Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aniu Marcelek jest słodki 🤪 A zdjęcie dorosłego faceta z owłosioną klatą obok takiej miniaturki mężczyzny jest cudowne. Zawsze mnie rozczulał taki widok 🙂 A śpi grzecznie bo wie, że mamusia chce odpocząć choć jeden dzień 😜 Poważnie robisz smaka na poród 😁 A najbardziej nie mogę się doczekać zapachu takiej małej, wykąpanej pchełki pijącej mleczko 🙂 ☺️
Ja się baaardzo cieszę 🙂 Od całkowitego zakończenia centralnego dzieli nas zaledwie kilka dni 🤪 I wszystko będzie działało 🤪 🤪 🤪 Wózeczek kupiony, a fotelik jak nowiutki i pani chce za niego jedyne 70zł 🤪 I to już z przesyłką 😜 I ma jeszcze leżaczek z fisher price 😎 Ale to się zastanowię nad nim bo zostało mi 175zł a muszę jeszcze buteleczki kupić, laktator i mieć coś przy sobie...Ale i tak widzę światełko w tunelu, aż z tej radości idę piec miodowca dla mojej małej 😘

• Mamusia
Qrka mnie gardełko pobolewa. Ale szybciutko cytrynkę, miodek, gorącą herbatkę i do wyrka wskakuj 🙂 Teraz nie możesz się rozchorować 🥴 A pewnie wczoraj na spacerku się upociłaś i gdzieś cię przewiało 😞 Leż w łóżeczku i wygrzej to dziadostwo.
Sioperka mój czasami tak drży jak by się przeciągał na maxa i mięśnie mu dygotały. Ale nie ma aż tak często. Najlepiej zapytaj lekarza 🤢

Qrka taka pogoda to się nie dziwie...mnie też boli gardło, leciutko...ale oby się nic nie zaczęło!

sioperka hmm a może to czkawka? u mojej małej czkawka trwa strasznie długo i bardzo ją czuję...a kiedy masz wizytę następną?

Elu super że Ci się tak udało z tym wóziem i fotelikiem jak chciałaś 🙂 🙂

Hey dziewczyny ! 🙂
Jejku jaka pogda zimno i tak leje a ja póżniej musze jakieś zakupy na obiad zrobić 🤢
ANULKA SUPER ŻE JUŻ JESTEŚCIE W DOMKU !! 😘 Twój Ma rcelek jest prze kochany 🙂
a Tu co dalej nic żadna nie pognała na porodówke ? 😁
Dziewczyny dziś osttani dzień sierpnia nooo ! 😁 🤪
Ale nocke miałam ok 2 razy siku i w sumie troszke tylko brzuch bolał 😁

• Mamusia
600zł maxymalnie mieliśmy na wózek przeznaczyć 🙂 A tu Aniu wózeczek za 240zł, fotelik za 70zł to mi jeszcze zostało 290zł oszczędności 😜 Krystian powiedział, że jest ze mnie dumny bo on by pewnie nic nie znalazł i się jeszcze wściekł i kupił nowy 😉 A tak ile pieniążków zaoszczędziłam 🤪 Jestem z siebie baaardzo dumna. Dobra Elcia, dobra...Mądra dziewczynka heheh spryciulka moja 😁 😁 😁 😁

Elu jak masz tylko kasiorke to bierze, wszystko ładnie utrzymane, jak nowe wygląda! 🙂 a leżaczek podobno super sprawa dla dzieciątka 🙂 nowy kosztuje 150zł, więc chyba sprawa jasna 🙂

Aniu u mnie też non stop leje od paru dni...bez przesady! cieszę się że nie ma upałów, ale bez jaj, niech chociaż nie pada... 😠

Anulka już Ci się sioperzyć chce 😁 😁 😁??? hehehe oj Ty 🙂
jak samopoczucie??

ja mam dwa pytania których pewnie Ci dziewczyny nie zadadzą ale wiesz jaka jestem bezpośrednia, a w ciąży to w ogóle mi się pogorszyło 😁
1) czy robili Ci panią lewatywową? 🙂
2) czy robili Ci masaż szyjki? jeśli tak to jak to wyglądało/bolało itd?

ooo dostałam smsa od Ani85!
"hej, na razie siedze w szpitalu, okazało sie ze mam choleztaze, dla urozmaicenia mam tez skurcze i male rozwarcie. pozdrawiam"
hmmm może Ani nam ruszy? 🙂

• Mamusia
Brrr u mnie też zimno dlatego cieszę się z centralnego 😁 A ja sobie tak wbiłam w głowę, że jak się już tak jesiennie zrobi i nasza mała pójdzie do szkoły to wtedy pora na mnie 😜 Muszę do tej pani zadzwonić i zapytać ile chce za ten leżaczek bo mi nie napisała. I ile chce za przewijak bo nowy w sklepie u mnie ok.50zł kosztuje....
A wiecie co? Upiekę chyba jeszcze orzechowca 😁 😁 😁
Aniu a będziesz próbowała uczyć małego żeby z cyca ssał czy już przy butli zostaniesz?

• Mamusia
kuurde cos mi brzuch sie zacina 😠 😠

ooo to moze Anke ruszy 😁 😁 😁 hihi
nocka w domu... dla mnie super 😜 bo nie musialalm wszytskiego sama robic;D hihih spalismy troche w 3 troche spal w lozeczku 😉 ogolnie jak zegarynka co 2 h 😉 dla mnie norma a karol niewyspany 😜
no ale jak tak blisko lezelismy do siebie czolami prawie to mu sie tak odbilo ze na mnie wszytsko wylecialo... 😮 😜 karol nie mogl ze smiechu 😜 hahaha

no a co to pytan
1). P. Lewatywka.... nie bujta sie jej 😜 hehe i poproscie bo naprawde pomaga, a jak wyczuja stolec ze gdzies tam jest to i tak zrobia.
2). masazu nie bo mi sie nie skrocila i ledwo co mi tak siegaly, i to bardzo bolalo bo musialy lape gleboko wetkac. Ale da sie zniesc 😉