Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

ooo super 😁 na pewno będzie Ci dużo wygodniej 🙂 ja tez mam dostać jakieś swoje stare koło, gdzies w piwnicy leży 😜
na allegro widziałam typowe takie kólka do połogu 🙂
a ile dałaś?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiem AGula też widziałąm te koła do połogu na allegro 😉
3zł 🙂
A w ogóle zapomniałam sie, pochwalić dostalam od brata wczoraj ENCYKLOPEDIE DZIECKA
jet tam rozwój dziecko od narodziny do 12 roku życia 🙂
strasznie fajna ksiażka opisane jest jak dbać o maluszka, o chorobach szczypieniach kąpielach itp 😁 Wczoraj już obczytałam 3 działy 😁 maluszek po urodzeniu, kąpiel dziecka i ukłądanie do snu 😉

witam dziewczyny!!!
u mnie nocka pol na pol pierwsza polowa nieprzespana bo bole takie jak na okres ale przerywane no i co godzina siusiu 😞ale pozniej udalo mi sie zasnac i spalam do 11:00 😜 moj dzisaj pierwszy dzien do pracy po urlopie i tak mi glucho w domu bo po tygodniu razem to sie juz przyzwycailam ze jest ze mna rano.
Agaa ja dzisaj ostatnie prasowanie no i mam nadzieje ze uda mi sie spakowac torbe wez mi napisz jak zaczniesz sie pakowac to mnie zmotywujesz i tez zaczne 😁

Ja wczoraj wieczorem odczowałam takie parcie w dół macie tez tak ? 😉
takie uczucie że was napiera i na macice ina tyłek tak jakby
i do dziwne bolało mnie normalnie pod brzuchem tak na myszy po lewej stronie 😜

Bobas ja czekam aż Ty mnie w taki właśnie sposób zmotywujesz hehe 🙂

tak Dosik!! ja od wczoraj mam takie parcie mocne, pcha się Ewa w dół! to co Loli już mówiła ho ho czasu temu, dziwne uczucie...

• Mamusia
Wpadłam jeszcze na chwilę bo mój polazł się kąpać. Ale mi dał misje 😮 Żebym znalazła wzór jak obliczyć moc grzejników jakie potrzebujemy do mieszkania 🥴 😮 To nie jest takie łatwe hehehe 😜 Wstałam przed 8 godz a tak mi się już chce spać jak bym z tydzień łóżka nie widziała 🤢

• Mamusia
Hej kochane 😉)
nie nadrabiam bo jakos nie mam sil...
ale tyle co przeczytalam z tej str to..
Agus no smieszne to uczucie...hehe maly tez mi sie tak na dol cisnie i od zeber i zoladka odpycha... 😜 czasem to tak boli... ehh

Noo...a moja nocka ciezka 😞 nie spalam prawie nic 😞
to ciagle siku, to takie jakies dziwne skurcze w stawach wszystkich, to pozycja nie taka, to znowu ksiezyc prosto w papiszcze mi swiecil, to taka burza sie zerwala ze koniec...ehh jestem pol przytomna 😞 jeszcze te bole w dole brzucha i krzyz i ta pierniczona kosc ogonowa tez....ehhhh, maly sie tez tak swigal jakos dziwnie.. marakra

A u lekarza...... 😞 kurdee zalamala mnie troche... Oczywiscie skurcze byly... 60% ...I pod tym wzgledem widac ze sie szykuje cos... 🙂
Ale rozwarcia brak i szyjka tez sie kuzwa nie chce skracac 😞 ze niby jeszcze czas... ze nie zapowiada sie na porod.... 😞 😞 😞
A te bole sa kurna nie do wytrzymania... i te skurcze tez sa uciazliwe...

Jaa Agaa 😁 z nudów co chwile układm sobie w niej 😁
Anulaa biedulko kochana dziwne że ani szyjka sie nie skarca ani rozwracie sie nie robi
przecież termin juz tuż tuż a co na to lekarz moze tak byc że jeszcze sie nic nie robi ??
Moge sobie wyobrazic jak cierpisz jak Cie wszystko boli wiem po mnie 😞
Aaaa bym zapomniała i dziekuje CI kochana za poparcie mnie na moim nowym wątku 😘

• Mamusia
Noo nic 😮 dla nich to nic dziwnego ze laski przenosza ciaze przez termin... 😞 i chyba serio poprosze mame zeby poprosila ciotke o to zeby zalatwila mi wywolanie bo ja sobie nie wyobrazam przenosic...
A brak rozwarcia i brak skracania sie szyjki raczej na to wskazuje... bo to ze skurcze mam to mi nic nie daje...
A moja mama ze mna tez tak miala ze ani rozwarcia ani nic tylko skurcze i sie meczyla 12 godzin...a ja nie chce tak 😞 😞

Aniu jeśli tylko masz taką możliwość...to korzystaj 🙂

a ja się w nowy wątek nie mieszam...bo chyba nie będzie dzeiwczyny któa napisze że żaluje że poszła z mężem, a ja idę sama, więc czytać i dołować się nie będę ooo 😜

Anulka ale z tym wywołaniem to wiesz jak jest jak tobie sie szyjka nie skraca samoistnie to dziecko cieżko ma sie urodzić a leki an wywołanie nie skracja szyjki tylko robia rozwarcoie i wywołuja skurcze przyanjmniej tak mi połozna od kuzyna żona mówiła jak była ostanio na działce.
Dziewczyny czuje się jak plażowicz siedze na kole ratunkowym 😎
hehe ale powiem wam ze umiem normalnie siedziec na nim 😁