Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asiu myśmy do szkoły mieli iść ale nagle teraz na wakcje ją zamkneli a
w ogóle mój tak parcuje że pewnie na połowe zajeć bym chodziła sama 😞
Ale na tą szkołe by przynajmniej chodził i musiał słuchać a tak to nie przymusze go by coś poczytał ;/
Loli to tak chyba każda z nas już sobie myśli do kogo nasze skarby podobne będą itp 😉
na Usg normalnym powiem Ci widać coś tam widać aczkolwiek podobizny chyba sie nie dopatrzycie
na USG 4D tak bo to jest bardzo rzeczywisty obraz 😁
Ja już wiem że Kacperek ma nosek tatusia 😜

• Mamusia
przedtem to nie pisalyscie a teraz mialam 30 stron! my kibelek zakladaliśmy, jupi! od dzis nie chodze siku na dół. łazienka nie skonczona jeszcze w rozsyoce ale najwazniejszy sprzet zamontowany 🙂 troche nam to zajelo bo cieklo cos caly czas. jeszcze nie wyprubowany 😉 rano wam napisze jakie wrażenia :P

• Mamusia
Kurde takie jakies mam dziwne przeczucie ze zaniedlugo mnie chwyci i polece do tego szpitala nie wiem czemu 😞 mala mi tak naciska na dol , do tego lekkie pobolewanie jajnikow mam non stop naciska az sie skupiam nad tym strasznie zeby mi zaraz cos nie peklo wody albo jakies krwawienie porabane to wszystko 😞

Znalazlam sposob na to moje non stop podjadanie, ciagle bym cos chrupala jakies ciasteczka to cos innego, kupilam sobie waze i ja sobie chrupie a to raczej nie jest takie tuczace bo zazwyczaj zalicza sie to do jakis diet wjec chyba nie jest zle ?? co myslicie??

waza jak najbardziej ja ja jem przez ta diete cukrzycaowa tylko to moge jesc i nie tyje wiec chyba nie jest tuczaca 🙂 a teraz czytalam o tych porodach i pisaly ze najpier czop odcodzi to taka pierwsza oznaka rozpoczecia sie porodu.

No Asik też tak czytałam najpier czop krwisty a póżniej dopiero odchodzą wody
ale poowiem wam od znajomych co wiem to nie którym ani czop nie odszedł ani wody tylko skurcze były reszte przebijali na miejscu 🤢

• Mamusia
Eh jak narazie nic takiego nie zauwazylam zeby jakies skorcze byly, ale nigdy nie wiadomo czasami kobieta ma skórcze a nawet ich nie czuje ani nic.

Wogule to was podziwiam ze mozecie tyle siedziec przy tych komputerach, ja napisze pilka postow i musze sie polozyc nachwilke bo mne wszystko boli 😞

pewnie jest tak co kobieta to inaczej sie zaczyna 🤨 a co do siedzenia przed kompem ja siedze na kanapie na pol lezaco 🙂 wczoraj maz mi uruchomil starego laptopa zebym mu stacionarnego kompa nie zajmowala wieczorem 🙂

Mnie jak dziś popołudniu ten brzusio zaczoł boleć to też miałam obawy 🥴
tak bolało że kazdy ruch nogą odczówałam
a póżniej takie 2 skurcze i twardniał brzuszek ale naszczeście szybko mineło 🙂

Mmmm a ja sobie popijam właśnie moje ulubione mleko smakowe mulera waniliowego 😁
kurcze nie jestem jeszcze śpiąca i nie chce sie na sile zmuszać do spania
tyle ze ja wieczorem nie umiem spać a póżniej rano do 11 bym spała :P ale wyczytałam że w ciąży
należy się kłaść dopiero jak się odczówa zmęczenie

To mój siedzi obok i tv ogląda 😁 narazie nie marudzi że tyle siedze 😁
Mnie sprawia ogromny problem dłuższe stanie w jednym miejscu jak np stoje w sklpeie w kolejce czy coś to poprostu nie umiem 🥴