Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eluś co Ci?

Loli, bo nie wiem czy mogę te ciemne z kolorowymi wyprać czy nie? trzecie będzie na białe ciuszki, czwarte też na białe, bo nie zmieszczą się, piąte na kolorowe...szóste ( albo ręcznie to wypiorę ) na pościel i rożki i to też się nie zamknie w jednym praniu....
Twoje pachnie a moje w ogóle, zero zapachu...hmm

Agus 6 i pol godziny zakupow z moja mama!!! Jestem tak zmeczona ze sie w dupie nawet nie miesci 😁 nie przejmuj sie moje tez ledwie co pachnie o ile wogole pachnie. No a po powrocie oczywiscie obiad itd. No to kupilysmy tak: kombinezon taki fajne nie za ciepply bo nie ma cieplych jeszcze, pajaca rózowego 😁 WKONCU!!!! no i taka kamizelke rozowa z kaputerem i pomponem 😁 jest slodka 🙂

Kasiu twardy to mam praktycznie cały czas, a napina się najczęściej wieczorem na chwilke i przestaje...

Eluś ojj to współczuję i podziwiam zarazem bo ja bym już nei dała rady na takie zakupy się wybrać 🙂 a czekają mnie jeszcze...
ale zakupki udane widać 🙂

• Mamusia
Kasiu, ja mam prawie caly czas napiety, a najgorzej jak posiedze dluzej niz 5 minut, to juz w ogóle jest masakra:/
Ja jeszcze nie zdazylam kupic tych rekawiczek.. jak nie zdarze to moj kupi jak sie Mały urodzi jak bedzie taka potrzeba 🙂 a chce kupic 2 pary, moze 3 🙂

Katastrofa ale na szczescie juz w domku i nigdzie nie ide oo no kurde jeszcze z psem ale to pozniej. No Loli kurcze juz nie dlugo i czekamy na pierwsze zdjecia Twojego maluszka 🙂

• Mamusia
Kurde tez sie juz doczekac nie moge jak wam tutaj wkleje moja Olusie która wlasnie daje popalic , czasem normalnie jakos bokiem chce wyjsc czy co 🙃 rozciaga sie niesamowicie czasami miedzy klatka piersiowa czuje jej dupke? 🤨 nozki 🤨 miedzy cyce odrazu 😁 😁