Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Eluś...to przepraszam że poruszyłam ten temat 😞 nie wiedziałam że to aż tak...wyboc 😘

Elu ja też koziorożec jak Ty, a widzisz ze zupełnie inne 😁 chociaż...ja też kiedyś taka byłam, że wolałam samotność i do celu uparcie 'po trupach'... 🙂 przy Michale to się wszystko zmieniło 🙂
moja córka też będzie miała zupełnie inne dzieciństwo ode mnie! masakra! wszystko jej dam 😁 i nigdy w życiu nie napisze w pamiętniku jak ja: 'moje dzieciństwo nie było szczęśliwe" 🙂 a jak napiszę, a ja to przeczytam 😜 to ją uduszę 😜 ojj Ewcia bądź już przy mnie 🙂 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agus nic sie nie stało przeciez 🙂 Jakbym nie chciała to bym dawno skonczyła temat. Ja wogole dzieciństwa nie miałam 🤢 Dlatego Nikolka bedzie miała na tyle fajnie na ile bedzie nas stac 🙂

• Mamusia
No i dlatego ja tam nie piję 😜 A jak piję to jakiegoś babskiego drinka, albo piwko dla humorku...A nie żeby się nachlać, wyzywać wszystkich, bić się...A już na pewno moje słoneczka nie będą na to patrzyły 😜 Nawet w Sylwestra grzecznie piłam przez gg z koleżanką 😁 Ale się uwaliłam 🤪 Ale byłam grzeczna...Krystian chciał tylko drina wypić...A ja siedziałam na balkonie z piesem, opatulona w kołderke i patrzyłyśmy na petardy 😜

żart!!!!!!!!!!! ale jak któraś będzie chciała....to ja też czekam z Eluśką pod smokiem a reszta niech idzie 🙂

a nie wiem czy wczoraj słyszałyście o tej durnej babie co w karetce urodziła dzieciątko z 4 promilami we krwi!!?? bo mi się nóż w kieszeni otwiera, zabiła bym tą babę!!!!!!

Uff jak mi gorąco 😁
poleżałam sobie najpierw poogladałam tv, przeszły mnie jakieś dziwne skurcze brzuche 2 razy i naszczęście mineło 🥴 aż wkońcu dostałam jakiegoś poweraaa do sprzątania 😁
Yhhh 😁 Podłogi pomyte, w szafkach pożadek, załączyłam ostatnie pranie do małego kocyki, ręcznik i te nowe ciuszki co osattnio kupiłam i dostałam 🙂
Teraz odpoczynek 😁 musze poczytać co tu bazgrałyście z znając was jest tego troche 😁

• Mamusia
No i petardę to miałam we łbie 😁 heh Aga gdybym tak miała się wczuwać w każdą tutaj taką sytuację to by mnie w kaftanie wywieźli...Nauczyłam się , że większości spraw niby nie słyszę i nie widzę...A po trupach do celu...Hm...Ja raczej mam tak, że prędzej czy później , ale osiągam to co chcę 😜 Uparta jestem, ale nie ślepo zawzięta. Wiem kiedy warto powalczyć. Dzisiaj np zaczęłam się zastanawiać do jakiej szkoły lub jaki kurs chciała bym zrobić jak mały podrośnie ☺️ Bardzo chciałam być położną...Praktycznie od dzieciaka jak chodziło się na bilans i w kartę się wpisywało jaki się chce zawód wykonywać to ja miałam albo weterynarz, a najczęściej położna 😜

Ja chciałam teraz sie wybrac na studia i na poloznictwo ale sa niestety tylko pomostowe studia i duuuuupa! I nie mam pojecia co wybrac a w tym tygodniu musze cos wybrac 😞

no może te stwierdzenie 'po trupach do celu' jest niewłaściwie, i też go nie lubię...ale opisałaś dokładnie to co miałam na myśli 🙂

położna? hmm to już lepszy ten wet 🙂 też zawsze chciałam być....albo dentystką 🙂 skończyło się na ekonomicznym pedagogu 😜

Agula Ty maniaku mało pisać 😁 widziałam właśnie 😁
a wy dziś widze nawet tematu Polityka dotknełyście :P
Lolinek bardzo ładny rożek i komplet do łóżeczka 😁
A o tej matce co urodziła dziecko co miało 4 promile słyszałam boshhee z kad sie taki matki biorą krew zalewa !! 😠 😠 😠
Loli co to za seriale o porodach 🙂
Eluśka na studia zaoczne idziesz? ;>

Tak nie chce zmarnowac roku i alimentów tatusia hahaha 😁
Tylko nie wiem jakie te studia, jezeli chodzi o opłacenie to wiem ze sa kredyty na studia, ktora sie spałaca po skonczeniu takze to tez mi ratuje tyłek. Tylko naprawde nie mam pojecia jaki kierunek :/ Nie chce jakiegos z kosmosu bo wiadomo ze bede miala mala na głowie tez a tez chce zeby praca była.

Loli to jest każdego indywidualny wybór...co z tego że mam studia pedagogiczne skończone i obronione na 5?? co z tego? przez 5 lata m-c w m-c po 300zł dawałam, zadłużyłam się! a cholera pracy w zawodzie niema, a tak obiecywali że to dobry kierunek! i co mam? studia, długi i brak perspektyw na przyszłość 🙂 więc czasem lepiej podjąć inną decyzję...