Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie mogę się już doczekać 😁
urodzę ewentualnie w połowie września, więc i na pierwszą połowę się załapie, a na drugą to albo komuś oddam uzupełnianie na bieżąco tabelki albo sama to zrobię jak wrócę z mała, aczkolwiek nie wiem czy dam radę 🙂

• Mamusia
a ja znow mialam 30 stron do nadrobienia.. ja nie wiem, wy piszecie tyli i mowicie ze sie wam nudzi dłuży itd i że czytacie inne wątki, ja ledwo ten nadążam i dni mi tak mykają szybko że nie wiem kiedy wieczór jest, nie moge sie z niczym wyrobic nawet z głupim pościeleniem łóżka mi schodzi, a siedze caly dzien w domu, do 14 sama, to znaczy z tesciami ale oni na dole. a tak wogole to jesli chodzi o nich to aga jak najbardziej kiler by sie przydał i to na obydwoje! tescia tez bym na odstrzał dała!! nie gadam z nim bo mnie wku**** ostatnio ale szkoda gadac nawet!
wczoraj bylam na szkole rodzenia i były ćwiczenia 🙂 babka mi powiedziala ze bede miala problem z bólami pleców bo nie dąło się ich wygiąć dobrze do dołu jak mi naciskała, 😞 musze ćwiczyć :P

• Mamusia
eee no myslalam ze bedem pierwszejsza 😞 😜 hehe

Hej baboleee 😘 😘 😘 😘 i babolki w busiach 😘 😘
Jak tam po nocce??
Aga , wogle zauwazylam ze otoczenie bardziej panikuje niz my odnosnie porodu itd 😜 Za to my odnosnie dolegliwosci ktore jak potem sie okazuje sa calkiem normalne 😜
Loli to nie widzialam 😞 przeoczylam, ale to w tej super bluzeczce co mialas to widzialam tydzien temu chyba bylo nie?? 😉
Ania z tymi tesciami to jest tak porypane.... 😮 🤢 ehh trzeba ich przezyc. A nasza kochana myszka sie dala na ciacha tesciowce uwiesc 🤨 🤔 nie dobrze.... 😜
A co do tych wygietych plecow to jak my sie mamy wyginac??? jakies harakiri normalnie 😜 ☺️
Wy tez macie ciagle takie glupie sny?? bo mnie to juz wkurza, co noc cos glupszego ☺️
I brzuch taki ciezki rano 😜 ehhe
Nooo i wlasnie ....jak ktoras sie rozpakuje to SMS walcie 😁

• Mamusia
O popatrzcie i poczytajcie...wszystko dokladnie w ptk opisane o objawach porodu itp....
Ja siegam ptk 3 😜 i chyba wiekszosc z Was tez 😉
http://isr.atspace.com/r2/p1/p1.htm

eeeeeejjj.... ☺️ i teraz tak czytam dalej, ze te typowo przedporodowe objawy tez mam.... LOLI CIEBIE TO TEZ TYCZYYY TUTAJ>>>> przeczytaj too 🙂

• Mamusia
Hejka kochane co tam u was jak minela noc ?
Ja sie nawet dosc wyspalam,ale straszne koszmary mi sie snily;/ jakies pierdoly zaprzeproszeniem.

Aniu nie nie, wczoraj wzucilam foto nowe 🙂
A co objawow tom zaraz czytam 🙂

hej dziewczynki 🙂
Aniu87 zlecenie przyjęte, oczekuj konsekwencji działania kilera! 🙂

o głupich snach to ja też już pisałam!! i chyba wczoraj z Dosikiem porównywałyśmy, że właśnie takie bardzo dziwne rzeczy nam się śnią, nie o dziecku, ale np. o głupich zachowaniach naszych chopów 🙂 ale dzisiaj to mi się fajnie, bo trochę erotycznie z moim śniło 😁 😁 więc od rana jakieś takie maślane oczka mam hehehee

Loli ja nie chce nic mówić, ale miały być szczególy 😜 nie daj sie prosić 😁 😁

za godzinkę jadę też na szkołe rodzenia na ćwiczenia...nie bardzo mi się chce, ale i tak muszę na miasto po wyniki więc i o szkołe zahaczę. jak mi się nie spodoba to już nie pójdę 🙂
pogoda znowu u mnie zdechła, chciałam prać i suszyć na dworze, ale muszę przerwe zrobić...to co wczoraj wyprałam ładnie się wysuszyło 🙂 ciuszki maleńkie kochane 😁

a w niedziele już sierpień!! masakra 😁

• Mamusia
Agus szczegolow nie bedzie zadnych bo nie bylo nic 😉
Ja padłam jak mucha , strasznie mnie bolaly nogi 😞 i zmeczona bylam lekko jak nie wiem co 😞 wjec zjedlismy jakies kanapeczki i poszlismy spac , wsumie moj tez dorabany po pracy zapieprz miał.
Ale kochany róze mi kupił 🙂 sliczniutkie 🙂
Podeszedł do mnie i mowi ze mnie kocha dał buziaka i go Ola skopała a on do brzusia no ciebie tez kocham , kocham 😉 hehehe

