Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwcia moli nie chce 🙂 liczę bardziej na ten masaż krocza 😁 ale spoko spoko, góra dwa tygodnie i będziemy wszystko wiedzieć 😁

Anulka hmm....natura ach ta natura...to może być w każdej chwili 🙂

no nawet udało mi się z buuterfly te dwa posty zamienić 🙂 ale ma kupę na głowie, musi nadgonić to wsyzstko co my powoli robiłyśmy przez 8 m-cy 🙂 na pewno wpadnie jak się to uspokoi 🙂

• Mamusia
no to LOLI na Twoim miejscu pokochalabym schody od mieszkania i szorowalabym gora dol gora dol po nich.... bo jesli sie pomylilas... i moze Ci termin okresu wyjsc na np ten weekend albo poczatek nastepnego tygodnia.... a oni patrza ze 2 wrzesnien to zobacz ile przenosisz.... a nie daj boze Cie nie wezmie 2 wrzesnia i co wtedy??? 🥴
wez poczytaj na necie o tym bo kurde gdyby USG bylo wczesniej a nie pozniej to ok ale tak to to ja nie wiem jak oni to licza....

Ela nas podgląda tylko pisać z nami nie chce 🙂
hmm Loli i Anulka 🙂 ja myślę że teraz to już spokojnie możecie w każdej chwili urodzić 🙂 to przyjdzie nagle, zobaczycie 😁 😁 już się nie mogę doczekać 🙂 Anulka a Ty prawie 39 już? 🤪

• Mamusia
Ania schodow to ja mam dosc sporo w domku 😁 nawet jak chce isc do kuchni to musze po nich wedrowac 😁 a wiesz ze teraz to lodoweczke czesto sie odwiedza, a co do szorowania to niestety lipa bo mam na nich polozony karpet :/
Hmm ja poczekam 😉 spokojnie 😉 jak sie cos ma ruszyc to sie ruszy, sama widzisz ty juz jakies skorcze chociarz masz a ja ?

• Mamusia
A bo w końcu mam chwilę dla siebie i dla was 🙂 Nareszcie bo już tak tęskniłłłłam 😁 A tu najpierw po Castoramie mnie ciągał ten łotr bo to farbę trzeba wybrać, wczoraj znowu po piec do CO pod Poznań pojechaliśmy, albo komputer się popsuł i tak zleciało...Teraz zostałam sama u rodziców bo Krystian pojechał do nas dalej tam działać i malować sufity. Jutro zakładają centralne i później zostanie już tylko pomalować ściany i dopieszczać mieszkanko 😉 Ale się cieszę bo dał mi zadanie żeby wyszukać inspiracji do naszego pokoju , a dokładnie jak pomalujemy ściany itp więc bezkarnie cały dzień na kompie będę 🤪
A tak to wczoraj Krystian sam się przekonał jakie miałam tu życie usłane różami 🤨 Impreza na maxa, spać nie mogłam, mnóstwo wódy, a dzisiaj darcie ryja i jedna wielka wojna 🤢 Dla mnie normalka ,ale on nie spał, w szoku był i pocieszał ciągle 🤔

Loli karpet 😁
hmm no ale to chyba nie jest reguła że trzeba mieć skurcze tzn że do porodu blisko? odejdą Ci wody Loli i też będzie ok 🙂
kurcze, ale którejś to by mógł ten czop odejść....bom ciekawa jak to jest i ile trwa od jego odejścia do porodu 🙂

żelki 😁 😁 buahahaha
ale hmm...jak to tygodniami? czop to czop, podbarwiony krwią ma być, nic innego co tam wylatuje mnie nie interesuje 🙂

a śmieje się z karpetu nie dlatego że tam w Anglii tak jest, tylko że nie nazwałaś tego dywanem, wykładzinom czy carpet, tylko tak spolszczyłaś 😁

• Mamusia
ja nie wiem ale kurna...ale brzuch mnie boli... od wczoraj jak bym okres miala dostac albo jak w 1 dzien okresu.... 😮
i ten zoladek zygac mi sie chce... nie wiem... a tu znowu maly spokojny 😮 jade do rodzicow i on wariuje jak koziol jestem w domu i ciszaa..co ze tam za glosno czy co?? 😮
kurcze chyba zadzwonie do przychodni czy moge na KTG przyjsc bo dziwnie jakos mi sie robi...
jak jest polozna to nie bede musiala isc do lekarza ona mi powie co i jak.

Elus to widze pracujecie pelna para.... fajnie 😉 ja tez bym chciala jeszcze raz wszytsko wybrac itd bez nagonki co mam zabrac...bo tescie w sumie nam wszystko wybierali i tak do koncva po swojemu nie mamy... ehh POZAZDROSCIC 🙂

• Mamusia
Hahahahahaha ale jaja 😁
Hahahahahaha ale jazda 😁

Agaaa nie wiem 😁 moze Agi tak maja mysla o tym samym w tym samym czasie 😁
Cos nas musi łaczy 😁 hahahaha

Ela a te zelki to jak wygladaja? bo ja wsumie zauwazylam ze przez ostatni dni moj sluz jest mega bialy , ( nie jest przezroczysty) tylko wlasnie matowy bialy i bardzo widoczny :/