Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie wlasnie była kolezanka co juz ma 3 miesieczna córeczke i sie jej wlasnie jeszcze pytałam co zabrac do szpitala w razie czego no i powiedziala ze jedna butelke, w razie czego jak bym miala nawal mleka bo ona nie miala i dawaly jej połozne jednorazowe kubeczki i puzniej kazaly dziecko w nich karmic 😮 😮 😮 rozumieciec ? ona mowi ze ciezko jak cholera wlac takiemu noworodkowi do buzi z kubeczka. no ale szczegol wjec wkladam do mojej torby jeszcze buteleczke 🙂

• Mamusia
Ona tez po CC jakies cewniki pierdoly 😞 i do mnie a ty na pazdziernik masz date 😁 😁 a ja do niej no za 2 dni termin mam 😜 😜 a ona taka mina i aaaa 😲 😲 ona tez w czwartek miala termin a w niedziele urodzila 🙂
Czyli pare dni wczesniej 😉

• Mamusia
No tak to własnie jest niestety 😞 ale ja mam nadzieje ze szybko tam wskocze i wyskocze 🙂 bo nienawidze szpitali i tak szczerze to bedzie moja pierwsza wizyta gdzie zostane na noc w szpitalu 😮 nigdy nie mialam naszczescie takiej sytuacji 🙂 i oczywiscie mam nadzieje ze ostatnia

gołąbki?? chce Ci się? 🙂 🙂 🙂 ja kupiłam te z Winiar czy z knorra Gołąbki inaczej, ale jeszcze nie robiłam 🙂 z nimi nie ma tyle roboty, a i tak mi się nie chce 😁