Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

mój kolega ma play'a w telefonie i nie narzeka, ale wiadomo ze na większy komp to potrazeba większej mocy, więc bym nie brała...zobacz sobie z PLUSa, podobno lepszy...

sioperka przypuszczam, że jest wszystko OK, ale wkurza mnie to bardzo! najbardziej to że co? tzn że już NIC NIE MOGĘ ZROBIĆ?? pościelić łóżka też nie? wyjąć i powiesić prania?? podreptać sobie w miejscu przy muzyce?! to o basenie mogę już zapomnieć i wyjściu do sklepu też? 😠 😠

dzwoniłą do mnie koleżanka i mówi że miałą dokładnie tak samo i jej pękła jakaś tam żyłka i się rozlało...i też ma leżeć! ale ona taka sama roztrzepana jak ja i leżeć nie będzie 🙂

po lekarzu praktycznie zaraz idę na urodziny, więc dam znać albo wieczorem albo postaram się chociaż na chwilę wpaść...

u mnie dzisiaj ambitnie na obiad...zupka chińska~! nie chce mi się nic robić 😞 mojego nie ma, będzie wieczorem...

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No Aguś ja już sama nie wiem. Bo on twierdzi, że jestem w 34 tyg to wtedy termin porodu nie powinnam mieć na 15 tylko 22 września to co on mi chrzani??? A te suwaki liczą na podstawie terminu porodu a nie OM i chyba stąd ta różnica...Czyli chyba powinnam się cofnąć do 34 tyg...A tu już 36 leci 😞 A leżeć mam bo szyjka w tym tyg nie powinna się jeszcze skracać...Za szybko.A jak łażę to się skraca i skurczy mogę dostać i rozwarcia.
Dosik to czemu ty sobie i dziecku robisz taką krzywdę?
Eluś fajnie, że w końcu ci łobuz pomógł 🙂 A teraz leż jak i ja leżę.... 😜

Na razie jeszcze patrze za mieszkaniem 🙂
Kurcze Elus mi ciagle nie pasuje ten Twoj suwaczek i tydzien, bo niby mamy termin o dzien roznicy a wychodzi tydzien, a jakbys tak urodziła na moje urodziny fajnie by było 😁 taki prezent dla cioci Eli 😜

znalazlam takiego linka i wyszlo mi tak samo jak lekarz mi powiedzal
http://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=28&dzien=15&miesiac=12&rok=2009&bg=000
bo ja mam termin wedlug OM 21 wrzesien a wedlug USG 26 wrzesnia

• Mamusia
Jak liczę na kalkulatorach w necie to też jestem w 34 tyg 🤢 Sama już nie wiem tak mi zamotali....
Ja miałam leżeć na początku ciąży i teraz też muszę, i wtedy miałam zakazy, i teraz mam...Jak trzeba to trzeba. Zachciało się dzieci to teraz trzeba się słuchać tego co nam mówią. Bo lekarz każe leżeć ,a taka Dosikówna np sobie to lekceważy i lata jak szalona a później się żali bo się źle czuje. I co wtedy ma taki doktorek powiedzieć? Eluśka tu następna łobuzica jedna 😜 Same sobie krzywdę robicie...

Elu hmmm no to on to z USG liczy, a na to mamy podobno nie patrzeć! tylko na termin z OM, wiec suwaczki dobrze Ci liczą, tylko gin to pozmieniał...aaa zresztą! co my się tu zastanawiamy i analizujemy 🙂 będzie co będzie...tydzień to nie dużo, gorzej jak u mnie było te prawie 4 tygodnie różnicy 😜
ostatnio tylko dwa w przód, więc się skraca...
hmm ale Eluś nie rozumiem jednego, on Ci powiedział że w tym tygodniu jeszcze Ci się nie może skracać szyjka a moja jest już skrócona!!! no to jak to? co gin to inaczej gadaj...

To ja nie mam skróconej o dziwo chociaz bylam prawie pewna ze sie skróciła a tu jednak nie wiec dobrze.
Aaa łobuzica. Wcale ze nie. Teraz to ja odpoczywam bo mi wszystko wyrywaja z rak i krzycza na mnie i wogole noo dajcie spokoj a ja sie czuje jak kaleka jakas. No ale nic trzeba odpoczywac to trzeba..

Ciiicho. No zjabała i juz 😁
No wiem Agus ale kurcze, martwi mnie to Twoje krwawienie i jestem ciekawa co lekarz powie.
Mi jeszcze rano tak sie stawiała macica ze łooo i dlatego polezakowałam sie dluzej 😜