Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja uciekam powolutku bo moj mnie ciagnie do lozka ciekawe po co ja mu jestem potrzebna 😁 😁 😁
dobranoc zycze kolorowych snow 😘 😘 i mam nadzieje ze rano nie bede duzo musiala nadrabiac 🙂 🙂

• Mamusia
Ja tez mecze Olusie glaskaniem.
Dosik a co do stania w kolejce to mnie 5 roznych potow obleje zanim dojde do tej kasy masakra jakas.
No to jak wszystkie ida spac to i ja sie poloze sama 😞 ogladne jakis film 😞 i pewnie zasne.
Spijcie dobrze.
Buziaczki :*

• Mamusia
ale ciąża to jednak człowieka zmienie 🙂 ja jużna nogach, a kiedys to było nie do pomyślenia! jednak dobrze robilam ze spalam do oporu jak mogłam, teraz mam jakis budzik w głowie chyba i o 5 wstaje, hm może raczej w tyłku bo mi sie siku wtedy chce 😁 no i sniadanko meżulowi zrobic bo sie juz przez te 3 dni przyzwyczaic zdążył 😜 a pewnie za chwile sie walne w poduchy jeszcze, może usnę na godzinkę. trzeba sie wysypiać póki dzidzi nie ma

• Mamusia
Bry 🙂
42 str?????????????????????????????????? OSZALONE JESTESCIE BAOLE MOJE???????? 😮 😜 🤪 🤪 Ale nie ma co robic to sobie poczytam.... 😉
I nie bedzie krotkich odpowiedzi ooooooooo nieeee 🤪 zemsta bedzie teraz 😜 hahaah

LOLI
Rozek sliczny i posciel... masakraaaa 🤪 🤪 ja taka mialam wybrana na allegro tzn cos w takie paski ale droga byla wiec Ci sie udalo 😁 😁 😁 😁 Ja tez nie wiem o co cho z ta kaczka z tym krzyzem... przesada... A ta teklame ZIMNY LECH.... masakra 😮 😮 to jest reklalam stara a ze ja powiesili w krk no iii???? czy sobieski sie burzy ze wodka sie po nim nazywa?? 😮 😮 wiec nie wiem o co chodzi wogle. I ja z normalnego USG mam focie malego buzuchny 😁 😁 😁 podobny do Karola jest 😉 Ale to musi sie dobrze ulozyc bo teraz jak bylam to nie dalo rady 😞
ELUS
Nie podpuszczaj Agi bo ona cie naprawde zaadoptuje 😜 hehe I nie strajchaj sie ze mam 21 dni juz 😘 ja tam sie cieszem... I Nikola pieknie wybraliscie 😉 MOj tez za soba nie sprzata... wiec to chyba o krepowanie sie nie chodzi... 😜 I ta siore to masz wisze festa szajbnietom.... 🤔 Ale Ty jestes kochana i bedziesz miala cudowna niunke i to jest wazne a siore i przeszloswc OLEJ 😘 Bo nie jedna laska w Twoim wieku ma lewe rece... np MOJA SIORA... 😮 dopuki ja sie nie wyprowadzilam ona nie robila nic, a teraz juz nawet gotowac umie 😁 Elus ja poczekam z Toba na nie jak beda sie wdrapywac tam do gory 😁 posiedzimy sobie na laweczkach z dzidziulami 😁 Jak nie chcesz robic szkoly tzn studiow, to polecam szkoly policealne zaoczne 😉 ja skonczylam fizykoterapie roczna i jestem bardzo zadowolona. Gdybym miala kase i mozliwosc to na bank bym cos jeszcze zrobila, tak zeby niec jakis fach dodatkowy 😉 Tylko do pracy nie chca przyjmowac jak slysza ze sie uczysz...porabusy 🤔
AGUS
Wy mi sie poprawcie 😜 najpierw Ela dala sie tesciowej przekupic ciastkami teraz Ty mezulowi?? ojoj co to sie robi nie dobrze 😜 🙃 🙃 Wycieczce na WALWEL MOWIE STANOWCZO NIEEEE 🤪 ehehhe tam chlodkiem wieje 😜 Z tym dziecinstwem to kurcze, jest roznie Ale ja tez tak sobie powiedzialalm ze moje dzieci, moze jak nie bede miala duzo kasy to bede sie starac zeby mialy jak najwiecej 😉 zeby niczego im nie brakowalo 😉
ELA
NIe martw sie, na bank dasz rade po malu bedziesz sobie robic to wiesz 😉 by zebys nam nie szarzowala i szybciej na porodowke odfrunela 😉Eluska siore a Ty tego braciszka masz szajbnietego.... TYLKO NO TAK JAK MOWICIE TO JEST KWESTIA GENOW...I U KAZDEGO W RODZINIE KTOS MA NIE TAKIE JAK TRZEBA..... O tej kasie dla powodzian a tych co sie samolotem rozwalili ,.... SWIETE SLOWA 😁
DOSIK
Oj widze ze wszystkie tak nosi do tego sprzatania... 🤔 😜 cos w tym musi byc 😉 ale przynajmniej czas leci 😉 AAAA Aga klamie.....ona pisze malo... ( krotkie posty) ale czesto;D ja juz wyczailam jej taktyke;D A o tej matce co to dziecko z promilami... hmm 🤔 🤔 moj sasiad byl wczoraj taki narabany wychodze a on na schodach z mala( 8 miesiecy ma) i ledwo stoi i cos do mnie gada... mala sie usmiecha ale jak tylko ja dotykalam to plakala.... 😮 chyba cos nie tak no nie skoro male dziecko tak reaguje jak ktos je dotyka?? 🤔 ☺️ ☺️ ☺️
🤪 🤪 🤪 🤪 Ty to jak ja...redsika jablkowego 🤪 🤪 hihi narobilas smaki 😜 eheh A co do humorkow..tooo tak 😞 i to straszne i tez wrzeszcze zaraz rycze i i uczucia cos mi brakoje... jak Karol wraca to tylko bym chciala zeby sie przytulal nie musi nic gadac ale niech mnie chociaz za reke trzyma 😜
ASKA
A jak sie przekrecasz to sie budzisz?? czy nie?? Ale chyba zadko ktora czuje ruchy jak spi nie?? I tez jak Ty ciagle bym jadla ciagle mi malo ale, sama nie wiem co 😜 i wicie ze chyba mi zachcianki wrocily???? 🤪 No i niestety Brzusio tez ciazy...

