Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny chciałam się pochwali niunia 🙂dziś byłam na USG i normalnie widziałam jak ziewa 😆 🤪BPD Wymiar dwu-ciemieniowy ma 86 mm HC Obwód głowy 312 mm AC Obwód jamy brzusznej 296 mm FL Długość kości udowej 68mm i przepuszczalna masa niuni to 2399 g

• Mamusia
A moja znajoma znowu 30 kg przytyla z chlopcem- co jest baaardzo dziwneee... bo niby z dziewczynkami sie tak mocno tyje... i wrocila do swojej figory blyskawicznie.... wiec to chyba zalezy od organizmu i przemiany materi.... 😉
Loli nie mam nic.. juz ostatnio mi cos wyslalals a ja nic nie dostalam.. 😞 chyba ze na inna poczte.. zaraz spr 🙂

Dobra j uciekam bo zostało nie duzo a ja nic nie zrobione 😁 Hyhy moze zagladne pozniej ale pewnie bedziecie spac. To milych snow brzucholki i nie denerwowac sie zeby sie nie rozpakowywac 😘

Ja mu wytoczyłam wojne bo nie było mnie i prosilam go 8 razy by posprzątał a przychodze a cojego rzeczy dalej są wszędzie ;/ na dodatek miał być w domu a przyszłam i go nie ma to dopiero mi napisał że jest na piwie z kolega co mnie rowścieczyło totalnie 😠

Kurwa!!! Zeszłam tylko to internet jest!! CO za szajs 😠
Dosik nie denerwuj sie na chlopow nie ma co liczyc ehh..
Kasia super, ze dzidzia zdrowa i jaka juz duzia 🙂
Ja mam usg za 2 tyg i juz sram w pory czy mala sie obróci.

• Mamusia
Dosik.... nie martw sie 😉 ja od soboty nie sprzatalam, nie gotowalam, i nie zmywalam.... zgadnij czy mu to przeszkadzalo???
NIEEEE... skarpety leza poprostu wszedzie... koszulki spodenki tez.... kable.... chyba z 5 naczetych butelek po piciu... i dzis pozmywalalm bo yy poprostu garnki mi sie skonczyly i sztucce 😠 😠 😠 a caly czas mowil zaraz, za chwile.. i noo.... a reszty nie tykam. a obiad ugotowalam raz i dzis sobie tylko...

BO JA KUZWA KURA DOMOWA NIE JESTEM I NIE BEDE! a on tylko pilocik piwko i lezy caly dzien jak ma wolne booo on takii zmeczony....

bleeeeeeeeeeee < zygam >normalnie....

Kasiu super ze dzidzia zdrowa i duża 🙂
Anulka ja chyba też tak zrobie taki prostest domowy
tylko ze jakby przyszla moje teściowa ;/ to znów by mi wytkneła to i tamto znając ją
a ona lubi wpadać krytykować i doszukiwać się czegoś 😠

• Mamusia
Aguuusss... jejciuu przepraszaam 😞 teraz zajazylam jakiego mam meila 😞
Noo moj nr gg3772250 😉
A to ogloszenie to jutro rano dam dobrze?? bo dzis tam nic nie czaje z tego meila juz a jutro to na spokojnie zrobie 😉OBIECUJE 😘

A teraz lece sie polozyc i spac bo cos albo maly mi sie napiera albo jakies skurcze sie robia?? (.... 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃....)

dobranoc myszki spokojnej nocki 😉

• Mamusia
oj dziewczyny macie z tymi facetami mój się o dziwo zmienił o 180 c jak doszło do niego ze został tyko miesiąc do porodu łazienkę prawie skoniczył a zaczął ją jakieś 1,5 miesiąca temu jak nie lepiej 😜i kuchnie mi zrobił jak chciałam normalnie 🤪 jak dla mnie