Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

AGAA dobre pytanie im zadalas ja tez chetnie przeczytam odpowiedz 🙂 podobno ze jak juz przyjda te porodowe skurcze to nie da sie ich przegapic bo bola jak cholera tak mi babka na KTG mowila co ze mna lezala 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurde najlepiej zeby sie na ten temat wypowiedziala Anulka.
Bo u mnie to wsumie raz sie cos takiego zazylo ze wlasnie tak caly brzuch mnie bolal jak bym sie czegos najadla tylko wiadomo ze to taki silniejszy i trwa parenascie minut i mi sie strasznie napiol ten brzuch i byl mega twardy

no to wiemy że nie da się ich pomylić z tymi porodowymi...że brzuszek się napina...hmm

jak Anulka wpadnie to się jej zapytamy...
bo mnie boli momentami tak jak bym coś zjadła kupopędnego 🙂

ide sie szykowac bo dostalismy zaproszenie na imprezke tzw.domowke do znajomych 🙂 zobaczymy jak dlugo wytrzymam 🥴 widze ze moj ma wielka ochote isc i zaszalec przed rozwiazaniem to mu nie odmowilam.Jutro ide do gina jak wroce zdam relacje co mi powiedzial jestem ciekawa czy cos zaczelo sie dziac np skracanie szyjki albo male rozwarcie 😜

ojj Bobas ale Ci zazdroszczę! 😞 baw się dobrze i czekamy jutro na wieści co u Adasia słychać 🙂

ojj poszło by się na domówkę...ale już chyba nigdy nie pójdę 😞

miałam dzisiaj iść na miasto z koleżanką, jedyną która dzwoniła, interesowała się...i co? odmówiła o 17tej!! że nie może bo mają gości...wcześniej tego nie wiedziała? 😞 ech szkoda gadać.
ciekawe czy te wszystkie 'koleżanki' poodzywają się po porodzie żeby zobaczyć małą? chyba nie będę wtedy mieć na to ochoty.... 😠

Asiu baw się dobrze na domówce z męzem 😉
Agula prawda kac vegas świetny jest tez oglądałam 😁
wróciłam przed chwilą fajnie posiedziałam sobie na miękkim fotelu na dworze się przewietrzyłam bo nie było już słonka 😉

• Mamusia
Boze co tutaj tak cicho jest strasznie?
Kurde zamna chodzi zimne piwssssko, kurde poszla bym z wami gdzies do jakiejs kawiarenki i sie napila mniam mniam.
Ja normalnie siedze w pozycji pol siedzacen na wznak nie wieze laptop na kolanach 🤪 ej nie mialam tak juz chyba od jakis 3-4 miesiecy 🤨 juz zapomnialam jak to jest.
Nawet ostatnio z DOSik o tym gadalysmy a tutaj prosze 😉
Tak mi sie dobrze siedzi ze az boje sie ruszac a musze isc do wc 😁
Mala sie tak rozpycha na kazde strony jak tak siedze ze widze jej nogi biegajace po calym brzuchu 😉

• Mamusia
A jesli chodzi o znajomych Agaa to mi sie wlasnie wydaje ze jak sie mala urodzi to nagle sie wszystkie beda chcialy z toba spotykac i ja zobaczyc a ty wtedy czasu nie bedziesz miala.
Ludzie zazwyczaj tak maja ze jak juz trzeba to cos zrobia ale tak od siebie to ciezko w cholere :/

no właśnie, ale wtedy to ja mogę nie mieć ochoty/czasu.
dzwoniła do mnie ta koleżanka z która miałam się dzisiaj spotkać i niby wszystko OK, bo przepraszała itd, ale dowiedziałam się że np. od dwóch tygodni czy trzech jak się nie widziałyśmy to robili ( moja ekipka! ) chyba z trzy grille i jakieś tam domówki! kurna a my to co?? bo ja w ciąży to już na pewno nie będę chciała przyjść?? no żal...jak mówi Anulka!

a do tego qrwaaaaaa właśnie zepsułam mój kochany aparat 😞 😞 spadł mi i już się obiektyw nie chowa 😞 qrwa mać 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Eh tak to wlasnie czasami jest z tymi znajomymi Agaa :/ zadzwonia tylko jak cos chca :/
No wiesz grill % itp. ale to nie zmusza ich do tego zeby zadzwonic i chociarz zapytac czy nie masz ochoty wpasc nachwile, nawet gdybys miala odmowic bo sie zle czujesz to wiesz, duzo by o nich swiadczylo.

Oj nie przejmuj sie kochana :* zaniedlugo bedziesz miala piekna córcie i kazda bedzie ci zazdroscic :*

Oj a z aparacikiem nie za fajnie, chyba ostatnio tez go naprawialas 😉 ???

właśnie, tymbardziej że nigdy im nie odmówiłam od kiedy jdestem w ciąży, zawsze chciałam wychodzić. do knajpy to mi ciężko rzeczywiście wychodzić bo mi śmierdzą fajki, ale na domówki? uhhh no przecież!

tak Loli kochana, to ten sam aparat, moje maleństwo kupione za pierwsza wypłatę, później zajechał mi go Michał ale udało mi się go za darmo naprawić w serwisie...a teraz qrwa mi spadł 😞 ale dużo ludzi w necie ma taki problem...tylko że proponują tam żeby samemu to rozkręcić 😁 ha ha....
popłakałam się normalnie...nie ma do kogo się przytulić! nosz cholera ale się ten wieczór skończył 😞 wrrrr

mój się na tym nie zna...pójdzie do serwisu, w necie piszą że to naprawialne, ciekawe ile kosztuje. a muszę to załatwić jeszcze teraz żeby bez proszenia się o drugi aparat robić moim maleńśtwem - mojemu maleństwu zdjęcia 🙂 kurde no!! jaki pech!
a mój wraca dopiero w niedzielę...teraz mają jakiegoś integracyjnego grilla...fajnie im 🙂 ech

