Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No miejmy nadzieje ze Twoj zolądek jakos to przezyje 😉 Moj by nie przetrwał 😜 Eee Dosik spaghetiii? Za dobra jestes 😁 ja chyba zostane przy kanapkach 😁

Dosik nawet mnie tu kurde nie nerwuj noo. Ale patrz co ile sie powtarzaja na wszelki wypadek. No moj tez poznio je a zwlaszcza jak konczy przed 22 a teraz jak jego rodzice wrocili to pewnie nawet nie bedzie mu sie chcialo przyjezdzac do mnie..

• Mamusia
Dosik kochana 😘 nie strasz sie tak sama, ja wiem teraz coraz czesciej obserwuje swoje cialo czy sie cos nie dzieje, ale nie warto sie jeszcze jakos bardzo denerwowac , moze akurat czasem maly ci na cos naciska i dlatego masz te bole.
Ja tak mam z nogami,kregoslupem,miednica... mala poprostu czasem sie musi tak polozyc ze naciska masakrycznie i dlatego pewnie wystepuje te wszystkie bole

lolik sliczne pazurki ja zawsze jak do siostry jade to jak do salonu kosmetycznego w tym roku skonczyla szkole kosmetyczna i jak mnie dopadnie to siedze z 3 godz 🙂 maseczki regulacja brwi pazurki itd 😁ale ja to lubie

A niech mnie nie denerwuje bo grr...
Dosik spokojnie nie denerwuj sie jakbys Ty tyle siedziała w brzuchu to tez bys cyrki wyprawiała bo nuda 😁 Może pogadaj do niego 🙂 ALbo niech tatus pogłaska brzusio 🙂