Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
elus nie mow ze nie chcesz 11 bo urodzisz wtedy 🙂 ostatnio szwagierka mi mowila ze jej znajomi mieli termin na wrzesien 2009 i ten gosc mowil ze obojetnie kiedy byle nie 11 i co ?urodzila 11 ;D

loli no jakies spanie takie dzis mialam, nie wiem co bede w nocy robic zwlaszcza ze moj dopiero z pracy wrocil i padniety na maxa wiec go nie wykorzystam, tv tez nie poogladam zeby mu nie przeszkadzac, myslalam ze poczytam forum ale juz nadrobilam no i co tu robic 😁

• Mamusia
aga a co do miksera to tez mi sie ten kitchen aid marzył ale zrezygnowalam, kupilismy taki http://www.euro.com.pl/roboty-wieloczynnosciowe/bosch-mum-86a1.bhtml?from=nokaut&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2010-08&utm_content=208126
na prezent slubny sobie 😁 bo nie chcielismy prezentow tylko kase bo nam byla potrzebna no a zeby cos miec ze slubu to sobie taki sprzecik zafundowalismy, nawet fajny ci powiem, ale jakby nie slub to bym sobie za taka kase w zyciu nie kupila pozniej bo zawsze inne wydatki i by mi bylo szkoda

cześć dziewczynki 🙂
Wyście chyba szału forumowego dziś dostały 75 stron!!! od rana??? OMG! tak czytam i czytam i czytam 🙃
u mnie była kuzynka z 6 miesięczna niunią - ale przekochane stworzenie z tej maloty 😁 🤪
Ja dzis byłam u lekarza - ogólnie wszystko OKI dostałam skierowanie do szpitala na poród to sie pytam kiedy mam przyjść, a on "jak się zacznie" ACHAAAAA! sobie myślę to po ciul mi to skierowanie przecież nie jest konieczne. Dostałam zwolnienie do 04.09 czyli do mojego terminu a jak przenoszę to juz mam sobie macierzyński wypisać - tez bez sensu 🤔 no i najważniejsze niunia już bardzo nisko ale ile to jeszcze potrwa to nie wiadomo ehhhhhhhh 😉
ANIA87 co do lekarzy i położnych w naszym szpitalu to ogólnie są oki, poznałam wszystkich jak leżałam, nie kojarzę tylko 1 taki młody lekarz niski to chyba ten Twój, ale też wydaje się być w porządku, kuzynka mówiła właśnie ze to on z Miterą odbierali jej poród.
A i mówiła jeszcze ze ona miała wszystko swoje od papieru toaletowego, podpaski, podkłady, majciochy jednorazowe itd. czyli wszystko to co piszą dziewczyny ze biorą.

• Mamusia
ide sie umyc ale zaraz potem wracam. kasia czekalam na wiadomosc od ciebie, mi tez wypisal a ostatnio do 18.09 zwolnienie czyli o dzien dluzej niz mam termin ale myslalam ze jak sie przenosi to dalej wypisza a nie macierzynskii, no bez sensu. a ten twoj gin fajny? jak sie nazywa? mi dzis cos brzuch twardnieje co chwile nie wiem co to sie z nim dzieje. a tak sobie dzis lezalam z kalendarzem i sie zastanawialam kiedy urodze. i tak bym chciala 8, 9 albo 10 to by fajna data byla 😁 albo 01.10.10, jakby nie ta cukrzyca to byloby dla mnie bardzo realne jakbym przenosila to pewnie 1 pazdziernika by wywolali ale nie chce tak dlugo. to wole ta wersje pomiedzy 8 a 10 😁 😁 a co wyjdzie to zobacyzmy, pewnie nie utrafie tak jak chce. anka nie trafila z tym 13 w piatek :P

o Wy paskudy 😉 ja przylazłam wreszcie to nie ma nikogo 😉 😁
niunia fika jak zawsze, za oknem burza a ja czekam na Dawida dobrze ze za chwilę kończy to zaraz będzie bo już się strasznie stęskniłam 🤨 kupiłam dziś niuni skarpetusie taaakie maloty 🤪 i różowe! a niech się Dawid wścieka w końcu dziewczynka 😉 😁 🤪

Loli za to moja strasznie szaleje zwłaszcza wieczorem, nawet Dawid ostatnio odskoczył od brzucha bo się przestraszył 😁 takie charce były, mam padnięty aparat ale jutro jak najbardziej, dobrze ze napisałaś bo muszę wziąść ładowarkę do akumulatorków od szwagierki bo pożyczyłam jej a przecież aparat muszę mieć w pogotowiu 🙂

• Mamusia
ja wam moge kasi brzuch opisac 😁 duży i woła że już chce porodu! a tu mała tylko szaleje w brzuszku a do światełka nie chce iść 😁 może Ci sie kasiu uda cala szkole rodzenia zaliczyc 😁 jeszcze 1 spotkanie tylko.
ja juz mykam do łóżeczka ale pewnie jeszcze nie usne dlugo, ale poki moj nie spi to z nim cos pogadam.