Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Hey Dziewczyny ! 😞 😞 😞
Paskudna noc 😞 😞 😞
Rano to się aż poryczałam 😞
cholernie mnie od wczorajszego wieczora bolała ta kość, każde odwracanie, czy nawet ruszenie noga to był koszmar w dodatku zaczeło boleć mnie krocze i pachwiny 😞
jak na chwile przysnełam musiałm iść siku koszmar wstawanie z łóżka ;/
Boże dziewczyny ja nie wiem ile ja ztym jeszcze wytrzymam 😞
ja juz naprawde pragne by Kacperek się urodził 😞
jest coraz gorzej 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dziwne rzeczy się dzieją ze mną od rana 😞 dół brzucha mnie boli łapią mnie takie skurcze w macicy
przeczysciło mnie solidnie a brzuch boli dalej 😞
ja nie wiem co ze mną jest dzisiaj

hej dziewczyny!

Aniu ja mam ten z TT, wydaje się fajny i tańszy jest niż z aventu. ale pytaj o co chcesz 🙂

Iwwwa nie ma za co 🙂 bardzo fajnie było Cię usłyszeć 😁 ale miałam radochę przez ten telefon 😘

Dosik mnie po tej wiadomości wczoraj też przeczyściło! nie wiem jak Ty, ale ja się bardzo przejęłam, aż za bardzo...i u mnie to pewnie z tego. Dzisiaj się czuję jak by mnie ktoś potrącił! a spałam prawie 10 godzin!! non stop, z jednym siku...
więc ja nie wiem, biedna jesteś że tak Cię boli 😞 to nie powinno tak być cholera! leż jak najwięcej, nigdzie nie wychodz 😞 😘 może u Ciebie akurat tak się ciało do porodu przygotowuje? już nie wiem kochana... 😘 daj znać gdyby co...wiesz, teraz to już każda i w każdej chwili 🙂

a ja mam dzisiaj 36tc 🤪

aha! a sioperce dziękuję za pobudkę o 6:45!!! 😁 😁 😁 Ty to spania nie masz kochana 🙂 🙂

• Mamusia
Dzięki Aguś za smska 😘 Dopiero dzisiaj go odczytałam i w ogóle nie rozumiałam co tam jest napisane taki szok 😜 Dopiero po chwili dotarło do mojego mózgu nawet to która z nas to Kasia25 tak się zawiesiłam 😁 A po tym to ja teraz już doczekać się nie mogę jeszcze bardziej aż z moim skarbem wrócę do domu 🙂 Ale tak jak Eluśka proszę o terminowy poród bo jeszcze tyllllle do zrobienia. Z tym centralnym to jeszcze ze trzy tyg zejdzie 😮 Masakra po prostu! Ale Krystian dzielnie walczy i dzisiaj będzie nasz pokój malował. I postaramy się go doprowadzić do porządku. A potem Franusia pokoik. A ja...Wzięłam się za pranie wszystkiego. Zaraz torbę wstawie i jak wyschnie to pakuję 😜 Bo mnie tu Kasia nakręciła hehe

hehe Kasia nas natchnęła 🙂 Elu a chopcy to może się pospieszą i szybciej niż 3 tyg im zejdzie...ale będziecie mieli ślicznie 🙂

Dosik nie powinno Cię tak boleć...a brałaś może ten panadol? 😞

dzien doberek!!!
AGAA gratulacje 36 tc 🙂
A u mnie nocka 😞 tez mnie boli strasznie kosc ogonowa nie moge chodzic 🤢 a wstawanie na siusi katastrofa 😞 Dosik wiec chociaz w czesci rozumiem co czujesz.

o cześć Asiu ;*
też tak paskudnie Cię boli ??
Ja przy chodzeniu to pół biedy ale siedzenie to jest tragedia wtsawanie z łóżka i przewracanie sie z boku na bok, bo leażeć na plecach to sie wprost nie da 😞

BOBAS wiesz że się pakujemy kochana? 🙂

kurde nie umiem zrozumieć jak może w ciąży boleć kość ogonowa! co ona ma do tego? 😞 chore to!
to nie bierz wiecej, ja nie pomaga 😞

AGAA ja dzisaj ostatie prasowanie i jutro albo nawet dzisaj sie pakuje 😁 😁 😁 jeszcze raz dzieki za smska 😘
DOSIK u mnie z chodzenie jest gorzej jak juz zasiade i znajde dobra pozycje to jest luz ale jak sie rusze to masakra dzis zapytam sie lekarza na wizycie czy cos na to jest 😮

cześć dziewczynki, u mnie od samego rana problemy z netem 😠 😠 😠 już wytrzymać nie mogłam
KASIEŃKO GRATULUJEMY SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA!! 🤪 tak się ciesze córcia zdrowa i ze już w domku jesteście 🙂 buziaki ogromniaste 😘 😘 i dużo, dużo zdrówka życzymy 😁

a ja z niunią skończyłyśmy dziś 38 tydzień 🤪
od samego rana sprzątam, ale po umyciu połowy łazienki już nie daję rady 🤢 gad demmet!!
zaraz siadam do nadrabiania zaległości bo mi wcześniej ten paskudny net nie pozwolił.
P.S. Agaa dzięki za smska 😘 😘

