Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agaa chyba bede wlasnie musiala sobie tez zakupic ten Veet , wsumie na nogi sobie juz kupilam ale kurde czy wasze gabeczki was tez tak strasznie drapia ? i nie dziala to na mnie az tak ze pociagne raz i juz nie ma 😞 mecze sie przy tym tez chwilke nie wiem moze za krótko trzymam tam niby pisze ze 3-6 min ale smrud niesamowity 🥴 😲 😮 🤢

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

eloite na dresa 😁 dobre 😁
a co będzie z tym brzuszkiem? 🙂 pokaż cioci Adze 😜 hehe

Loli nie, gąbeczka jest miękka, więc mnie nie drapie..może mamy inne? no wiesz, szału nie ma i idealnie to nigdy nie będzie po peirwszym użyciu, ale ja jestem zadowolona mimo wszystko 🙂 chociaż bez lusterka ani rusz 🙂

• Mamusia
Zadowolona to ja tez jestem bo sa nogi gładkie puzniej i takie jakies SOFT 😁 heheh nawet bez balsamu sie chce je dotykac 🙂 ale zachwilke puzniej je smaruje zeby zabic ten smrodzik 😉

eloite na dresa ??????? hmmm tzw. ŁYSA ? Zero ? Nul ?

• Mamusia
No Eloite szperaj szperaj bo widze ze tutaj kazda z nas czeka na twoj beboszek 🙂

Ja wlasnie pizze robie 😉 wsumie to wzucilam tylko do piekarnika 😁 bo cos lekko zgłodniałam a teraz obiadków nie robie bo mojego w domku nie ma tak czy inaczej i kurde non stop tylko chodze i podjadam cos :/ zamiast zjesc cos konkretnego! ale jakos mi sie nie chce dla samej siebie gotowac obiadu 🤢 🤢

Jak dla samej to ja mysle ze sie nie oplaca i tez ciagle podjadam zamiast zjesc obiad. No ale jak juz dla mnie i Sebka to nie ma problemu 🙂
Kuzynka dzwonila (ciezarowka na luty) i bedzie jutro u mnie to bedziemy gadac 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczynki...Nie mam siły dzisiaj na nic. Nawet wchodzić na neta mi się nie chce 😞 Całą noc i cały dzień leje. Zboże wygniecione, kosić nie można...Ech ta pogoda to z jednej skrajności w drugą wpada. Krystian chce jednak wyjechać stamtąd 13stego. Czyli w sobotę 14stego będzie już z nami. A sypie teraz tyle godzin, że łohooo....Dobrze, że to już końcóweczka 😞 A co tam u was?

eloite czekamy nadal 🙂

smaka narobiłyście tą pizza że szok 🙂 ale nie taką zamawianą tylko sztuczną z zamrażarki 🙂 nie mam...ale mam jakąs tam zapiekanke to może sobie zrobię 🙂
dzisiaj już chyba nie wpadnę....boli mnie krocze 😞 dobrze że pojutrze do lekarza!!
Loli nadrabiaj posty coby mnie przegonić 😜

buziaki:**