Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agus wiadomo ze i na nas czas przyjdzie 😉
To sie jakos spotkamy 🙂
Moj juz polecial do pracy ehh a ja sie polozylam nachwilke od wczorajszego powera dzis dzien lenia mi sie wlaczyl 🤨 hm moze i bym cos zrobila ale lekko mnie wszystko boli 😜

coraz mniej w to wierzę, że z dzieciakami damy radę się spotkać...ale wole się miło rozczarować 🙂

oki ja też spadam powoli, wpadnę wieczorkiem zobaczyć co tu pisałyście 😘

jak by się któraś rozpakowała to pisać mi smska 😁

Mam chwilke czasu to napisze co u mnie. Pokoik się maluje tzn mama maluje, Sebek w pracy a ja gotuje. Na tym usg wszystko ok tylko ze ona mowi ze malenkie dziecko i ze wedlug niej ma ok 2 kg. Bylismy wczoraj w sklepie i kupilismy małej na sciane prosiaczka i tygryska takiego z pianki 🙂 Teraz jeszcze poszukuje przewijaka bo jednak okzało sie ze przyda sie. Ogolnie to boli mnie dalje, łykam te tabletki ehh no zobaczymy no i oczywiscie czekam na pierwsza wrzesniowke 😁 Jak bede dała rade to wpadne ale roboty okropnie duzo wiec ciężko 🥴
Miłego dnia brzuszki 😘

• Mamusia
dziewczyny macie tak czasem ze dzidzie sie wam bardzo ruszaja, bo moja co dzien spokojna a dzis caly czas sie rusza, i nie wiem wczoraj bylo ok, czy ja panikuje czy co, polozna moiwla ze jak sie mniej albo bardziej rusza niz zwykle zeby na ktg jechac, nic mnie nie boli ani nic, slabo mi bylo troche, usnelam teraz mialam nioziutki cukier to zjadlam cos i nie wiem bo nawet jak glodna bylam to mala sie wypinala i tak caly czas, poczekam jeszcze z 2 godzinki ale kurde nie wiem co robic za bardzo, czego ona dzis taka aktywna

• Mamusia
Ania87 moja mala tez sie juz malo rusza od czasu do czasu sie rozciagnie i tyle, maja juz poprostu malo miejsca i dlatego wjec nie panikuj :* napewno wszystko jest dobrze mi sie wydaje ze im blizej porodu to dziecko wjecej spi bo juz nie ma nawet miejsca na swoje wygibaski 😉

Eluska super ze u ciebie wszystko sie powoli robi, i ze na USG bylo wszystko ok, ale malutka ta twoja dzidzia nic wjecej ci nie powiedziala lekarka na temat ze dzidzia taka mala??

• Mamusia
loli ona dzis wlasnie sie caly czas rusza, chyba w ogóle nei spi, wypina sie tam i z powrotem a nigdy tak nie było, poczekam spokojnie jeszcze z 2 godzinki jak sie nic nie uspokoi to pewnie pojedziemy, szpital mamy pod nosem praktycznie (nie ten co bede w nim rodzic)

• Mamusia
Czasami tez tak mam ze jednego dnia sie rusza bardziej a drugiego wogule 🙂
Hmm Aniu wydaje mi sie ze napewno nic zlego sie nie dzieje, jak sie dzidzia rusza to dobrze (gorzej gdyby sie wogule nie ruszala)
Ale pewnie jak chcesz to idz do szpitala napewno sie uspokoisz 😉
Ja wlasnie wysprzatalam lazienke i normalnie lalo sie zemnie jak z wykreconej mokrej szmatki 😁
Padnieta jestem na maxa.
A np. tez zauwazylam ze jak chodze to ona sie wogule nie rusza i czytalam wlasnie ze wtedy jak chodzimy to kolyszemy swoje pociechy i one spia, a jak sie poloze to ona oczywiscie zaczyna wtedy wariowac 🙂

• Mamusia
nie wiem gdzie wymiotlo reszte, wlasnie chodzi o to ze ona sie ruszala nawet jak nic nie robilam, caly czas i to szybko, ale juz sie uspokoila na szczescie, to chyba przez ten cukier bo mi dziwnie nisko spadl i slabo mi bylo, nie wiem dlaczego tak, jak sie unormowal to dzidzia przestala wariowac. cos bylo nie tak widocznie

• Mamusia
Ooo wkoncu któras tutaj zajzala bo normalnie pusto , smutno tak samej tutaj siedziec.
No wlasnie tak sie zastanawiam czy one sie rozpakowywuja juz czy co ? ze taka cisza 🙂
Kazda pewnie jakos zorganizowany ma czas, a ja siedze w domku i sie nudze.
No ale wsumie to wczoraj poszalalam.
I jak sie czuje hmm troszke mnie miednica boli i kregoslup ale to juz wsumie normalka wjec mozna sie przyzwyczaic 😉
Iwwwaaa sliczny brzusio i wogule ta fotka taka inna od naszych wszystkich piekna 😉
Fajnie cie zobaczyc 😉 bo chyba jeszcze ani razu cie nie widzialam, pieknisia z ciebie 😘 😘

• Mamusia
Oj Iwwaa nie badz juz taka skromna 🙂
Bo ja tutaj z czystego serducha ci mowie 😉
Ahh no tak mowilas ze jakas sesyjka sie szykuje jak masz cos jeszcze ciekawego to pokaz 😉
Tez bym chciala taka sesje w ciazy, bo to jedna jest tez pamiatka a jak ktos jeszcze umie chwycic dobrze ujecie to fotki naprawde super wychodza 😉

A u ciebie jak samopoczucie ??

• Mamusia
No troszke porobilam ale jeszcze dzis dokonczylam sprzatac domek wsumie tylko lazienke 😉
Ale nawet umylam podloge na kolanach 😁 moze to cos pomoze do porodu 😁 nie chcialo mi sie isc po mopa 😁
Ale mala mi sie teraz strasznie wiezga wypina i rozciaga wjec czasem w jakies zeberko dostane pozadnie 😞