mi wyjdzie w tych wynikach bo ostatnio tez mialam zly mocz 😞

Aga teraz pod koniec ciąży wszystkie wyniki mogą się pogorszyć, ja tez wcinam tabletki z żelazem bo mi się anemia lekka przyplątała,
Loli bólu pośladków jeszcze nie doświadczyłam, ale za to mnie czasem tak biodra napierdzielają ze MASAKRA 🤢

• Mamusia
Biodra to u mnie tez normalka 🥴 i zawsze do tego nogi mnie bola i nic nie pomaga 🤨 nawet lezenie jest gorsze wtedy niz siedzenie, a jak znow siedze to mala mi nogi miedzy klatke piersiowa klada rozciaga sie 🙃 🙃

ja dzis mam lenia i troche jestem przygnebiona to jeden z tych dni kiedy brakuje mi moich kolezanek i rodziny i siedze w tej warszawie sama jak palec mam tu kolezanke ale to nie to samo.Bardzo ja lubie ale znamy sie od niedawna i nie wiem czy moge jej zaufac i zwiezyc sie z problemow i zmartwien 😞 przepraszam ze marudze ale chociaz jak o tym napisze to moze lepiej sie poczuje.

• Mamusia
Agus, to normalne ze wyniki spadaja w ciazy, ja na szczescie mam dobrze, ale wiem, że wiekszosc kobiet ma z tym problem. Śluz może być, nie stanowi zadnego problemu, a nie masz leukocytow czy bakterii w moczu?? jak nie, to w porzadkku 🙂
Hemoglobina u kobiet w ciazy norma to 11, a normalnie jest 12 dla kobiet. Jak masz za malo to pewnie wlasnie tak jak dziewczyny pisza to przez za mala ilość żelza, a co do koloru moczu to duzo pij!!! zeby Ci sie kamica w nerkach nie zrobila 🙂 i jak cos to napisz jakie masz te wyniki 🙂

Loli jak bedziesz miala czas to przesli mi linki z jakich stron szukasz mieszkania bo wlasnie napisala do mnie kolezanka ze poklocila sie z chlopakiem 😞 i chce sie od niego wyprowadzic wiec musi znalesc pokoj i chce jej w tym pomoc.