Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja tak naprawde to się ogromnie boje że mogła bym krzywde zrobić małemu albo coś 😞
ale z drugiej strony chcialabym już urodzić Kacperka i mieć go przy sobie 😉

• Mamusia
No wiadomo ze sa takie mysli, ale jak lekarze nawet mowia ze pod koniec jak najwiecej tego to wiesz.... dzidzia jest przecierz chroniona wodami, a czytalam ze przy stosunku to dzidzia sie kolysa no wiadomo pod wplywem ruchow i ze nawet jak dostajesz orgazm to dla dziecka tez to jest przyjemne , wjec nie ma sie co stresowac Dosik tylko działaj bo puzniej po urodzeniu dopiero bedzie lipa

qrwa!!!!!!!! Ale pospałam noo!!! 😠 😠 😠 😠
Jeszcze kuzynka dzowniła, pies idiota sie darła teraz jeszcze jakas baba przyszla do mojej siostry! Jakis koszmar!
Agus chwal sie co masz za tabletki 😁 Bo ja tez łykam żelazo i jestem ciekawa,. Super ze z Ewunia ok a pytałas o te witaminy?
Wiecie Sebastian pytał czy moze isc z kolegami na piow tzn w jego rozumieniu na kilka i ja mu powiedziałam ze tak ale jak przesadzi z ilościa to mu nakopie do dupy 😠

To ostatnnio moja znajoma do mnie z pytaniem czy w ciąży np ciągnie mnie na imprezy i brakuje mi tego a ja mówie że nie mimo iż lubiałam się pobawić to w ciąży nie czułam takiej potrzeby 🙂
Bo ona mówi że cholernie ją ciągło jak nie mogła 😁
A jak jest u was laski ? 🙂

U mnie hmm.. Moze nie na imprezy typowo ale wyjsc gdzies do ludzi, na rynek na pizze, lody czy cos. Chociaz bylismy na gofrach raz.
A tak to chyba mam za duzo na głowie zeby o tym myslec 🙂

Wiesz Dosik o co chodzi. Mi chodzi o to zeby jeszcze teraz jak nie ma dziecka, umowil sie z kolegami i wogole bo on zdaje sobie sprawy z tego ze pozniej juz nie bedziesz szans. I rozmawialismy o tymnie raz i on o tym wie ze pozniej to juz tak fajnie nie bedzie.

• Mamusia
Wiecie co , taka mala ciekawostka bo moja przyjaciolka urodzila juz dzidzie i wlasnie sie jej zapytalam kiedy jej ten czop odszedl.
Bo my tutaj myslimy ze jak czop odejdzie to sie zacznie albo wody.
A jej odziwo nie odeszedl czop tylko dostala skórczy, czop dopiero razem z wodami jej odszedl w szpitalu.
Wjec nam sie moze tez zaczac od zwyklych skórczy a dopiero puzniej reszta.

Tylko jestem ciekawa czy wypije na tyle ile sie umawialismy max. No ale nie bede sie nastawiac od razu ze wypije za duzo 🙂
Loli ja gdzies czytałam ze sam poczatek porodu u kazdej moze byc rozny, skurcze, czop, wody itd często są w róznej kolejności

Boże czuje sie jakby mnie ktos przez maszynke do miesa przetransportował, dodatkowo taka głodna jestem ze łooo.. a tak mi sie nie chce isc do sklepu. Nie mam siły i nie ide, zaraz sobie obiad zrobie i juz.

• Mamusia
mi sie wydaje ze chyba lepiej jak wody odejda, bo puzniej to juz raz dwa musi leciec, bo dziecko sie przecierz moze udusic.
a tak to same bole cie beda meczyc ile wlezie.
a nie daj boze jak by ci mieli przebijac ten pecharz,podobno boli 🤨 🤨

Dzis jak szłam do ortopedy widziałam babke z mężem co szła chyba juz rodzić 😜
spanikowana pytała męża ciągle wziołeś dokumenty w torbie mam wszystko jejciu wyobraziłam sobie siebie w tej sytuacji 🙃

Loli nie strasz prosze CIe 🙂
Dosik paskudo ja umieram z glodu a ty mi tu mow ile dobrych rzeczy zjadłas!!!
hehe ide fakty ogladnac i robie obiadek bo moj brzucho woła o jesc!!!!! 😉