Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Poważnie... yh.. tak sie wkurzyłam i wogóle bo to że jego mama by nie chciała miec kogokolwiek w czasie porodu przy sobie to nie znaczy ze ja mam nie chcieć. aa szkoda gadać...

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hahaha!! prawda? JAM CI FENOMEN 😎 (w piątek mam wizytę u gina ale się zdziwi 😁 )
Eluśka moja teściowa tez to samo! " ze to nie miejsce dla chłopa itd, ze to straszne przeżycie, i lepiej niech nie idzie" dobrze ze się tym nie przejął 🙂

• Mamusia
Cześć Dziewczyny, mam nadzieje, że się nie gniewacie, że do Was zaglądnęłam, u mnie na sierpniówkach zapanowała cisza, wszystkie zajęte dzidziusiami, albo w szpitalu po porodzie. Ja chyba zostanę wrześniówką jak tak dalej pójdzie 🤨
Co do stadium łożyska, to III miałam jakiś 3 tygodnie temu i nadal nic 🤔

• Mamusia
Hej Sara85 wczoraj tutaj od was Kornelia pisala jak dobrze pamietam nick 🤨 i tez wlasnie mowila ze chyba zostanie wrzesniowka 😉 a dzis z tego co widzialam czop jej odszedl wjec jakies postepy sa wjec glowa do gory 😉
Moze akurat jutro sie cos zacznie 😉

Super bo ja mam ciągle I 😞 i mnie to troche martwi poza tym jak mi robil dzisiaj to usg to pod mostek podjechal czyli wszystko wysoko bardzo czyli dupa a nie zblizam sie do porodu

reguł brak...jeszcze w sumie pare dni sierpnia zostało 🙂
ale jak by co to zapraszamy serdecznie do września 🙂

Bobas ja właśnie skonczyłam pakowanie...jeszcze małe poprawki, ale ogólnie mam wszystko 🙂 kosmetyczke jeszcze muszę zaopatrzyć w mała pastę, płyn jakiś do mycia, gąbkę...szczoteczkę itp.

• Mamusia
Loli napisał(a):
Hej Sara85 wczoraj tutaj od was Kornelia pisala jak dobrze pamietam nick 🤨 i tez wlasnie mowila ze chyba zostanie wrzesniowka 😉 a dzis z tego co widzialam czop jej odszedl wjec jakies postepy sa wjec glowa do gory 😉
Moze akurat jutro sie cos zacznie 😉

No fakt , Kornelii dzisiaj odpadł czop, ale poza tym cisza. Pewnie już to niedługo potrwa 🙂

hmm nie wiem, ale to chyba nie jest kwestia tygodni żeby to wszystko 'opadło' 🙂 poczekamy sobie najwyżej do tego 40tc i przynajmniej dziewczyny nas oswoją z porodami w jakiś sposób 🙂