HAHA MACIE PIPOOOLEEE 😁 NOTATECZKE 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 ZEMSTAAAAAA ZA PONAD 40 STR 😜 😜 😜
ALE I TAK KALI KOCHA WAS 🤪 😎 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
No a teraz ode mnie cosik 😜
Do dupz sie czuje...ehh.. 😜 oczywiscie nie ma to jak pobudka przed 7 😮
ANIU ja mysle ze to juz jest odroch do budzenia sie dla dzici...
zegar biologiczny sie przestawia.... tylko moj cos po ciulu sie przestawil bo w dzien bym spala jak zabita a w nocy nie moge...

Ale w sumie troche mi to odpowiada, bo od rana jak chlodno to mozna spokojnie sprzatac itd
A wczoraj karol dostal kaske to dzis moge isc kupic reszte pierdolow potrzebnzch 🙂 i dowiedzialam sie ze w szpitalu gdzie chce rodzic to nic nie musze brac swojego oni dawaja 🤪 Ale ide po laktator, po te gacie z siateczki rachunki zaplacic....

wiec spijcie sobie slodko.... a jak wroce i znowu bedzie tyle str..... to uduszeeeee 😘

• Mamusia
Eee tam ja już nie śpie 🙂 Ale miałam sny...Najpierw mi się śnił lumpeks i tam było tyle pościeli, kołderek, ochraniaczy dla dzieci i takie ładne ubrania 😁 Wszystko jak nowe...Trzeba mieć rycie, żeby o szmateksach śnić 😜 I jeszcze mi się śniło, że te moje paskudne odrosty pomalowałam i byłam taka zadowolona, że tak ładnie wyglądam ☺️
Eluś cudowny ten Twój suczek 🤪 Uwielbiam owczarki. A jeszcze te misiorki długowłose....Piękne 🙂 O i mam pytanko.....Czy was po wstaniu rano też tak bolą poduszki od stóp? Bo ja jak staję mam wrażenie, że zaraz mi pękną...Są takie twarde i w ogóle bolą 🤨
Dziś na obiad cukinia nadziewana pieczarkami i mięsem mielonym oraz tort z kremem toffi 😜 😜 😜 Chyba będę miała obiad o 11stej 😁

HeY Laseczki 🙂
My już po ortopedzie nie wiem po co tam szłam jak byłam tam 3 min i powiedział tylko
że jak nie boli to wszystko jest ok 🙂 Ale po dorodze kupiłam sobie bułeczki soczek i pączkaa 😁
Musze teraz dobrze pojeść bo głodna jak wilk jestem 🙂
Widze wiekszosć brzuszków jeszcze śpiocha 🙂
W ogole w nocy mnie tak cos miednica bolała czy coś że cieżko mi się ruszać w tym łóżku było ;/
Anulka jak wrócisz to napisz jaki laktator kupiłaś i ile dałaś kochana ? 🙂

dzien doberek !!!
Ania8888 jak sie przekrecam to sie budze 😞 wogole ja mam rytual przekrecania 🙂
Elu ty snilas o lumpeksie a mi sie snilo ze caly czas z wami pisze i w glowie sama pisalam pytania i odpowiedzi czubek normalnie 😁 😁

heloo 🙂 dziewczynki 🙂
ja przy śniadanku nadrobiłam zaległości od wczoraj.
Miałam dzis paskudne sny 🤢 śniła mi się porodówka - taka wielka -a ja się w niej zgubiłam, i ze niby juz po porodzie było a nigdzie nie mogłam znaleźć swojej niuni 🤔 🤢 🤢 paskudny sen jedynym pozytywnym akcentem było to ktoś się w moim śnie SIOPERZYŁ i to dosłownie śniło mi się to słowo SIOPERZYŁ 😁
Obudziłam się cała opuchnięta tzn. paluchy u rąk mi tak dziwnie puchną - nie wiem czemu,
Wczoraj się spakowałam już do szpitala jeszcze tylko szlafrok odświeżę i jestem gotowa.
A Wy jak sie dzis czujecie gagatki?? 🙂

