Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

iwwwa 🙂 i proszę na nockę mogę jeszcze oczka nacieszyć 🙂 bardzo ładne zdjęcie! nie lubię słowa pięknisia, ale do brzydkich Ci bardzo daleko 🙂 a brzunio widać że duży 🙂

3 strony, laski weźcie się nie rozpędzajcie, bo nadążyć ciężko! tu dzisiaj gorzej niż w weekend 🙂
ja po spotkaniu OK, gadaniu nie było końca, jak to kiedyś bywało 🙂 ale jednak mała bariera między nami jest...no cóż.
a jutro jadę spotkać się ze swoją przyrodnią siostrą...też mam obawy co do tego spotkania, ona ma trójkę dzieci i mam nadzieję że nie będzie morałów co i jak mam robić, bo chyba mnie *uj strzeli 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Narazie przeslala mi tylko kilka zdjec bo ona je obrabia, a to cz-b, a to sepia itd wiec nie mam za duzo, kilka probek. No takie zdj to fajna pamiatka wiec sie nawet skusilam
A dzis jakos i samopoczucie nawet ujdzie, wlasnie Marcin zamawia sobie bilet na niedziele, mam nadzieje ze sie data nie zmienie. Jutro ide z rana na badanie, siki i krew bo w czwartek wizyta ktorej sie zreszta doczekac nie moge

• Mamusia
A mam was łobuzy 😜 Jejć staram się ogarnąć ten komputer bo wsio mam tu nowe...I nie mam moich ulubionych zakładek 😞 A tam miałam pokój małego i całą reszte 😞 A co tam słychać u was? Widzę, że jakaś pięknisia się pokazywała 🤪 Zaraz się cofnę i obejrzę lachonkę 😁

no w sumie fakt...a jutro mój ostatni dzień będize ze mną, więc wolałabym z nim posiedzieć na kawie niż z siostrą 🙂
tak sobie marzyłam żeby na każdy dzień mieć kogoś przy sobie w razie W, ale na razie to tylko na piątek wieczór ze znajomymi się umówiłam...i też nie wiem jak, bo auta nie będzie a ja po nocy nie będę wracać na piechotę do domu....więc nie wiem czy to się nie skończy domówką w samotności, z telefonem w ręku jak by coś się działo...ech

• Mamusia
A co do tej ciszy to ja nie wiem 🤪 w szoku jestem ze tutaj prawie juz czasem nie ma nikogo i mojego nocnego marka tez nie ma 🤨

Oo no to pewnie sie juz doczekac nie mozesz jak twoj przyjedzie 🙂 pamietam to takie wyczekiwanie i skreslanie kazdego dnia w kalendarzu 😞 kazdy dzien sie tak dluzyl ze szok a najgorszy wsumie byl ostatni weekend 😉

Iwwwaa a co bedziesz teraz jakos miala USG ?
Ja tez wsumie w poniedzialek do lekarza i tez pewnie siku,cisnienie,bicie serduszka , a no i chce sie zapytac jak tutaj z tymi porodami bo chyba jednak chce sie skusic na porod w wodzie i nie wiem czy to sobie musze jakos wczesniej zabukowac czy co. Wjec dlatego musze spytac poloznej co i jak.

• Mamusia
Loli no wlasnie nie wiem czy bede miala teraz usg. Napewno bede latac bo mi mowila ze sprawdzi rozwarcie czy wieksze itd i do porodu wymaz potrzebny jest tzw. czystość poczwy. He he mówie jej ze nie musi sprawdzac bo sie myje ale to o jakies bakterie chodzi, tylko sie tak nazywa. Ale moze jak ja poprosze to zrobi usg

nie ma co podziwiać, on jedzie ręcznie pewnie trzy razy na dzień... 😠 a ja? ech no na początku mnie nosiło, a teraz? przyzwyczaiłam się i oziębłam trochę... 🙂 zobaczymy jak będzie po połogu 🙂

hmm Iwwwa to nie wiem czy to to samo, ale jak przebiega badanie? biorą wymaz z pochwy i z odbytu....??