Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurde Dosik ja tez robilam te fotki aparatek z telefonu ktory ma tylko 2mega piksele 😁 wjec sama widzisz jak widac 😁
Ale moze to tez zalezy od zdjec z usg moje akurat byly bardzo wyrazne 🙂

Eluska ty tam uwazaj zeby jakiegos sioperzenia nie bylo 😁 bo po procentach to chormony szaleja 😁

Ja mam nie wiem ile ale mam strasznie porysowanyy aparat bo mój lubi lądować na ziemi 😁
Eluśka włąśnie dziś bardzo szeroko był rozwinięty temat sioperzenia wieć możesz mieć ochote 😁

• Mamusia
Elus biednactwo nic Ci odpoczac nie dawaja 😘 a Sebastiana w leb walnac...
Agus super ze z mala wsio oki 🙃 🙃 a ile bedzie wazyc to nie istotne wazne zeby byla zdrowaaa 🙂 kg dodatkowymi sie nie przejmuj bo zgubisz 😉
Asiu no a nie mowilam ze bedzie sprawdzal czy masz kogos po szafach schowanego 😁 😁 hehehe
Ela dasz rade ten tydzien a potem jazda na maksa zajedz wegorza na szprotke i juz 😁 🤪
Dosik moze huj nie tylko co ciagnie na imprezy ale zeby tak sobie potanczyc, zeby bez wyrzutow isc sobie posiedziec dluuuugo do baru czy cos ...i czego.... tego co Loli...NAPIC SIE KONKETNIE drinka, albo cos... mmmm 🙃 🙃 😞
Loli... te ostatnie tyg trzeba dac rade 😘 😘 I o ten czop... rownie dobrze moze ci czop wypasc kilka dni wczesniej a po tem sie zaczac.... albo wcale i tylko skorcze i beda w szpitalu przebijac pecherz plodowy co do przyjemnosci nie nalezy... 😮
A ja nie daje wymiarow bo mi sie nic nie zmienia 😞 juz kilka tyg jest taki sam tylko jak by taki jak by mial wybuchnac ...pelniejszy 😜 I piekny brzuszek masz kochanie, ale widze ze tez mizej 😁
Ja mam wszystkie zdjecia z USG w ramce i stoja na polce nad tv i zawsze patrze 😜 eehhe jak sobie z malej glizdy wyrosl w pyzata papke 😜

ehhh... a ja byma na spacerku bo mnie cos w dole strasznie cislo, jak bym skorcze miala ale tylko w dole... 😮 i zaszlam do kolezanki sobie, i siedzimy gadamy a ona czy karol sie odezwal bo do niej dzwonil 😮 😮 😠 😠 😠 i huj.... 😠 😠 😠 🤢 😮 😞 😞
a ja ze od 10 nic... a do niej po 14 i ze jest po obiedzie i cos tam.... 😞 🥴 WCALE SIE NIE ZAGOTOWALALM....
I podpuscila go i napisala sms do niego i jej odpisal...ze jest na miejscu czeka w kolejce i rano zaladunek.... 😮 🤢 🙃 😞 a nagle mi....
UWAGA.... "....CO TAM?..." 😮 🤨 🤨 🤨 😞 😞 😞
wcale mi nie jest przykro... nie bo po huj... 😞 😞 😞 😞 po 9 godzinach ciszy cos takiego dostac od meza....super czad.... 😞 😞 😞
Nic mu nie odpisalam... to po pol godz dzwonil.... rozmowa bardzo klejaca.... 😞 🤨 😮
ON- co robisz?
JA- jestem na spacerze, i bylam w aptece
ON- skim?
JA- sama...
ON- acha to ci nie bede przeszkadzal odezwe sie pozniej 😮
JA- nie przeszkadzasz, po 2 szybko sobie przypomniales ze do zony wypada sie odezwac...po 9 godzinach
ON- bo jestes zla to po co mialem sie odezwac 😮
JA- chociaz by po to zeby napisac ze dojechales
ON- myslalem ze cie to nie interesuje 😮
JA - to zle myslales...
cisza....
JA- no to narazie
ON- no to pa 😮

i huj.... 😞 😞 😞 i jak tu ma mi nie byc przykro i jak nie ryczec jak nawet sie nie zapytal czy wszystko ok czy sie dobrze czuje 😞 😞 😞 😞 😞

na pocieche kupilam w aptece sol fizjologiczna..... 7 ampulek po 2 zl... 😉 ale tak mnie babka zakrecila ze nie wiem juz czy to do noska czy do oczu??????????

loli sliczny brzusio jak ty szczupla w bioderkach szybko wrocisz do figurki 🙂
a z moich zakupow wozka nici 😞nie bylo tego co chcialm w sklepie ale moj mi obiecal ze jutro pojedziemy jeszcze do jednego i tam podobno sa 🙂
ja wlasnie zjadlam arbuza pycha 😜 ale jak przeczytalam o truskawkach to tez mi sie zachcialo 🙂

ania8888 nie zazdroszcze ci tej sytuacji jak moj by pisal do mojoej kolezanki a do mnie nie to byl zabila 😠 focha bym walnela jak nic.Wiem ze latwo sie mowi ale nie denerwuj sie tak bo sobie i dziecku szkodzisz. 😞
a co do wozka to na 95% implas bolder sd tylko moj mowi ze jeszcze musi go obczaic dlatego to 5% zwatpienia 🙂

Anulkaaa Ty masz z tym Karolem 😞 Biedulooo tych facetów trzeba na ziemie sprowadzić 😠
Aśka a za jakś firma wózka sie rozglądacie ?? ;>
To mnie coś natchneło i napisałam mu jakieś bla bla bla romansidła ze go mocno kocham itp
i co dostałam w odpowiedzi " co to za wyznanie" :P
Myśle że jakoś sie za nie odwdzięczy jak wróci ☺️

Oooooo nie qrwa!!! Tak nie bedzie!!!!!! Dawno go w takim stanie nie widziałam!!! Ledwie sie trzyma na nogach wogole dramat. Gada do siebie. Ania masz racje wypierdzielic ich w kosmos!! w huuuuj! ale jestem wsciekła! Bo umawialismy sie przeciez i jest mi przykro i najchetniej to bym go.. hmm.. co ja bym mu zrobiła. W pysk mu dała!!!
Ania Twój mezus tot ez widze ciekawy przypadek. Faktycznie napisac ze sie dojechało to ciezko a do kolezanki to tak? Yyhh..

• Mamusia
Aniu sorki ze tak zapytam i wogule a ta twoja kolezanka to jakas bliska wasza znajoma ??
Bo to troche dziwne ze on sobie z twoja kolezanka sms'y pisza??
Ja to bym sie wnerwila strasznie nie mowie ze akurat o ta sytuacje ale tak jakos to wszystko jak dla mnie lekko nie na miejscu :/

Mnie by też to koszmarnie rozwścieczyło że do kol pisze a do mnie nie 😠
chyba bym mu za to włosy z głowy wyrwała rękami 🤢
Eluś Twój się spił Ty teraz musisz się denerwować yhhh ;/