• Mamusia
No to dobrze ze naprawialne, ale dokladnie czy sie bedzie oplacalo? no zobaczysz sama Agus :*
Oh to jeszcze 2 dni musisz wytrzymac.
Moj teraz dwa dni wolnego bedzie mial to pewnie mnie malo co bedzie na forum.
Ostatnio to juz mi powiedzial ze go wkurza ze non stop tylko na tym BRZUCHU siedze 😁
Wjec staram sie malo wchodzic jak jest w domu zeby sie na mnie nie denerwowal 🙂
Ale pewnie i tak to bedziemy siedziec w domu bo ja to juz na jakies wyjscia nie ma szans.
A uwiez ze tez bym gdzies poszla, posmiala sie i jakos fajnie wieczorek spedzila 😞
Pewnie ci troszku smutno ze sie twoj bawi a ty w domku??

oj Loli poszłabym sobie z Toba gdzieś na spacerek 🙂 tyle tematów...chyba prędko byśmy nie wróciły 😁
nie wiem czy się będzie opłacało...zobaczymy, jak nie...to hmm nie wiem czy produkują jeszcze te aparaty?!

ja robię dokładnie tak jak Ty, jak mój jest w domu to staram się nie siedzieć na kompie, bo on się denerwuje, albo robi mi na złość i też sobie idzie zagrać 🙂 ach te chopy

Aguś no trochę mi smutno i trochę mam strach w gaciach, bo w razie W...to ani jego nie ma i nie dojedzie na czas, ani mojej mamy, bo też wyjechała gdzieś tam pod Sandomierz?! wiec tylko teściowie, albo wujek z dołu...ale dwóch najważniejszych osób jak by co to by nie było...jak o tym mocniej pomyślę to jest mi smutno... a z drugiej strony moja dusza samotnika się cieszy bo lubiłam kiedyś być sama...ale teraz jakoś mi się mierźnie...

i kurna tak się zdenerwowałam tym aparatem że mi się kurzyć zachciało 😞 świetnie!
a u Ciebie Loli jak z kurzeniem? nadal tak jak ostatnio mówiłaś?

• Mamusia
Oj my to jak bysmy poszly gdzies razem na jakis spacerek to pewnie predko bysmy nie wrocily cala noc plotki jak nic 😉
Ja to teraz normalnie marze zeby zrobic sobie taki babski-ciazowy wieczor, chipsy,slodkosci,wowocki i duzo duzo innych roznosci pare kobietek plotki jakis film i siedziec tak cala noc 🙂
No ty mi nie mow ja tez sie boje ze sie cos zacznie wtedy kiedy moj bedzie w pracy albo cos, a teraz ma jeszcze taka robote ze zbytnio sie nie moze zwolnic, bo pilnuje ludzi na budowie i ma za zadanie pozamykac budynek puzniej itp.
Wjec ja tutaj sama wiec wiesz o strachu to ty mi nic nie mow bo cos mnie zaczyna bolec albo cos to siedze nieruchomo i obserwuje czy sie cos dzieje czy co 😁 🙃

A jesli chodzi o kurzenie to wiesz ehhh no niestety ciaza mi nie pomogla aby tego wstretnego nalugu zwalczyc, a jakos sama widocznie nie dalam rady 😞 troszke mi wstyd i wogule ze taka jestem nieodpowiedzialna o wogule, ale z drugiej strony mowie do mojego popatrz kurze a nasza kruszyna juz taka duza 🤨 a czytalam bardzo duzo artykulow ze jak sie pali w ciazy to male dzici sie rodza a tutaj patrz !

a dużo kurzysz? mnie ciągnie czasem, właśnie w takiej chwili jak teraz, ale trzymam się...jak patrze ile mój wydaje na fajki to aż mnie bierze!
ech no tak, to teraz dokładnie wiem co czujesz...a mam teściów niedaleko gdyby co...współczuje, bo uczucie niespecjalnie fajne 😞

ha! o takim babskim wieczorze to mozemy sobie tylko i wylacznie pomarzyć...a było by booosko! 🙂

• Mamusia
Agaa hmm ciezko wsumie opisac, czasami mam tak ze mi sie nie chce a czasami nawet z 6 wypale dziennie ;/
Wydaje mi sie ze zalezy to od dnia cisnienia itp.
Wiesz jak to jest cisnienie sie podniesie i odrazu co pierwsze fajka :/ blee
No ale coz zla mama zemnie strasznie 😞 😞 az mi glupio totalnie !!!
No ja wiem , dobrze ze wogule znalazlam was na tym forum kobitki i was poznalam wszystkie :*

Dobrze ze tesciowie sa chociarz Agaa uwiez !
Ja wsumie mam kolezanke obok drzwi co mieszka zemna ale wiesz, kazdy w tym domu ma swoje zycie i wogule ale wiem ze nie odmowila by mi i gdyby bylo trzeba to by zadzwonila po karetke i pojechala zemna dopuki by Moj do mnie nie dotarl.

no a to jedno z tych fotek które zdążyłam jeszcze zrobić aparatem...chciałam mojemu zrobić taką fajną sesję 🙂 może nie taką jak Anulka odważną 🙂 i cholera skończyło się na paru fotkach i ta mi się jakoś najbardziej spodobała 🙂 dobrze, że nie wsysło mi tych fotek bo normalnie aparat poleciał by za okno 🙂
[URL=http://img811.imageshack.us/i/img3413.jpg/][IMG=http://a.imageshack.us/img811/249/img3413.jpg][/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]