Qrka mnie się już wiele razy porodówka śniła i szpital że już ide rodzic to jzu chyba jakiś lęk czy coś za nami chodzi 😉
Co do samopoczucia narazie jest dobrze 🙂
Chociaż wczoraj przed spaniem tak mnie bolał kręgosłup że to była masakra 😮
mój naszczęsci mi go masował ponad godzine i jakoś mineło 😜

Ale jestem wsciekla 😠 😠 😠 2 tygodnie temu zamowila na allegro worki prozniowe i wieszaki no i przesylka nie przyszla wiec pisze do pana sprzedawcy milego maila 🙂 dlaczego jeszcze nie mam mojej paczki a on mi na to ze wyslal ja juz ponad tydzien temu 😮 i ze dawno powinnam ja miec podoal mi numer przesylki i zaraz ide sie ubiera i zrobic zadyme na poczcie jestem bojowo nastawiona 😠 😠 😠

Asia no to dziwne że nie doszło 🤨
Dziewczyny mam takie pytanko do was tylko prosze powiedzcie mi
czy wy prócz gruszki do noska kupujecie też ten aspirator ?
Bo ja kurcze nie wiem czy kupować to czy gruszka wystarczy ?? 🙂

• Mamusia
Ela Ty to masz te sny 😜
Ale nie chce mowic, tylko ze jak sie snia wlosy to bardzo nie dobrze ☺️ ☺️ a to co podrozeje to nie ogladam... po co sie wkurwiac....a i tak od rana na TVN24 gadaja o samych katasrofach.... zal.
Dosik Twoja wyzyta trwala tyle co moja ostatnio u gin 😜 heh

Ja mam dzien w pizduu zjebany na maksaaaa 😠 😠 😠 😞 😞 😞 😞 😞 wyje jak jakas pojebana.... 😞 😞 😞uszykowana do miasta a dzwonil Karol i zadowolony mi mowi ze bedzie jutro bo jada do szczecina 😮 😮 😮 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 POJEBUS KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....!!!!!!!!!!!
wiedzialam ze to zrobi, bo juz wczoraj brata nacialag zeby go zabral....a ja go zjebalam ze ma sie uspokoic i nie zgrywac huj wie jakiego kierowcy dobrego... a ten cos tam, i mu dojebal;am ze mnie wkurwia bo sie podnieca jak jurzyn bateryjka i ciagle gada z tymi kolesiami z pracy przez tel. wczoraj ze 20 min napierdal o tym ile litrow oleju wlal.... 😮 😮 😮 TO JEST KURWA NORMALNE????? bo nie wydaje mi sie.... 😠 😠 😲 😮
I mowie mu ze ma sie ogarnac ze wszystko powoli bo jak teraz zacznie jezdzic to faktycznie bedzie tak ze caly wrzesien go nie bedzie bo beda wiedziec ze juz tam byl to tyle go bede widziec...
A ten kurwa dzwoni ze jedzie sobie do szczecina i nie mam byc zla..... 😠 😠 😠 😠 nie no kurwa nie jestem ni huj ja!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
Wogle sie ze mna idiota nie liczy, juz mogl poczekac do przyszlego tyg az bede u rodzicow i sobie jezdzic na kilka dni.... 😞 😞 😞 a nie ze w nocy mnie przydusi i huj do kogo tu dzownic.... 😞 😞 jeszcze tekstem mi zajebal... "ZADZWONIE WIECZOREM..." 😞 😮 😮 no kurwa pewnie a co tam.... po huj chociaz sms napisac jak sie czuje itd....
NIE ODPOWIADA MI TA JEGO PRACA NI HUJAAAAAAA 😞 😞 😞 😞

ide sie ogarnac i ide do tego miasta potem bede, moze bo nie ogarne tego dnia dzisiaj chyba.....

Dosik ja kupilam aspirator bo to ulepszona wersja gruszki wiec wydaje mi sie ze to juz zalezy od ciebie czy kupisz sobie gruszke czy aspirator 🙂 wybralam aspirator bo gruszke balabym sie wlozyc do nosa bo nie wiem jak gleboko i czy bylm krzywdy nie zrobila a aspiratora uzywalam jak bylam niania i mala bardzo go lubila nie bala sie wyciagania baboli 😁