Kurde ja dzis smigam do sklepu kupic proszek do prania dla dzidzi bo jak tak dalej pujdzie to ja sie pod koniec z tym wszystkim nie wyrobie 😞 trudno popakuje do pudelek spowrotem jak Sioperka mam nadzieje ze sie nic nie stanie 😞

haha jak to słodko zabrzmiało 😁 dał buziaka, Ola go skopała 😁 😁

e tam Loli, nadrobicie 😜 jak my 🙂 🙂 mój mi tylko ciągle obiecuje...myśli że nie wiadomo jaki popęd będę po porodzie miała 🙂 a ja teraz nie chce codziennie...tylko raz 😉 ale on tego nie rozumie i myśli pewnie że potem to jak króliki się będziemy sioperzyć 😁 eheee...

bardzo dobry pomysł z tym proszkiem Aga, nie ma co czekać, leć do sklepu i pierz 🙂 zajmiesz jakoś czas:**

• Mamusia
Agaa no wez jakas chyba mala zazdrosnica we mnie rosnie 😉
Kurde tak mnie teraz obkopuje ze bidulka chyba miejsca juz totalnie nie ma.

Oj Agus z tym nadrabianiem to ho ho ho 😉 bedzie co i bedzie jak.
Jak oczywiscie po calym dniu z dzieciaczkiem to wieczorkiem na pyszczki bedziemy padac pewnie.

a całkiem możliwe że nasze małe to będą córeczki tatusia 🙂 mój jak Ewa się wypina to mnie ( ją ) po brzuchu całuje tak, że normalnie to mnie tak nie całuje 😁 więc jeszcze my będziemy zazdrosne Aguś hehee

no właśnie, cały dzień przy dziecku, karmienie, przewijanie, dodatkowo nrmalna robota w domu, ewentualne zakupy...nieprzespane noce, to gdzie ten czas i chęć na seks? uhh

• Mamusia
hej dziewczyny nie miałam kiedy się do was nawet wczoraj odezwać ...ciągle coś do sprzątania ,załatwiania....dziś też mam nie wiele czasu ,bo tamto stare mieszkanie muszę ''zdać''i wszystkie liczniki pozałatwiać,a pod wieczór pierwsi goście do nas przyjdą więc i trochę w nowym muszę porobić....posprzątać...zakupy więc póki co zabiegana jestem.Na nowym mieszkanku powiem wam,że jest nawet przytulnie ,ale jakoś jeszcze czasem dziko się czuję muszę się przyzwyczaić....szkoda tamtego mieszkania ,ale trudno ☺️.....no to za chwilę wezmę się za nadrabianie tego co mnie ominęło.....2 godziny mam z głowy he he 😉

• Mamusia
Hehehe no moja mama tez mi tak wlasnie mowila, bo sie pytala czy tatus zadowolony z coreczki a ja sie smieje i mowie ee no wiadomo jak to ojciec zawsze by to chcial tego pierwszego syna a mama sie moja zaczela smiac i mowi no twoj ojciec to samo powiedzial a puzniej jak cie obaczyl to bylo moja coreczka i sie smiala ze jeszcze ona bedzie wazniejsza niz ja 😉
A mnie lekki zatkalo i mowie do niej yyyy to co wypominasz mi cos ze tatus byl bardziej zamna niz za toba a moja mama eee nie no co ty 😉

Jak to sie mowie takie oczka w glowie Tatusiow beda 😉

AA i ze podobno jak sie moj brat puzniej za 4 lata urodzil to powiedziala ze niby ojciec spragniony syna ale calkiem inaczej juz to wszystko funkcjonowalo..

A co do czasu na sex po takim dniu hmm no nie wiem bedziemy jechaly na ostatnich silach

sioperka fajnie że już z nami jesteś 🙂 pewnei masz kupę roboty i wszystko na wariackich papierach, ale jak to wszytko minie to na spokojnie do nas wróć 🙂

Loli na ostatnich siłach? to ja mu zasne w trakcie 😜