Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Bobas no dziekuje, ale wiesz jak sie dzidzia urodzi to juz nie bede miala tyle czasu na poswiecenie szukania czegos i wogule, jak z dzidzia jezdzic ogladac mieszkania itp.
Eluska dobrze wie cos na ten temat ze to codziennie trzeba non stop !
Odswiezac tylko zahgladac co chwile, bo jak sie cos dobrego trafi to trzeba byc pierwszy - lepszy.
Wjec nie wiem jak to bedzie wszystko wygladalo 😞

• Mamusia
loli niemarw sie ja tez bede spała z dzidzią 🙂ja akurat mam miejsce na łózeczko 😞 ale bedzie mi ciezko samej,nikt mi jej jakby cos niepoda a tak bede miała moja mała dojareczke obok i tylko cyca na wierzch i już 😁oczywiscie też troche sie obawiam ,bo wiadomo jak sie jest zmeczonym to czasami nie kontrolujesz swojich ruchów ale cos wymyśle zeby była obok i żeby jej krzywdy niezrobić.

• Mamusia
No ja to mam male łózko, ledwo co we 2 sie wysypiamy a co dopiero jeszcze dzidzia z nami 😞 nie wiem bede musiala cos wymyslec , bo jakos sobie tego nie wyobrazam i szczerze nie chce za cholere spac z dzidzia w łózku bo sie nauczy i puzniej bedzie ciezko

• Mamusia
ej niebardzo z tymi skórczami 😞żadnych rewelacji to tu niema z nimi 😞wczesniej pchała sie na swiat ,trzeba ją było zatrzymywac tabletkami a teraz ona mi strajk tu urzadza 😠wredna jaka 😁 😁 😁a tywoja tez nielepsza zapycha sie rekami i nogami tak u mamusi jej dobrze 🙂 🙂 🙂

moj wrocil z pracy ide na obiadek 🙂 a pozniej do znajomych jedziemy na chwile wiec do pozniej albo do jutra 😘
Loli a wozek masz bo jak tak to na poczatku moze w gondoli Oleńka spac?

• Mamusia
Aska pokoik super 😉 hihi
Elus z tymi fotami rur to niezle.. heh
Loli ehh pipoo ty jeszcze po zakupach sie szlajasz?? oj ty nie dobra!!
A z tym spaniem to powiem Wam ze my we 2 tez sie tak miescilismy akurat, a w 3 tez da sie przezyc... i nie boj sie ze zagnieciesz czy cos, nie ma mozliwosc bo nie bedziecie juz tak spaly mocno jak teraz..tylko na "czowaniu" caly czas i kazdy ruch dziecka obudzi. Zreszta w szpitalu tez bedziecie spac z dzieckiem a nie w tym plastikowym pudelku bo to nie wygodnie i dla was i dla dzieci.
I Loli w gondolce bedzie smialo mogla spac, a nawet jak to ona Ci zasnie podczas karmienia to nawet nie bedzie wiedzial czy to lozko czy co to jest. A w dzien na lozku ja sobie polozysz.
Czekoladka jak bedziesz sama to czajniczek bezprzewodowy butelki z mlekiem i kubek zeby butelka weszla i we wrzatku chwile potrzymac butelke i juz.. nie odejdziesz daleko. A jak z cyca to nie ma calkiem o czym mowic 😉

Noo.. a co do wagi, hmm powiem Wam ze nie wiem nie miallam okazji sie wazyc, ale jak to zrobie to dam znac 😉 ale widze ze tak do swojej wagi chyba wrocilam. No i co do brzucha to hmm.. krecha jest, rozstepy sie zrobily widoczniejsze, tzn nie sa sine tylko biale. brzuch no niby wrocil, tak na 2 miesiac moze wyglada... taki no smieszny 😜 heh tylko na wysokosci macicy jeszcze lekko nabrzmialy.
chyba wsio co tam pytalyscie nie?? 😜

a tak co tam??? 🙂

• Mamusia
HEJ MAMUŚKI WITAM PONOWNIE! ja dopiero co wróciłam od mojej mamy,bo mój dzwonił ,że będzie późno z pracy może nawet po 22 kurde i to od 6 rano ten ich szef przesadza tyle godzin!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠no i nici ze złożenia leżaczka i zdjęć pokoiku może jutro uda mi się je zrobić i wam wstawić....zależy o której mój będzie kończył.....w każdym razie najdalej w weekend.no i bobas przy okazji super wygląda twój pokoik dla maleństwa!!
dziś u mnie póki co bez jakiś tam bóli itp.także raczej jeszcze nie pora.....mój tata obstawia ,że do niedzieli tej urodzę nawet się z mamą o stówkę założył he he 😁 😁 😁 😁 😁 mama myśli ,ze będę po terminie.....ciekawe kto wygra zakład 😜

dzisiaj to jakiś smętny dzień...a pogoda przyjemniej u mnie niby lepsza.
goście poszli, zostało zmywanie...ale dzisiaj to pieprze! trzy kawy dzisiaj wypiłam i śpiąca jestem strasznie! 🥴
teściowa mi dzisiaj życzyła spokojnego rozwiązania...hmmm tak jak by co? miałaby tam nie przyjechać? nie uczestniczyć w tym wszystkim? jak zupełnie obca osoba...i trochę mi się głupio zrobiło...a może to moje hormony znowu sobie coś wmawiają 🙂?
najadłam się jak bąk...fee! i PIERWSZY RAZ W ŻYCIU zostawiłam na talerzu lody!!! 😲
😜

• Mamusia
ale dałam czadu ze sprzątaniem.mieszkanko czyściutkie i pachnące,ale nogi to wam powiem że mi w dupke włazą,tylko przez te wietrzenie mieszkanka to i mnie chyba przewiało bo w gardełku szczypie i z nosa leci 😞jutro pewnie przechoruje i z łózka sie niewygrzebie ale przynajmniej dzisiejszy dzień zleciał jak błyskawica 🙃 🙃i o jeden dzień bliżej porodu 🤪