Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

qreczka Ty leć a na nas nie patrz 🙂 wiesz jak to baby w ciąży-lubią pomarudzić 😁 😁

ale co racja to racja...od kiedy mi się zaszło w ciążę to z dużej grupy koleżanek tych od imprez,alkoholu i papierosów, została hmmm....jedna?

• Mamusia
Heloł kochane...Ja sobie leżałam i użalałam się jak to się źle czuję, aż tu nagle...Słyszę , że jakieś zamieszanie w kuchni 😮 Wyszłam z pokoju, idę przez korytarz a tam pełno kropel krwi 😮 Wchodzę a tam tato siedzi z rozwalonym palcem cały aż zielony, zlany potem...Ciął drzewo jakieś i mu listewka odskoczyła i taka wielka piła z wielkimi zębami pomiziała go po palcu 😮 😲 Wzięłam mu to szybko przykryłam jałowymi wacikami , zawinęłam bandażem i szybko lód w tetrową pieluszkę i przyłożyłam...A pod jego ręką na podłodze już kałuża krwi 😲 Nawet wody utlenionej nie było w domu!!!!Mówię im, że widzę kawałek kości na wierzchu i że za szeroka ta rana, że się nie zrośnie i trzeba szyć to oni stoją i biadolą i się na niego patrzą 🤔 No to się za przeproszeniem wkurwiłam , zadzwoniłam po kolegę i kazałam się ojcu zbierać. I pojechaliśmy na pogotowie...Jaki tam syf i zamieszanie to już nie będę pisać 🤔 Naczekaliśmy się w cholere...Ale miałam rację...Rana się rozeszła na prawie centymetr i nie było by szans żeby sama się zagoiła. Zszyli mu ją i za 10 dni na zdjęcie szwów...A najbardziej się bałam bo tato sercowiec chory. I ma straszne problemy z krzepliwością krwi...Takie akcje u niego albo zakrzepem , albo krwotokiem się mogą skończyć 😞 A jak już dojechaliśmy na izbę przyjęć to cały bandaż już przesiąknięty krwią był bo adrenalina puściła i zaczęło ciurkiem lecieć 🤢 Masakra...Zapomniałam już co mnie boli i w ogóle 🤨 Ale czytałam , że malunia Olusia zdrowiutka i duża i się bardzo cieszę 🙂

bobas a mogę wywiad z Tobą przeprowadzić? 😁

gdzie to w tej Wawie mieszkasz? centrum? 🙂

i gdzie mieszkałaś wcześniej że z mamą tylko telefoniczny kontakt?

iiii to przez Twojego męża się tam wyprowadziliście? 🙂

wiecie...takie plotki przy kawie, której sobie nie zrobiłam 😁

masakra buuterfly!! my tu kawę i ciastka jemy a Ty o krwi!!

podobnie przeżyłam w tamtym roku z moim mężem...z tym że on już do mnie po szpitalu zadzwonił, więc tego nie widziałam...ale współczuję widoku 😞

wiec tak 🙂
w warszawie mieszkamy na ursynowie bardzo fajna dzielnica 🙂
moje miejsce urodzenia to Nowe Skalmierzyce male miasteczko niedaleko Kalisza w woj Wielkopolskim.
A wszystko zaczelo sie tak 🙂 zlozylam podanie na studia w kaliszu i sie nie dostalam wiec postanowilam ze chce wyjechac do Londynu na rok zeby troche zarobic i znowu sprobowac ale moj maz wtedy narzeczony 🙂 powiedzal ze sama nie pojade bo on w zwiazki na odleglosc nie wierzy i rzucil prace i wyjechalismy razem 🙂.Tak mijaly 3 lata i Tomek dostal maila ze szukaja informatyka do pracy w Warszawie i stwierdzil ze wysle CV zeby zobaczyc czy wogole ma szanse i tak od jednej rozmowy do drugiej i dostal ta prace 😁 na super warunkach wiec w ciagu miesiaca musielismy sie przeprowadzic do Polski i znalesc mieszaknie w Warszawie.Wiec dokladnie 1 stycznia 2009 roku przylecielismy do Polski.
po slubie wzielismy kredyt i kupilismy sobie mieszkanie w Kaliszu bo bylismy pewni ze tam wrocimy a tu nagle wyszal Warszawa 🙂 🙂

AGAA No niby mamy swoje gniazdko ale w Kaliszu 😞 a tam juz raczej nie wrocimy 😞 ale nie ma co narzekac w Warszawie mi sie podoba moze kiedys tu tez dorobimy sie wlasnego mieszkanka 😁

każda chce być tą jedną jedyną 🙂
Dosik się zameldowała sygnałkiem tak jak ją prosiłam, więc jeszcze jest 2w1 🙂 a ja póki mam darmowe smsy z neta to będę pisać o takie sygnały 😁

Bobas na pewno się dorobicie 🙂 prędzej czy później każda z Was będzie na swoim 🙂

ja uciekam do męża 😘 do jutra jak by co 😘