Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Loli swoich urodzin też nie lubię, zawsze stres czy będzie smakować, czy zdążę itd, ale Michała ur uwielbiam robić 🙂 u nas to jest wydarzenie ho ho...duża rodzina, gdzie ich pomieścić, zawsze problem, ale jakoś od paru lat dajemy radę.

ok, przerwa obiadowa. do potem brzuszki 😘

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

loli ja wynajmuje mieszkanie ale bardzo dobrze sie w nim czuje prawie jak u siebie tym bardziej ze urzadzilam jej po mojemu a wlasciciele spoko sa siedza w Szkocji i nie maja zamiaru wracac wiec mozemy tu mieszakc jak dlugo chcemy 🙂wcale nas nie kontroluja raz na pol roku.

Ja myślałąm że moje malenstwo bedzie chciało cos dzisiaj wyjsc sobie z mamuski a tu nic 😜
nie załapiemy sie chyba by w 3 miec urodziny w sierpniu, Kacper będzie miał we wrześniu 😉

• Mamusia
Bobas ale to wiadomo , po swojemu uzadzisz nie musisz sie na nigodo denerwowac itp. a nie tak jak u mnie teraz w domu 50 lat kobieta wali od niej , nie myje sie non stop tylko smierdzi w domu piwskiem,papierochami.
A przed wczoraj zniszczyla jeszcze mi tasak bo chciała sobie przekroic zamrozony bigos na pol 😮 no co za dekiel.
Wkurwilam sie i schowalam noze i wali mnie to ze ktos nie bedzie mial sobie chleba czyms ukroic.
Kupilismy je za wlasne pieniadze, bo sie zepsuly te takie do wspolnego uzytku ale jak ludzie nie umieja szanowac to ich sprawa.

• Mamusia
A jak ja jej zwrucilam uwage zeby chociarz czasem kibel przetarla albo umywalek ( gdzie ja 20 lat zwracac uwage kobiecie po 50 ) zeby takie zeczy robila. To mi jeszcze odbeklena ze mi to wiecznie cos nie pasuje :/ wrrrrrrr
A i ze ona nie bedzie codziennie ze szmata biegala jak ja 😮

rozumiem cie ciezko wam napewno mieszkanie z kims obcym ciezka sprawa 😞
Moja kupela wlasnie szuka pokoju do wynajecia i tez sie boi zamieszkac z kims kogo nie zna mieszkala do tej pory z chlopakiem ale sie rozstaja.To dla niej pytalam ci sie o strony internetowe z pokojami do wynajecia.

• Mamusia
Aha Bobas a gdzie ona w tej angli jest ? w londynie gdzies?
No ciezko naprawde ciezko jest trafic na jakis normalnych ludzi.
Byla bardzo fajna ekipa tutaj u mnie w domu sami mlodzi ludzi nikt sobie w droge nie wchodzil ani nic, ale od kad ta kobieta sie tutaj wprowadzila to caly klimat nam poporstu zepsula.
A jak bys kolo niej przeszla to tak od niej wali ze mam czasami ochote jej powiedziec CZY PANI NIE CZUJE ZE OD PANI SMIERDZI?
A wiesz wszyscy mlodzi w domu czesc, siema, co tam a tutaj nagle prosze pani , dzien dobry, dobranoc pierdoly jakies...............

• Mamusia
Dosik ty moj nocny marku no wez, usmiechnij sie 😉 takie ładne rózowe róze ci Loli dala 😉
Zobaczysz jak prezenciki dostaniesz to odrazu ci sie chumorek poleprzy 🙂
Musisz nam sie puzniej pochwalic jak sie twoj postaral 😉

A i napewno dzis jakies sioperzenie zaliczysz, wjec kto wie co sie jutro stanie 😉
Moze bedziesz miała taka sytuacje jak Anulka- ze wody odejda 😉

niom tak dziekuje bardzo sie ciesze ;*
ale w domu nikt mi nie pomaga 😞 mój w ogole od rana w niczmy mi nie pomaga 😞
a na dodatek teraz sobie idzie cos tam z pracy załatwic mimo iż ma wolne 🤔 😞
wcale juz nie mam ochoty na tą impreze nawet humoru nie mam 😞

Loli a ta współlokatorka to polka? fajna agentka, nie ma co 😠

Dosiku mój:* weź się nie stresuj, tylko offen powiedz Twojemu że potrzebujesz pomocy, tak jak pisze qrka chopy to nie wiedzą! trzeba im dużymi drukowanymi literami powiedzieć! 🙂
a będzie na pewno fajnie, tylko się nastaw dobrze...hormonki buzują niestety ;/

DOSIK a moze zamiast do pracy idzie kupic prezent ?
MOj tak mi na imieniny zrobil ze musimy podjechac do niego do pracy bo jakas przesylka przyszla no i pojechalismy a on mi przynosi prezen kupil mi zegarek i przechowywal w pracy zebym nie znalazla w domu 😁

Dosik Ty głupolu! po co on by miał teraz iść do pracy??? pomyśl no głuptasie po co on tak naprawde idzie!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

uszyć poszewki? 🙂 nooooo jaka kochana teściowa 😁