Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A teraz idę...Po cukinię 😜
Jedno wiem na pewno...Że jak się zacznie poród to będę ryczała. Już ja mam skurcze bolesne czy coś mnie rwie w dole to mam łezki w oczach. Ale mogło by już boleć mocniej. Chcę się oswajać z bólem. Zajrzę później 😘

zróbmy tabelkę 😜 😜 wrześniówki lubią tabelki 🙂 🙂 🤪 🤪

kochane uciekam do tego sklepu, wpadnę potem poczytać co fajnego napisałyście:**

• Mamusia
Normalnie sie wkurzylam, zaczelam wam pisac o kolce i tych czopkch i mnie cholerstwo wywaliło z brzuszka!
Ktoras pisala ze nie mialaby sumienia wkladac czopkow, to ja wam lepiej nie bede mowic co ja robilam dziecion na oddziale jak mialy prblem z brzuszkiem i nic nie skutkowalo.. albo wam powiem:P dzieciom tez sie robi lewatywe, ale czasemw sytarcza zastosowanie suchej rurki, znaczy rurke w tylek i od razu dziecku lzej 🙂 ale w domu nie polecam stosowac jak ktos nie wie jak. do domowych sposobow kolkowych to masaz brzuszka, cieple oklady na brzuszku, podciaganie nozek pod brzuszek, i ukladanie na brzuszku (byle nie po jedzeniu i na poczatku trza dziecko pilnowac jak tak lezy zeby sobie krzywdy nie zrobilo).
a co do porodu to tezz mnie przeraza, ale ja nie ide na pierwszy ogien wiec moze jeszcze sie przyzwyczaje do tej mysli 🙂

Jak ja wracam wszystkie znikają 😁 Elka no jeszcze Ty mi z tąd ucieknij :P
ale powiem wam jak na weekend to tu nie panuje już cisza jak jeszcze nie dawno :P
wróciłam to miałam czytania a czytania :P
Jejku mi się teraz już nic nie chce 😞 siedze z dwiema poduchami za plecami i tylko prosze mojego by mi wszystko podawał :P

a w ogole mam pytanko Czy wy też macie tak jak ja , bo ja mam na wyskokosci pępka strasznie twardy brzuszek, a na dole i wyżej jest miekszy 🥴 i troszke mnie to niepokoi prosze powiedzcie jak jest u was ??