Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Melduje sie 2w1 😁 Jade zaraz do lekarza po zaswiadczenie i do szkoly sie zapisac 🙂
a pozniej z kolezanka na rynek gdzies na kawke albo cos. 🙂 Zajrze pozniej buziaaaaaki 😘
ps. Loli fajny x 😁 do szpitala wiooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😁

• Mamusia
Hehehe o juz juz , odrazu na porodowke wysylaja.
Za malo nowosci 😁 i nie ma juz o czym pisac ? co :P
No sie smieje do mojego widze X a on no nawet nie gadaj :P
Hehe wsumie teraz jest w domu wjec jak sie ma co zaczynac to niech sie zacznie bo puzniej znow wieczorem idzie do pracy 🥴 🥴

całkiem możliwe Asiu...teraz nie kojarze tego w czasie, ale być może po takim bólu miałam właśnie z powodu tej szyjki krwawienie...także najlepiej będzie jak się położysz i dzisiaj już nic nie będziesz robić:***

bobas ja tez tak miałam sporo razy, już od jakiegoś czasu mam z tym spokój tak jak dziewczyny piszą to szyjka się skraca i maluszek ciśnie się w dół, jak nie masz plamienia ani wody Ci nie odpływają to wszystko w porządku - ale uczucie nie za fajne 🤢

ok ide sie na chwile polozyc moze bedzie lepiej 😞 jak nie wyleze to wroce do was bo jakos sie bezpiecznie czuje jak wiem ze moge do kogos napisac co sie dzieje bo moj to by spanikowal odrazu

• Mamusia
E no wiadomo wody jak odejda to jeszcze podobno smierdza jak to Anulka napisala bleeee

Jejku jak patrze na ten swoj brzuch to az normalnie odechciewa mi sie na niego patrzec , rozstep na rozstepie 😞 jest na maxxa wielki i juz tak niziutko ze az zle mi sie siedzi, nogi musze miec rozkroczone 😞 a nogi za noge to nawet nie zaloze 😞

• Mamusia
aga czyscilas juz swoj laktator? ktos ma jeszcze z tt?
jak z ta raczka? nie rozumiem instrukcji, co znaczy odłączyć rączkę i odciągnąć na bok do czyszczenia, nie jest konieczne rozkaldanie raczki...
to jak to robisz? ja próbowałam to ta cała guma spadła, nie wiem czy tego w ogóle nie ruszac czy któąś część się ściąga, gdzie ją odłączyć? help