Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No ale daj spokoj jakie wyczyny robilam wczoraj pod tym prysznicem to myslalam ze urodze normalnie, pianka maszynka,lusterko i jedziesz, ostro bylo :P
Wyginania sie tyle ze szok 😁 🤪 🙃 az sie juz zaczelam sama do tego lustra smiac 😁 bo sobie rady nie mogłam dac 😁
Ale ogolilam 😁 chodz nie wiem czy dokladnie :P bo nie widze , a troche swiatlo w lazience mam kiepskawe 😁 ale na wyczucie gladko 😁

wyginam śmiało ciało, wyginam śmiało ciało 😁 😁

Loli na stojąco bym nie dała rady! więc podziwiam!! ja to sobie usiąde na wannie, pokremuje się veetem i czekam, inaczej po prostu by się nie dało, a maszynką o zgrozo! to już w ogóle! 🙂
MISTRZU mój 😁

hehehe ja mojego tyłka też dawno nie widziałam 😁 jeszcze trochę Loli a se popatrzymy do woli 😜

hmmm do bikini Cię szczypał? to może za długo trzymałaś...albo jesteś nieprzyzwyczajona? 🙂

Elu do dupy z tą gazownią! jak oni sobie to wyobrażają?? może akurat będą w poniedziałek! bo bez przegięć ile idzie 'jechać' na zupkach chińskich 😠

Loli a może Ty włochacz jesteś i dlatego Veet nie daje sobie rady? 😁

Eluś to takie dziwne że te plecki Cię bolą? myślałam że one tak codziennie Cię męczą... 😞

Ania z moim powerem dokładnie to samo! jest jest!! a za chwilę taka zadyszka że muszę usiąść...do kompa np 😉

Qrka uwielbiam przyjaciół 😁