• Mamusia
Jej dziewczyny zestresowałam się że już Wy zaczynacie się rozpakowywać 😲Gratuluje pierwszej rozpakowanej mamusi i czekam z niecierpliwością na kolejne bobaski bo później nasza kolej 🙂 pozdrawiam serdecznie i zyczę wszystkiego dobrego dziewczyny i szybkich porodów 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
KASIU GRATULUJEEE!!!!!I JA TEZ PROSZE O FOTO 🙂)))

A ogolnie...
Agus dziekuje za sms.... 😉
troche to domnie nie dociera ze juz sie zaczelo.... 😜
HIHIH i cooo???? Z ZAKLADU NICI WSZYSTKO PRZEPADLOO!!!! KAZDY JE TO COMIAL DAC W OFIERZE 😜 EHHE
Loli .... a MY pipko co??? czemu nas przeganiaja???
Dosik jestem razem z Toba.... ehhh biedna meczysz sie pewnie jak nie wiem 😘

I Adze pisalam... jesli to przez te X na niebie... to dzisida 2 nastepne....
I ja w niebo przestaje patrzec 😞

Ja troche dola zalapalam....bo kurdxe zazdroszcze KAsce... ehhh jak to jest ze ja mialam skurcze i mnie tak odeslali do domu a ja przyjeli dali antybiotyk i pach... 😮
Fakt ze mi skurcze troche ustaly ale noooo szkurwaa... 😞 😞
Moze gdyby zachowali sie jak lekarze od Kasi tez bylo by po krzyku... A tak musze czekac...
Krzyz boli, brzuch boli i co... aaaa do duupy...

Dola mam i tyle...chyba za dlugo to trwa juz... ile mozna w tym bolu wytrzymnac??

ehhh chyba jak kazda dzis cos bede marudzic... 😞

buzka kochane:***

Anulka spokojnie ;* przyjdzie czas i też urodzisz
chociaz szczerze nie dziwie Ci się że byś już chciała
wiem bo przechodze meczarnie 😞
jeszcze teraz się tak wkurzyłam
dzwonie do lekarza a on mi że go w poniedziałek nie będzie
i że dopiero w czwartek wizyta 😞 😞 😞 😠

• Mamusia
Ani mi nie mow o tych lekarzach... bo jeden przez 2 ma urlopy... jak by sie uwzieli... wszyscy w tymsamymterminie..... 😮Moja gin co na kase chorych do niej chodze naszczescie wraca w poniedzialek.. ale ten co prywatnie chodze to go nie ma go do nie wiem kiedy.... ehhh

A jeszcze wczoraj jak bylam na KTG to byla laska TYDZIEN po terminie.... brzuch miala jak by dziecko jej sie yyy ulozylo hmm... jak by przez pepek chcialo wyjsc 😮 dziwnie. i nie chca jej zabrac do szpitala ani nic...

Trzymaj sie domi musimy wytrzymac :****

• Mamusia
Hej Dziewczyny!!
Kasiu!! przede wszytskim Gratulacje!!!!
Ja dzis wlasnie wrocilam ze szpitala, bo wtedy co myslalam ze mnie kosci bola, ale jak przestalam chodzic to sie zebralam do szpitala i okazalo sie ze to sa skurcze:/ musieli wyhamowac bo do 34 tygodnia hamuja, a potem niech sie dzieje co chce, wiec dzis mnie wypuscili, bo oni licza od OM, a nie wg USG, i jakby cos sie znow zaczelo to juz na porodoke moge isc:/
Mały waży 2600g i jest duzy jak na 36 tydzien. Ogólnie lezalam plackiem ostatnie 10 dni a nie zdazylam sobie spisac sobie nr i nie mialam jak dac znac co sie ze mna dzieje:/
Czy ktoras sie jeszcze orpocz Kasi rozpakowala?? bo ponad 300 stron czytac nie dam rady 😞

Nie strasz mnie 😞
mnei boli ta kość ogonowa i ja też w nocy ani nogi podnieść nie umiałam a dzwiganie się i przewaracanie an druga strone to masakra
ale mysle ze to rpzez rozchodząe sie kosci i przez nacisk małęgo